Coscas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=_jnSbRaarBs&index=8&list=PLkLimRXN6NKwijPTUVGvNi4ROAOnxKHBs απο mr robot Το σαμπλαρισμένο αυτό μιλητό, είναι το κλασσικό αριστούργημα Daydream από τους Wallace Collection το 1969 Ελπίζω να το ξέρεις Ακούγεται (το αυθεντικό Daydream) στην εκπληκτική ταινία Mr Nobody (την προτείνω) Μεγάλη μαϊμουδιά να αλλάξουν τίτλο και να το βάλουν σε άλλη ταινία - σήριαλ Η wiki λέει σαμπλάρει το Daydream in Blue των I Monster που σάμπλαραν το Daydream Ο κλέψας του κλέψαντος δλδ Wallace Collection - DayDream (1969) 3
makiss8 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το σαμπλαρισμένο αυτό μιλητό, είναι το κλασσικό αριστούργημα Daydream από τους Wallace Collection το 1969 Ελπίζω να το ξέρεις Ακούγεται (το αυθεντικό Daydream) στην εκπληκτική ταινία Mr Nobody (την προτείνω) Μεγάλη μαϊμουδιά να αλλάξουν τίτλο και να το βάλουν σε άλλη ταινία - σήριαλ Η wiki λέει σαμπλάρει το Daydream in Blue των I Monster που σάμπλαραν το Daydream Ο κλέψας του κλέψαντος δλδ Wallace Collection - DayDream (1969) οχι δεν ειχα ιδεα,, ωραιες οι πληροφοριες σου ! 1
Coscas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 οχι δεν ειχα ιδεα,, ωραιες οι πληροφοριες σου ! Με συγχωρείς που ήμουν λίγο δηκτικός αλλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου που αντιγράφουν και δεν το λένε Χαίρομαι που σου φάνηκα κάπου χρήσιμος Σου άρεσε το original; Ενα ευχάριστο καλοκαιρινό κομμάτι από ένα Καναδέζικο γκρούπ Πολύ δυσεύρετοι Μόνο αυτό έχουν στο ΥΤ. Συμμετείχε ο πολύ γνωστός μπλουζίστας Paul James Πάντως παρατηρώ ότι είναι πολύ πρωτοποριακό Λευκή reggae δεν ακουγόταν το '75 Πολύ μετά βγήκε το Dreadlock holiday από 10cc και οι Police που έκαναν την λευκή reggae διάσημη Ο Clapton πριν μόνο με το I shot the Sheriff διασκευή Αντε και λίγο ο McCartney με το C Moon Lick 'N' Stick - Mary Ann (1975) 1
makiss8 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Με συγχωρείς που ήμουν λίγο δηκτικός αλλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου που αντιγράφουν και δεν το λένε Χαίρομαι που σου φάνηκα κάπου χρήσιμος Σου άρεσε το original; Ενα ευχάριστο καλοκαιρινό κομμάτι από ένα Καναδέζικο γκρούπ Πολύ δυσεύρετοι Μόνο αυτό έχουν στο ΥΤ. Συμμετείχε ο πολύ γνωστός μπλουζίστας Paul James Πάντως παρατηρώ ότι είναι πολύ πρωτοποριακό Λευκή reggae δεν ακουγόταν το '75 Πολύ μετά βγήκε το Dreadlock holiday από 10cc και οι Police που έκαναν την λευκή reggae διάσημη Ο Clapton πριν μόνο με το I shot the Sheriff διασκευή Αντε και λίγο ο McCartney με το C Moon Lick 'N' Stick - Mary Ann (1975) ναι καταλαβα τι εννοεις,, ναι οντως το original song καλυτερο μακραν
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Από Νότη https://www.youtube.com/watch?v=zN3OxE9Bn44&spfreload=10 3
revolver1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 #hitαραα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτό το είχα πετύχει κατά τύχη στο ράδιο (το άνοιξα μια φορά σε όλη μου την θητεία) και από τότε το έβαζα φουλ μόλις τελείωνα το γερμανικό στις 4. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις