john_shadow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Hetfield, η μεγαλυτερη metal φιγουρα ολων των εποχων, απο τις καλυτερες φωνες, εφευρετης του yeah yeah καθως και ο μεγαλυτερος "σεριφης" που εχω δει.... Προσφατα εκλεισε και τα 53, all hail the king! Ποιό yeah yeah; Και τι "σερίφης"; Ρωτάω για να μαθαίνω... Γιατί εγώ ήξερα τους γιεγιέδες από τα 60's και τον "σερίφη" Clapton που έκανε διασκευή το I shot the sheriff Ακούω τώρα τους τρομερά υποτιμημένους Nektar που έχω ξαναβάλει και αρχίζω να τα παίζω (και να θυμώνω) Είμαι απ' αυτούς που θεωρώ το metal εμπορικό κόλπο για να πιάσει στο πολύ (και νεαρό) κοινό Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Και το Rock n' roll έτσι έκανε Kαι απ΄ αυτούς που θεωρώ τους AC/DC πιτσιρίκια σε σχέση με τoυς τιτάνες και γίγαντες των 60's - 70's Γιά Maiden δεν συζητώ καν. Πρώτος δίσκος το 1980 Οσο γιά Metallica και τα συναφή, 1983 και μετά Οι Maiden, μέχρι διασκευή στους Nektar έχουν ( το King Of Twilight που οι Nektar το ειπαν το 1972 και οι Maiden τo 1984) Μπράβο στα νέα συγκροτήματα (AC/DC, Iron Maiden, Metallica) που συνέχισαν τον δρόμο που άνοιξαν και καλύτερα άλλοι, αλλά και απεριόριστο σεβασμό και αναγνώριση (και αν γίνεται άκουσμα) των πρωτοπόρων που ούτε καν γνωρίζουμε Ακούστε ελάχιστες δουλειές από τους Nektar μόνο και υποκλιθείτε Κι΄εγώ ο ίδιος να πω την αλήθεια , δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και δεν γνώριζα Υ.Γ. Γράφω με καλή διάθεση και θα χαρώ να γίνει συζήτηση αν θέλει κανείς Η Μουσική, είναι και χώρος ανταλλαγής απόψων. Πάντα ήταν Ασχετα αν κατέληξε χώρος συσσώρευσης πλούτου και διασημότητας (και μαγκιάς) μερικών επιτήδειων Αυτό άκουσα πρώτο σήμερα και ΕΠΑΘΑ! Τι ΥΜΝΟΣ! Nektar - Mundetango (1974) Οι τίτλοι...πολύ metal, μου θυμίζουν... Μη μου πείτε ότι δεν ακούτε και ομοιότητα με το Secret Agent του Rory Gallagher το 1976 στο 2:06...Δλδ οι Nektar 4 χρόνια πριν... Ακριβώς το ίδιο riff έχει Επαθα σοκ ε; Nektar - Crying in the Dark (1972) Αυτό είναι το original King Of Twilight Συγκρίνετε αριθμό views αυτού και των Maiden... Πάντως μπράβο στους Maiden που τους διασκεύασαν Nektar - King Of Twilight (1972) https://www.youtube.com/watch?v=V3P2v2xGnHo Αυτά τα λίγα H δισκογραφία των Nektar είναι 10 δίσκοι μέχρι τα 80's Σκεφτείτε δλδ τι υπάρχει και τι θα βρεί άμα ψάξει κανείς Εγώ λίγο έψαξα και βρήκα αυτά Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2016 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=v9guradT2MY https://www.youtube.com/watch?v=Ff-gPwdkYuY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ποιό yeah yeah; Και τι "σερίφης"; Ρωτάω για να μαθαίνω... Γιατί εγώ ήξερα τους γιεγιέδες από τα 60's και τον "σερίφη" Clapton που έκανε διασκευή το I shot the sheriff Ακούω τώρα τους τρομερά υποτιμημένους Nektar που έχω ξαναβάλει και αρχίζω να τα παίζω (και να θυμώνω) Είμαι απ' αυτούς που θεωρώ το metal εμπορικό κόλπο για να πιάσει στο πολύ (και νεαρό) κοινό Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Και το Rock n' roll έτσι έκανε Kαι απ΄ αυτούς που θεωρώ τους AC/DC πιτσιρίκια σε σχέση με τoυς τιτάνες και γίγαντες των 60's - 70's Γιά Maiden δεν συζητώ καν. Πρώτος δίσκος το 1980 Οσο γιά Metallica και τα συναφή, 1983 και μετά Οι Maiden, μέχρι διασκευή στους Nektar έχουν ( το King Of Twilight που οι Nektar το ειπαν το 1972 και οι Maiden τo 1984) Μπράβο στα νέα συγκροτήματα (AC/DC, Iron Maiden, Metallica) που συνέχισαν τον δρόμο που άνοιξαν και καλύτερα άλλοι, αλλά και απεριόριστο σεβασμό και αναγνώριση (και αν γίνεται άκουσμα) των πρωτοπόρων που ούτε καν γνωρίζουμε Ακούστε ελάχιστες δουλειές από τους Nektar μόνο και υποκλιθείτε Κι΄εγώ ο ίδιος να πω την αλήθεια , δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και δεν γνώριζα Υ.Γ. Γράφω με καλή διάθεση και θα χαρώ να γίνει συζήτηση αν θέλει κανείς Η Μουσική, είναι και χώρος ανταλλαγής απόψων. Πάντα ήταν Ασχετα αν κατέληξε χώρος συσσώρευσης πλούτου και διασημότητας (και μαγκιάς) μερικών επιτήδειων Αυτό άκουσα πρώτο σήμερα και ΕΠΑΘΑ! Τι ΥΜΝΟΣ! Nektar - Mundetango (1974) Οι τίτλοι...πολύ metal, μου θυμίζουν... Μη μου πείτε ότι δεν ακούτε και ομοιότητα με το Secret Agent του Rory Gallagher το 1976 στο 2:06...Δλδ οι Nektar 4 χρόνια πριν... Ακριβώς το ίδιο riff έχει Επαθα σοκ ε; Nektar - Crying in the Dark (1972) Αυτό είναι το original King Of Twilight Συγκρίνετε αριθμό views αυτού και των Maiden... Πάντως μπράβο στους Maiden που τους διασκεύασαν Nektar - King Of Twilight (1972) Αυτά τα λίγα H δισκογραφία των Nektar είναι 10 δίσκοι μέχρι τα 80's Σκεφτείτε δλδ τι υπάρχει και τι θα βρεί άμα ψάξει κανείς Εγώ λίγο έψαξα και βρήκα αυτά Αλλο λες εσυ αλλο λεω εγω... Ο hetfield ηταν αυτος που εδωσε νοημα στο raspy voice στην μεταλ και μεσα απο αυτο εχει βγει και η εκφραση "αυτη η μπαντα ειναι απο την σχολη metallica", και ακολουθησαν απειρες παντες πολλες απο τις οποιες ειναι (nirvana στην φωνη, god smack, nickelback, three days grace, trivium, disturbed, five finger death punch και και και...) ολοι αυτοι ειχαν επιρροες απο αυτον. Δεν καταλαβα τι ηθελες να πεις να σου πω την αληθεια, αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι λες και καλα οτι υπαρχουν αλλοι πιο πριν τους οποιους δεν τους ξερει κανενας και ειχαν την πρωιμη ιδεα... Χαιρω πολυ, παντα υπαρχει αυτο, το θεμα ειναι ποιος το εκανε στανταρ μεσα απο την μουσικη και ποιος απλα ηταν ανωτερος μουσικα. Μην γινεις απο τα κλασσικα ατομα που το παιζουν ψαγμενοι και λενε αα οι maiden/metallica δεν ηταν κατι σπουδαιο, αλλοι πιο πριν παιζαν ηδη παπαδες αλλοι που δεν τους ξερεις.. Οι maiden ισως ειναι η καλυτερη μπαντα ολων των εποχων και οι metallica ισως η καλυτερη metal μπαντα (τους μαιντεν τους βαζω σε πιο μεγαλο ευρος).Το κλασσικο ψαχνω 2-3 μπαντες που θα ηταν οι maiden αν ειχαν καλυτερη τυχη αστο, μην μπεις καν στον κοπο. Και εγω αν ειχα γεννηθει πιο παλια στην αμερικη ισως να ημουν ο jeff loomis και να ημουν ο καλυτερος shredder της εποχης μας...αλλα guess what?! Το τι επιρροη ειχαν metallica στην μεταλ μουσικη αστο...Μην το συζητας καν! ps: σεριφης γιατι ηταν σαν σεριφης με την μουστακα και γενικα το style(οπως ο lemmy), και yeah yeah γιατι βαλε ακου λιγο κανα κομματι στο ποστ μου εχω ενα link.. ειναι ακρως χαρακτηριστικο το πως τραβαει τις λεξεις και ολες καταληγουν σε yeah... ps2: Η γαια της γαιας oh yeah Ετσι θα εκλεινε ο James Hetfield την γαια. Παρτο https://youtu.be/7A_b4ocNGjo?t=6m7s https://www.youtube.com/watch?v=_yHJBDeshPA&feature=youtu.be&t=1m42s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αλλο λες εσυ αλλο λεω εγω... Ο hetfield ηταν αυτος που εδωσε νοημα στο raspy voice στην μεταλ και μεσα απο αυτο εχει βγει και η εκφραση "αυτη η μπαντα ειναι απο την σχολη metallica", και ακολουθησαν απειρες παντες πολλες απο τις οποιες ειναι (nirvana στην φωνη, god smack, nickelback, three days grace, trivium, disturbed, five finger death punch και και και...) ολοι αυτοι ειχαν επιρροες απο αυτον. Δεν καταλαβα τι ηθελες να πεις να σου πω την αληθεια, αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι λες και καλα οτι υπαρχουν αλλοι πιο πριν τους οποιους δεν τους ξερει κανενας και ειχαν την πρωιμη ιδεα... Χαιρω πολυ, παντα υπαρχει αυτο, το θεμα ειναι ποιος το εκανε στανταρ μεσα απο την μουσικη και ποιος απλα ηταν ανωτερος μουσικα. Μην γινεις απο τα κλασσικα ατομα που το παιζουν ψαγμενοι και λενε αα οι maiden/metallica δεν ηταν κατι σπουδαιο, αλλοι πιο πριν παιζαν ηδη παπαδες αλλοι που δεν τους ξερεις.. Οι maiden ισως ειναι η καλυτερη μπαντα ολων των εποχων και οι metallica ισως η καλυτερη metal μπαντα (τους μαιντεν τους βαζω σε πιο μεγαλο ευρος).Το κλασσικο ψαχνω 2-3 μπαντες που θα ηταν οι maiden αν ειχαν καλυτερη τυχη αστο, μην μπεις καν στον κοπο. Και εγω αν ειχα γεννηθει πιο παλια στην αμερικη ισως να ημουν ο jeff loomis και να ημουν ο καλυτερος shredder της εποχης μας...αλλα guess what?! Το τι επιρροη ειχαν metallica στην μεταλ μουσικη αστο...Μην το συζητας καν! ps: σεριφης γιατι ηταν σαν σεριφης με την μουστακα και γενικα το style, και yeah yeah γιατι βαλε ακου λιγο κανα κομματι στο ποστ μου εχω ενα link.. ειναι ακρως χαρακτηριστικο το πως τραβαει τις λεξεις και ολες καταληγουν σε yeah... ps2: Η γαια της γαιας oh yeah Ετσι θα εκλεινε ο James Hetfield την γαια. Παρτο https://www.youtube.com/watch?v=_yHJBDeshPA&feature=youtu.be&t=1m42s Σοβαρά τώρα αν μιλήσουμε, δεν πιστεύω ότι ότι είναι τπτ φοβερή ή καν εφεύρεση αυτή Με τη λογική αυτή, είναι εφεύρεση και το "1,2,3 πάμε" Οταν μάλιστα υπήρχε η λέξη "γιεγιέ" Κοίτα τη Wiki να δείς τι λέει Αν και εγώ πιστεύω βγήκε από το She Loves you (yeah yeah yeah) των Beatles Και το σερίφης το έλεγαν γιά τον Clapton (όπως και το "Αργοχέρης" λόγω του τίτλου του δίσκου του "Slowhand") Το κρίμα με τους καινούργιους είναι ότι ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν, κάποιοι το έχουν κάνει πριν (και καλύτερα και μαζικότερα) Κι΄εμένα δεν είναι η γενιά μου τα 60's αλλά κατάλαβα ότι τότε παίχτηκαν όλα Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ στη Μουσική, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά είναι απόψεις Αν και σε είδα να λες κάτι γιά " ανωτερος μουσικα" Για να έχουμε καλό ερώτημα...εσύ άκουσες τους Nektar; (δεν είδα να βάζεις like... ) Oι Maiden που σέβεσαι, τους διασκεύασαν αφού τους λάτρευαν Και πώς θα βρείς τους καλύτερους όταν δεν το ψάχνεις; Και ψαγμένος φίλε μου δεν το παίζω. Ομως το λέω αυτό που λες Καθαρά δική μου άποψη. Είναι και πώς βλέπει ο καθένας την Μουσική Υ.Γ 1. Τους Metallica τους πούλαγα στο δισκάδικό μου πιθανόν πριν γεννηθείς εσυ Ποτέ δεν μέ έπεισαν, ούτε θα με πείσουν (όπως εσένα δεν θα πείσουν αυτοί που λένε οι ιστορικοί Μουσικής ότι είναι οι καλύτεροι) Εδώ δεν με έπεισαν οι Μaiden και οι Black Sabbath...(μην πω οι Zeppelin και οι Deep Purple) οι Μetallica θα με πείσουν; Υ.Γ. 2. Χάρηκα που τα είπαμε και δεν θελω να παρεις τπτ σαν επιθεση απο μενα. Οκ; Τη γνώμη μας λέμε. Kαι καλή είναι και η διαφωνία Y.Γ.3. Μακάρι να ήξερε την λέξη "γαία" και τι σημαίνει ο Hetfield. Οπως και όλοι οι ξένοι που την χρησιμοποιούν σε σύνθετες λέξεις τους όπως geography, geology, geometry κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Νατασσαραααα... κολλημαα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Σοβαρά τώρα αν μιλήσουμε, δεν πιστεύω ότι ότι είναι τπτ φοβερή ή καν εφεύρεση αυτή Με τη λογική αυτή, είναι εφεύρεση και το "1,2,3 πάμε" Οταν μάλιστα υπήρχε η λέξη "γιεγιέ" Κοίτα τη Wiki να δείς τι λέει Αν και εγώ πιστεύω βγήκε από το She Loves you (yeah yeah yeah) των Beatles Και το σερίφης το έλεγαν γιά τον Clapton (όπως και το "Αργοχέρης" λόγω του τίτλου του δίσκου του "Slowhand") Το κρίμα με τους καινούργιους είναι ότι ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν, κάποιοι το έχουν κάνει πριν (και καλύτερα και μαζικότερα) Κι΄εμένα δεν είναι η γενιά μου τα 60's αλλά κατάλαβα ότι τότε παίχτηκαν όλα Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ στη Μουσική, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά είναι απόψεις Αν και σε είδα να λες κάτι γιά " ανωτερος μουσικα" Για να έχουμε καλό ερώτημα...εσύ άκουσες τους Nektar; (δεν είδα να βάζεις like... ) Oι Maiden που σέβεσαι, τους διασκεύασαν αφού τους λάτρευαν Και πώς θα βρείς τους καλύτερους όταν δεν το ψάχνεις; Και ψαγμένος φίλε μου δεν το παίζω. Ομως το λέω αυτό που λες Καθαρά δική μου άποψη. Είναι και πώς βλέπει ο καθένας την Μουσική Υ.Γ 1. Τους Metallica τους πούλαγα στο δισκάδικό μου πιθανόν πριν γεννηθείς εσυ Ποτέ δεν μέ έπεισαν, ούτε θα με πείσουν (όπως εσένα δεν θα πείσουν αυτοί που λένε οι ιστορικοί Μουσικής ότι είναι οι καλύτεροι) Εδώ δεν με έπεισαν οι Μaiden και οι Black Sabbath...(μην πω οι Zeppelin και οι Deep Purple) οι Μetallica θα με πείσουν; Υ.Γ. 2. Χάρηκα που τα είπαμε και δεν θελω να παρεις τπτ σαν επιθεση απο μενα. Οκ; Τη γνώμη μας λέμε. Kαι καλή είναι και η διαφωνία Y.Γ.3. Μακάρι να ήξερε την λέξη "γαία" και τι σημαίνει ο Hetfield. Οπως και όλοι οι ξένοι που την χρησιμοποιούν σε σύνθετες λέξεις τους όπως geography, geology, geometry κλπ Coscas πάλι παλέυεις με τους δαίμονες Άκουσα τα κομμάτια και να σου πώ την ταπεινή μου άποψη μου θύμησαν λίγο απο Kansas λίγο απο Eagles ίσως και Doors. Metal δεν μου πολυθύμησαν και νομίζω αδίκως το συγκρίνεις. Anyway βάζω ένα παλικάρι που έφυγε νωρίς και επηρέασε πολλές alternative rock μπάντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Coscas πάλι παλέυεις με τους δαίμονες Άκουσα τα κομμάτια και να σου πώ την ταπεινή μου άποψη μου θύμησαν λίγο απο Kansas λίγο απο Eagles ίσως και Doors. Metal δεν μου πολυθύμησαν και νομίζω αδίκως το συγκρίνεις. Anyway βάζω ένα παλικάρι που έφυγε νωρίς και επηρέασε πολλές alternative rock μπάντες https://www.youtube.com/watch?v=A3adFWKE9JE Κουβεντα να γινεται φιλε μου Και κουβεντα για Μουσικη, δεν μπορει παρα να είναι καλη Αν και προκαλεσα εγω πρωτος οταν αναφερθηκα σε "καλυτερο" Οκ...καλο ειναι να το πιστευουμε αλλά δεν κανει να το λεμε Δημοκρατια βλεπεις Ειχε πει η Joni Mitchell κάτι για την δημοκρατια....δεν το λεω Τα κομμάτια ήταν του 1972 και οι Kansas... είναι του 1974. Μήπως σου θύμισαν οι Kansas αυτούς; Οι Eagles κι' αυτοί 1972. Πώς στους θύμισαν; Αν κι΄εγώ δεν βρίσκω την παραμικρή ομοιότητα μ' αυτά που λες Οτι είναι το riff του Secret Agent, το ακουσες; Και ξεχασες να αναφέρεις οτι ο Jeff Buckley ηταν γιός του Tim Buckley Αυτός να δείς πόσο επηρέασε Ας βάλω κι΄ένα τραγουδάκι Τους Αμερικάνους Rainbow.. Rainbow - Midnight Candle (1968) https://www.youtube.com/watch?v=-Qatm0H4obM&list=WL&index=1438 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Κουβεντα να γινεται φιλε μου Και κουβεντα για Μουσικη, δεν μπορει παρα να είναι καλη Αν και προκαλεσα εγω πρωτος οταν αναφερθηκα σε "καλυτερο" Οκ...καλο ειναι να το πιστευουμε αλλά δεν κανει να το λεμε Δημοκρατια βλεπεις Ειχε πει η Joni Mitchell κάτι για την δημοκρατια....δεν το λεω Τα κομμάτια ήταν του 1972 και οι Kansas... είναι του 1974. Μήπως σου θύμισαν οι Kansas αυτούς; Οι Eagles κι' αυτοί 1972. Πώς στους θύμισαν; Αν κι΄εγώ δεν βρίσκω την παραμικρή ομοιότητα μ' αυτά που λες Οτι είναι το riff του Secret Agent, το ακουσες; Και ξεχασες να αναφέρεις οτι ο Jeff Buckley ηταν γιός του Tim Buckley Αυτός να δείς πόσο επηρέασε Ας βάλω κι΄ένα τραγουδάκι Τους Αμερικάνους Rainbow.. Rainbow - Midnight Candle (1968) https://www.youtube.com/watch?v=-Qatm0H4obM&list=WL&index=1438 Μα αυτό σου είπα, συγκροτήματα προς σύγκριση που με παραπέμπουν τα κομμάτια που έβαλες. Ουδεμία ομοιότητα με metal απλά. Είμαι με τη νέα βελτιωμένη έκδοση γιαυτό δεν τον ανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Συζήτηση για μουσική...ας μη γινόμαστε όμως υπερβολικοί...coscas κάπου ανέφερες και για deep purple ..ότι δεν μας αρέσει καλό είναι να μην το καίμε στη πυρά..το ποιους θεωρεί ο καθένας από μας καλύτερους είναι υποκειμενικό..και νομίζω πως όλοι έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε κάποια μπάντα "την καλύτερη"!άσχετα αν ξεκίνησε το '60,το '70 ή το '83 και ανεξάρτητα απο τις επιρροές που μπορεί να έχει η μπάντα αυτή..προσωπικά ποτέ δεν έψαξα αν η αγαπημένη μου μπάντα "εκλεψε" μουσικές...και για να πω την αλήθεια...δεν με ενδιαφέρει κιόλας...η παρθενογένεση χάθηκε κάπου στον κήπο της Εδέμ..και κάτι τελευταίο..η metal είναι μεγάλο κομμάτι της μουσικής..είτε μας αρέσει..είτε όχι..φιλικά πάντα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Σοβαρά τώρα αν μιλήσουμε, δεν πιστεύω ότι ότι είναι τπτ φοβερή ή καν εφεύρεση αυτή Με τη λογική αυτή, είναι εφεύρεση και το "1,2,3 πάμε" Οταν μάλιστα υπήρχε η λέξη "γιεγιέ" Κοίτα τη Wiki να δείς τι λέει Αν και εγώ πιστεύω βγήκε από το She Loves you (yeah yeah yeah) των Beatles Και το σερίφης το έλεγαν γιά τον Clapton (όπως και το "Αργοχέρης" λόγω του τίτλου του δίσκου του "Slowhand") Το κρίμα με τους καινούργιους είναι ότι ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν, κάποιοι το έχουν κάνει πριν (και καλύτερα και μαζικότερα) Κι΄εμένα δεν είναι η γενιά μου τα 60's αλλά κατάλαβα ότι τότε παίχτηκαν όλα Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ στη Μουσική, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά είναι απόψεις Αν και σε είδα να λες κάτι γιά " ανωτερος μουσικα" Για να έχουμε καλό ερώτημα...εσύ άκουσες τους Nektar; (δεν είδα να βάζεις like... ) Oι Maiden που σέβεσαι, τους διασκεύασαν αφού τους λάτρευαν Και πώς θα βρείς τους καλύτερους όταν δεν το ψάχνεις; Και ψαγμένος φίλε μου δεν το παίζω. Ομως το λέω αυτό που λες Καθαρά δική μου άποψη. Είναι και πώς βλέπει ο καθένας την Μουσική Υ.Γ 1. Τους Metallica τους πούλαγα στο δισκάδικό μου πιθανόν πριν γεννηθείς εσυ Ποτέ δεν μέ έπεισαν, ούτε θα με πείσουν (όπως εσένα δεν θα πείσουν αυτοί που λένε οι ιστορικοί Μουσικής ότι είναι οι καλύτεροι) Εδώ δεν με έπεισαν οι Μaiden και οι Black Sabbath...(μην πω οι Zeppelin και οι Deep Purple) οι Μetallica θα με πείσουν; Υ.Γ. 2. Χάρηκα που τα είπαμε και δεν θελω να παρεις τπτ σαν επιθεση απο μενα. Οκ; Τη γνώμη μας λέμε. Kαι καλή είναι και η διαφωνία Y.Γ.3. Μακάρι να ήξερε την λέξη "γαία" και τι σημαίνει ο Hetfield. Οπως και όλοι οι ξένοι που την χρησιμοποιούν σε σύνθετες λέξεις τους όπως geography, geology, geometry κλπ Πηγα να γραψω κατι δεν νοημα καν να το γραψω.. Enjoy the music ps: τους ακουσα τους nektar απλα δεν μου εκαναν καποια εντυπωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μα αυτό σου είπα, συγκροτήματα προς σύγκριση που με παραπέμπουν τα κομμάτια που έβαλες. Ουδεμία ομοιότητα με metal απλά. Είμαι με τη νέα βελτιωμένη έκδοση γιαυτό δεν τον ανέφερα Μα εγώ δεν είπα πουθενά ότι οι Nektar είναι metal...ότι επηρέασαν είπα. Δεν βγήκε ουρανοκατέβατο το metal Μερικοί νομίζουν ότι έγινε από παρθενογένεση Βελτιωμένη; Δλδ θες να πείς ότι ο Jeff ξεπέρασε τον πατέρα του; Ή απλά εσένα σου αρέσει περισσότερο; Χα χα! Είδες φίλε μου πώς όταν αρχίσουμε τις μουσικές αντιπαραθέσεις, υπερβάλλουμε; Ακόμα δεν μου απάντησες για το riff Tωρα που το ξανακουω και Woman fromTokyo μου θυμιζει. 1973 το Woman ε; Για βοηθα Συζήτηση για μουσική...ας μη γινόμαστε όμως υπερβολικοί...coscas κάπου ανέφερες και για deep purple ..ότι δεν μας αρέσει καλό είναι να μην το καίμε στη πυρά..το ποιους θεωρεί ο καθένας από μας καλύτερους είναι υποκειμενικό..και νομίζω πως όλοι έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε κάποια μπάντα "την καλύτερη"!άσχετα αν ξεκίνησε το '60,το '70 ή το '83 και ανεξάρτητα απο τις επιρροές που μπορεί να έχει η μπάντα αυτή..προσωπικά ποτέ δεν έψαξα αν η αγαπημένη μου μπάντα "εκλεψε" μουσικές...και για να πω την αλήθεια...δεν με ενδιαφέρει κιόλας...η παρθενογένεση χάθηκε κάπου στον κήπο της Εδέμ..και κάτι τελευταίο..η metal είναι μεγάλο κομμάτι της μουσικής..είτε μας αρέσει..είτε όχι..φιλικά πάντα.. lovesucks, ανέφερα ότι δεν με έπεισαν ως πρός το καλύτεροι Μην τα μπερδεύεις και μην πορώνεσαι (και κυριως μην βιαζεσαι) Βλέπω όλοι θέλετε οι μπάντες σας να είναι οι πρώτοι. Χα χα! Μπορεί η metal να είναι κομμάτι μουσικής , αλλά κι΄εγώ έχω το δικαίωμα το στύλ αυτό να μην το θεωρω το καλυτερο Και αν εσένα δεν σε νοιάζουν οι κλεπταποδόχοι, εμένα με νοιάζουν (σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρωπινης ιδιοτητας) Πολλές φορες έχω πεί και αγαπημένοι μου μουσικοί ότι έχουν αντιγράψει Απλά εσείς οι μεταλάδες είσαστε πορωμένοι και παθιασμενοι. Κακο αυτο Φιλικά φυσικα παντα Πηγα να γραψω κατι δεν νοημα καν να το γραψω.. Enjoy the music ps: τους ακουσα τους nektar απλα δεν μου εκαναν καποια εντυπωση.. Ακριβώς φίλε μου Κι' εγω ειπα να μην πω την γνωμη μου 3 τωρα μου την πεσατε (αλλά δεν μασαω...χα χα!) Ο καθένας κατα την ιδιοσυγκρασία του, ακουει αυτα που του αρεσουν Ενας σκυλας τωρα θα σου έλεγε οτι το σκυλαδικο ειναι η απωτατη Τεχνη Εγω απλα θα απαντουσα. Το 99% των bots ανθρωπων που γιναμε, δεν απανταει Υ.Γ. Σεβαστό φίλε μου Εκαναν ομως εντυπωση στους Maiden Πώς γίνεται τα μεγάλα συγκροτήματα να τους αρέσουν, να σέβονται μουσικές πρωτοπορων και να τις διασκευάζουν (αυτό έχει γίνει πάμπολλες φορές με τους Beatles που οι μεταλάδες ουτε να ακουσουν δεν θελουν) και οι οπαδοι τους να μην...ποτέ δεν το καταλαβα Οταν ενας καλλιτεχνης διασκευαζει, σου ανοιγει τον δρομο να ακουσεις και κατι αλλο που αυτον τον επηρεασε και ειναι στο ιδιο μηκος κυματος Οχι να σε πορωνει εναντιον του Η Μουσικη ειναι ανταλλαγη Υ.Γ.2. Βάλε και κανά τραγουδάκι γιατί θα μας βγάλουν off topic...Χα χα! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2016 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μα εγώ δεν είπα πουθενά ότι οι Nektar είναι metal...ότι επηρέασαν είπα. Δεν βγήκε ουρανοκατέβατο το metal Μερικοί νομίζουν ότι έγινε από παρθενογένεση Βελτιωμένη; Δλδ θες να πείς ότι ο Jeff ξεπέρασε τον πατέρα του; Ή απλά εσένα σου αρέσει περισσότερο; Χα χα! Είδες φίλε μου πώς όταν αρχίσουμε τις μουσικές αντιπαραθέσεις, υπερβάλλουμε; Ακόμα δεν μου απάντησες για το riff lovesucks, ανέφερα ότι δεν με έπεισαν ως πρός το καλύτεροι Μην τα μπερδεύεις και μην πορώνεσαι (και κυριως μην βιαζεσαι) Βλέπω όλοι θέλετε οι μπάντες σας να είναι οι πρώτοι. Χα χα! Μπορεί η metal να είναι κομμάτι μουσικής , αλλά κι΄εγώ έχω το δικαίωμα το στύλ αυτό να μην το θεωρω το καλυτερο Και αν εσένα δεν σε νοιάζουν οι κλεπταποδόχοι, εμένα με νοιάζουν (σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρωπινης ιδιοτητας) Πολλές φορες έχω πεί και αγαπημένοι μου μουσικοί ότι έχουν αντιγράψει Απλά εσείς οι μεταλάδες είσαστε πορωμένοι και παθιασμενοι. Κακο αυτο Φιλικά φυσικα παντα Ακριβώς φίλε μου Κι' εγω ειπα να μην πω την γνωμη μου 3 τωρα μου την πεσατε (αλλά δεν μασαω...χα χα!) Ο καθένας κατα την ιδιοσυγκρασία του, ακουει αυτα που του αρεσουν Ενας σκυλας τωρα θα σου έλεγε οτι το σκυλαδικο ειναι η απωτατη Τεχνη Εγω απλα θα απαντουσα. Το 99% των bots ανθρωπων που γιναμε, δεν απανταει Υ.Γ. Σεβαστό φίλε μου Εκαναν ομως εντυπωση στους Maiden Πώς γίνεται τα μεγάλα συγκροτήματα να τους αρέσουν, να σέβονται μουσικές πρωτοπορων και να τις διασκευάζουν (αυτό έχει γίνει πάμπολλες φορές με τους Beatles που οι μεταλάδες ουτε να ακουσουν δεν θελουν) και οι οπαδοι τους να μην...ποτέ δεν το καταλαβα Οταν ενας καλλιτεχνης διασκευαζει, σου ανοιγει τον δρομο να ακουσεις και κατι αλλο που αυτον τον επηρεασε και ειναι στο ιδιο μηκος κυματος Οχι να σε πορωνει εναντιον του Η Μουσικη ειναι ανταλλαγη Υ.Γ.2. Βάλε και κανά τραγουδάκι γιατί θα μας βγάλουν off topic...Χα χα! Άλλο είδος μουσικής ο Jeff που προτιμώ. Και δεν πιστεύω να θεωρείς πιο καλλίφωνο τον πατήρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις