Coscas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλη τους στους Grateful Dead, Steve Miller Band, Crowfoot (γκρουπάρα!), Harvey Mandel, Jerry Garcia, κλπ Τι άλλο να πεί κανείς... A.B.Skhy - Lady In The Dark (1970) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ανέφερα τους Crowfoot και δεν μπορώ να μην βάλω τουλάχιστον 3 τους κομμάτια Από το πολύ αγαπημένο μου στύλ Κάλλιστα μπορούσε να είναι σύνθεση America και σίγουρο χίτ CROWFOOT - A FALLING LEAF (1970) Πςςςςςςςςς κομμάτι! Απ' αυτά που λατρεύω Αυτό που κάνει στο 0:40...απίστευτο Crowfoot - No Don't Leave Μe (1970) Αλλο ένα έπος τους Πάρα, μα πάρα πολύ υποτιμημένοι Crowfoot - Winter Comes (1970) https://www.youtube.com/watch?v=2SKgh_ji2WY&index=1535&list=WL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=bR6ZEhNuFaM 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xPSuhgFmAIA https://www.youtube.com/watch?v=MV8-vy2OKdY 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αναμνήσεις από τη 3η λυκείου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 THE ARTISANS BEATS - Inception Αυτό είναι το Sirius του Alan Parsons Αναμνήσεις από τη 3η λυκείου Tone-Loc - Wild Thing Δράμα ήσουν τότε; Αμα ήσουν Αθήνα, σίγουρα θα το είχες αγοράσει από μένα Δεν φαντάζεσαι τι γινόταν από πωλήσεις. Είχε πρωτοέρθει τότε και το MTV στην Ελλάδα... Εγώ θα συνεχίσω με τα άγνωστα διαμαντάκια του παρελθόντος Μεγάλο γκρούπ πάλι με θρυλικά μέλη σε σουπεργκρούπς πριν και μετά Clouds - Make no bones about it (1969) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η δικη μου 3η λυκειου.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μεγάλη ιστορία οι επόμενοι Μαλώνουν στο ΥΤ ποιός έκλεψε και ποιός θα έπρεπε να μηνυθεί Το κομμάτι έχει ομοιότητα με το Taurus των Spirit...στο οποίο μοιάζει λένε το Stairway to Heaven των Zeppelin Γιατί όμως οι Spirit μήνυσαν τους Zeppelin και όχι τους Crow που και αυτοί το έβγαλαν μετά τους Spirit αλλά πιο πρίν από τους Ζeppelin ; (δεν πιστεύω να σας μπέρδεψα ε; ) Πάντως κομματάρα Crow - Thoughts (1969) Where Did I Go Wrong - UB40Η δικη μου 3η λυκειου.... Εγώ άμα βάλω την δική μου 3η Λυκείου...θα προδοθούν οι αιώνες μου...α χα χα! Αν και τι να πρωτοβάλω; Ακουγα πάρα πολλά (μα πάρα πολλά) και από πολλά είδη Πολυαγαπημενα όλα Θα βάλω αυτό που άκουγε η "αλητοπαρέα" Scorpions - Holiday 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palamas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ο Russell DaShiell είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τους Crowfoot που έβαλα χτές Μέγας θρύλος της Μουσικής Στους Don Harrison Band και με Harvey Mandel και Norman Greenbaum (είναι αυτός που παίζει κιθάρα στο ιστορικό Spirit in the Sky) Εχει κυκλοφορήσει ένα ομώνυμο LP το 1978 και μόνο αυτό το τραγούδι υπάρχει Ολοι λένε ότι είναι τρομερά υποτιμημένος δίσκος Σκεφτείτε δλδ τι θα υπάρχει εκεί μέσα RUSSELL DASHIELL - Dreamer (1978) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis72 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι το Sirius του Alan Parsons τα παράπονα σου στο γιουτιούμπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις