Coscas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τους Babe Ruth, τους ξέρουν οι περισσότεροι από το Mexican Οπως φυσικά όλοι οι παλιοί, έχουν και άλλα διαμάντια και δεν ξέρεις τι να πρωτοβάλεις Μιά ωδή στους Ινδιάνους Babe Ruth - Broken Cloud(1974) Και μιάς και τους θυμήθηκα, ας βάλω και το τρομερό Fascination που ακούω τώρα BABE RUTH - FASCINATION (1975) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vantler Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Χρονια αγαπημενο μου...δεν το ακουω συχνα,αλλα ποτε μια φορα https://youtu.be/eWUe-iwyB2M 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το ακουσα στην ταινια friend request και το ερωτευτηκα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=E-r8a-Ng8e8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ξετρελλάθηκα τόσο με αυτό το τραγούδι που έγινε ένα από τα αγαπημένα μου ever και το ανέβασα και σε μία ακουστική εκτέλεση μιάς και δεν υπήρχε Enjoy! Nick Garrie - Deeper Tones Of Blue (acoustic demo 1969) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 μας και πιο πάνω ο φίλος έβαλε babe ruth Site: και η εκδοχή του bd Site: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 μας και πιο πάνω ο φίλος έβαλε babe ruth Babe Ruth - Black Dog - (1972) και η εκδοχή του bd bd foxmoor - melba - active member MELBA Συγνώμη που θα το πω φίλε μου, αλλά κατακρεούργησαν ένα αριστούργημα Εκαναν και αυτό το κόλπο με την αλλαγή τίτλου γιά τα δικαιώματα, όπως και την παραμόρφωση της φωνής Από τα πράγματα που με κάνουν έξαλλο και έχω κάνει "ομηρικές μάχες" στο ΥΤ με χιπχοπεράδες λέγοντας τα αυτονόητα Από την άλλη, χρήσιμοι όσοι στο ΥΤ, εξήγησαν σε κάποιους ότι είναι Babe Ruth Ευκαιρία να ακούσουν Babe Ruth Αν όχι, κρίμα του κεφαλιού τους Like μόνο γιά τους Babe Ruth ε; Kι' ευχαριστώ γιά την info 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη που θα το πω φίλε μου, αλλά κατακρεούργησαν ένα αριστούργημα Εκαναν και αυτό το κόλπο με την αλλαγή τίτλου γιά τα δικαιώματα, όπως και την παραμόρφωση της φωνής Από τα πράγματα που με κάνουν έξαλλο και έχω κάνει "ομηρικές μάχες" στο ΥΤ με χιπχοπεράδες λέγοντας τα αυτονόητα Από την άλλη, χρήσιμοι όσοι στο ΥΤ, εξήγησαν σε κάποιους ότι είναι Babe Ruth Ευκαιρία να ακούσουν Babe Ruth Αν όχι, κρίμα του κεφαλιού τους Like μόνο γιά τους Babe Ruth ε; Kι' ευχαριστώ γιά την info ο καθένας όπως το βλέπει, εσύ το βλέπεις σαν προσβολή εγώ με τέτοιους στίχους του bd δε μπορώ να το δω έτσι. όλα καλά πάντως, δε γίνεται όλοι να έχουμε ίδια προσωπικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 ο καθένας όπως το βλέπει, εσύ το βλέπεις σαν προσβολή εγώ με τέτοιους στίχους του bd δε μπορώ να το δω έτσι. όλα καλά πάντως, δε γίνεται όλοι να έχουμε ίδια προσωπικότητα. Και γιατί δεν πάει να γίνει ποιητής τότε; Τι σχέση έχει με την Μουσική; Και όταν δεν έχει τι να συνθέσει λόγω έλλειψης ταλέντου και έμπνευσης, το κλέβει και το παραμορφώνει; Κι΄εγώ πρέπει να πω ότι όλα οκ. Κάτι σίγουρα έχω χάσει στην εποχή μας Πάντως, δεν τίθεται θέμα προσωπικότητας Τίθεται θέμα μουσικού γούστου Και ναι. Εκεί σίγουρα όλοι διαφέρουμε (αν και δεν τίθεται θέμα μουσικής εδώ στο συγκεκριμένο γιά μένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Studio Brussel: Hooverphonic - Unfinished Sympathy (Massive Attack cover) Βλέπεις εδώ πόσο έντιμοι είναι οι Hooverphonic; Και τον τίτλο κράτησαν και το συγκρότημα αναφέρεται από τον uploader Και φυσικά στον δίσκο οι συνθέτες Κομματάρα! Ας βάλω και έναν ιδιοφυή καλλιτέχνη που ήταν γνωστός γιά τα μουσικά θέματα στην tv (και όχι μόνο) Δίσκο με συνθεσάϊζερ το '73 Και δεν ήταν kraut rock... Peter Reno - Contact (1973) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις