Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα αν ανεβασω το λαικο ασμα που οδυρεται ο τυπος πως "εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος" , θα φταιω;;;. Λολ... Πλακα κανω

Mε το αστροσυννεφάκι, είμαστε φιλαράκια από την 1η στιγμή που μπήκα εδώ

Συμμετείχε και στο νήμα με τα soul 60's -70's

Και  όπως λέει και το Inside the Keepers Pantry: "No, no, no you never left me"

Είναι φιλαράκι που ποτέ δεν με άφησε

Και αυτό ειναι το πιό βασικό στους φίλους

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω απλα διασκεδαζω λιγακι το κλιμα.... No offence dude που λενε και τα αμερικανακια...

Πάρε κι' εσύ μιά αφιέρωση να μη ζηλεύεις  :P

Κι' αυτός νέα ανακάλυψη

Εχει ένα heavy rock κομμάτι τo '68 που τσακίζει

Εγώ σαν μη "heavy" δεν βάζω τέτοια 

Captain Foam - Will There Ever Be a Time (1968)

• Like 3
Δημοσ.

Και εγω απλα διασκεδαζω λιγακι το κλιμα.... No offence dude που λενε και τα αμερικανακια...

Εγώ μια φορά γέλασα. Αλλά, δεν έχω και πρόβλημα να πω πως, υπό άλλες περιπτώσεις, θα μπορούσα να τον δω αλλιώς και να τον φλέρταρα ανοιχτά. Άλλωστε, είναι κάτι που του το έχω πει. Στην προκειμένη, όμως, ναι, είμαστε πολύ καλά φιλαράκια. Και μου έχει δείξει πράγματα, με τη στάση και τη συμπεριφορά του, για να μπορώ να ισχυριστώ κάτι τέτοιο. Μόνο να τον ευχαριστώ μπορώ.

PS. "Μου αρέσει" in advance, Coscas. Θα τ' ακούσω αύριο, καθώς είμαι off.

Αφήνω καλό βράδυ, παλικάρια μου (και σε όλη τη παρέα).

• Like 1
Δημοσ.

Εεεε θα το πατησω τωρα το κουμπι....

Ευτυχως δλδ που το αστροσυννεφο εχει και καταλαβαινει απο χιουμορ..

Α, εγώ είμαι cool και δεν παρεξηγούμαι τόσο εύκολα, μην ανησυχείς. Δεν με ξέρεις, μα θα με μάθεις εν καιρώ. Υπόσχεση; Απειλή; Σ' αφήνω να διαλέξεις, μιας κι είμαι φύσει δημοκράτισσα. :P

• Like 3
Δημοσ.

Εεεε θα το πατησω τωρα το κουμπι....

Ευτυχως δλδ που το αστροσυννεφο εχει και καταλαβαινει απο χιουμορ..

Γιατί ρε tsilitheo;

Με έχεις γνωρίσει από κοντά και ξέρεις ότι δεν έχω χιούμορ;

• Like 1
Δημοσ.

Α, εγώ είμαι cool και δεν παρεξηγούμαι τόσο εύκολα, μην ανησυχείς. Δεν με ξέρεις, μα θα με μάθεις εν καιρώ. Υπόσχεση; Απειλή; Σ' αφήνω να διαλέξεις, μιας κι είμαι φύσει δημοκράτισσα. :P

Δεν ανησυχω για 'σενα φιλη μου... Οπως εγραψα και πιο πανω εχεις και καταλαβαινεις απο χιουμορ...

Edit: Λεγοντας "θα πατησω το κουμπι" εννοω το ανεβασμα του λαικου ασματος που αναφερω πιο πανω.... Καποιοι νομισαν της αναφορας μαλλον... Οιμε..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...