mrpink Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 https://youtu.be/sPLEbAVjiLA 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM&list=RD8v_4O44sfjM#t=72 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias_97 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Deep Purple - You Keep On Moving 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σίγουρα το χω ξαναβάλει..αλλά το thread ονομάζεται "ποιό τραγούδι ακούτε τώρα." Και τώρα ακούω αυτό..αγαπημένο από τα μαθητικά μου χρόνια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ήταν οι Ιllusion του Crossed Lines, θα το αφιέρωνα στο αστροσύννεφο Αυτοί όμως είναι οι Αμερικάνοι Illusion του '65- '72 Τρομερό γκρούπ! (το 'χει τ' όνομα φαίνεται) Τι τραγούδι! The Illusion - If it's so (1970) [...] Τι; Δηλαδή, δεν μου το αφιερώνεις;;; Κααααλάαα! For you... Αυτό που έβαλα κι ακούω τώρα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τί βγάζει η Ελλάδα! Αυτή θα είναι η παράδοσή μας στους νέους. Stoner να φαν και οι κότες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τι; Δηλαδή, δεν μου το αφιερώνεις;;; Κααααλάαα! For you... Αυτό που έβαλα κι ακούω τώρα. Φοβήθηκα μωρέ μήπως δεν σου αρέσει Θα άφηνα όμως εγώ έτσι το αστροσυννεφάκι μας; Πρόσφατη ανακάλυψη "φλέβας" Μουσικής Καταπληκτικός! Εχω βρεί τουλαχιστον 4-5 αριστουργήματα Τον βλέπω να γίνεται από τους αγαπημένους και απ΄αυτούς που θα ψάξω περαιτέρω Είπα αρχικά να σου αφιερώσω το Screams In The Ears που είναι β' πλευρά στο σινγκλάκι του αριστουργήματος Some Good Advice το '67 στο ντεμπούτο του Αλλά...ενα αστροσυννεφάκι το έχουμε και στα αφιερώνω και τα 2 Πρόσεξε και στίχο από το Some Good Advice: "But never listen to what anyone is telling you" Aφιερωμένα λοιπόν και τα 2 από καρδιάς Bill Fay - Some Good Advice (1967) Τι καλλιτέχνης! Τι καλλιτέχνης! Τι καλλιτέχνης! Και να σκεφτείς ότι η εταιρεία του τον έδιωξε... Εγινε κι΄αυτός "cult" σε μεγάλο αριθμό ατόμων που εκτίμησαν το έργο του και ανάγκασαν τις εταιρείες να τον επανεκδώσουν Bill Fay - Screams In The Ears (1967) https://www.youtube.com/watch?v=gIIp1hQ37AI 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Φοβήθηκα μωρέ μήπως δεν σου αρέσει Έεεελα. Αφού εσύ με ξέρεις. Ξέρεις ότι πρώτα θα έδινα βάση και θ' αναγνώριζα τη κίνηση/σκέψη, κι ύστερα θα μετρούσα αν μου άρεσε ή δεν μου άρεσε το τραγούδι (που λίγη σημασία θα έδινα σ' αυτό). Αλλά, ατιμούτσικο, εδώ έπαιξες 2/2. Και δεν σ' το λέω χάριν κομπλιμέντου επειδή μου τ' αφιέρωσες. Στο "Some good advice", θα έβαζα κι αυτούς τους στίχους, πέραν αυτούς που έβαλες ο ίδιος: And if you want to paint a gate / It's not too late to paint your gate. Ευχαριστώ! Σημειώθηκαν αμφότερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τωρα αν ανεβασω το λαικο ασμα που οδυρεται ο τυπος πως "εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος" , θα φταιω;;;. Λολ... Πλακα κανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Έεεελα. Αφού εσύ με ξέρεις. Ξέρεις ότι πρώτα θα έδινα βάση και θ' αναγνώριζα τη κίνηση/σκέψη, κι ύστερα θα μετρούσα αν μου άρεσε ή δεν μου άρεσε το τραγούδι (που λίγη σημασία θα έδινα σ' αυτό). Αλλά, ατιμούτσικο, εδώ έπαιξες 2/2. Και δεν σ' το λέω χάριν κομπλιμέντου επειδή μου τ' αφιέρωσες. Στο "Some good advice", θα έβαζα κι αυτούς τους στίχους, πέραν αυτούς που έβαλες ο ίδιος: And if you want to paint a gate / It's not too late to paint your gate. Ευχαριστώ! Σημειώθηκαν αμφότερα! Χάρηκα πολύ που σου άρεσαν! Και η δική σου αφιέρωση πολύ καλή Αφού έψαχνα χρονιά (μου φάνηκε της προϊστορικης - δεινοσαυρικής σαν της δικιάς μου) Να σου αφιερώσω τότε άλλα 2 διαμάντια του Και ξαναλέω...Τι καλλιτέχνης! Τι καλλιτέχνης! Τι καλλιτέχνης! Bill Fay - Inside the Keepers Pantry (1971) Bill Fay - Narrow Way (1970) Το επόμενο το αφιερώνω σε μένα και σε όλους τους εργένηδες Bill Fay - Dust Filled Room (1971) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις