revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το άκουσα σε remix στο World party και κάτι μου θύμιζε Σιγά μην έβγαινε τέτοια τραγουδάρα από τα 90's και μετά Και φυσικά ήταν του 1970 Να μην ρωτήσω την ηλικία σας ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Να μην ρωτήσω την ηλικία σας ? Α χα χα! Δεν το άκουγα τότε Αργότερα πρέπει να το άκουσα Μπορεί και όχι Κάτι μου θυμίζει από άλλο κλασσικό τραγούδι Και να μην μου μιλάς στον πληθυντικό βρε! Με κάνεις και νοιώθω μεγάλος και δεν έχω ακόμα κλείσει τα 70...χα χα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/mdrAdcxFB9c https://youtu.be/hdcsR0YaOE8 Απλά ακούστε το solo του Page στο επόμενο.. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2016 από lovesucks 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=_usCIhVcusk https://www.youtube.com/watch?v=51CH3dPaWXc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ακόμα να συνέλθω από το Hate Street Dialogue...Και ούτε πρόκειται... Καταλαβαίνετε τώρα τις τύψεις μου που δεν είχα ασχοληθεί χρόνια με σπάνιους καλλιτέχνες και τραγούδια των 60's- 70's... Ευτυχώς το κατάλαβα και τα τελευταία χρόνια, μόνο να ανακαλύπτω κρυμμένα διαμάντια είναι η Μουσική μου Και με έχει ανταμείψει και με το παραπάνω (και θα με ανταμείψει και άλλο) Ξεκίνησα την Μουσική με καλές βάσεις, θέλω να πιστεύω, αλλά, όπως σχεδόν όλοι, είχα περιοριστεί στα βασικά (που δεν ήταν και λίγα. Ηταν χιλιάδες χιλιάδων) με ελάχιστες εξαιρέσεις Επρεπε μάλιστα τότε να πληρώνουμε γιά την Μουσκή και δεν ήταν εύκολο να τα πάρουμε όλα όσα θέλαμε. Οσα ενημερωνόμασταν ότι κυκλοφορούν ε; Γιατί χιλιάδες χιλιάδων τραγούδια, ποτέ δεν έγιναν προσβάσιμα σε μας (ας είναι καλά και οι άχρηστοι "παραγωγοί" ραδιοφωνικών εκπομπών και τα γεράκια της δισκογραφίας με το μυαλό στην τσέπη τους και όχι στην Μουσική) Ο επόμενος καλλιτέχνης που χτες έβαλα το Ηate street dialogue, είναι από τις μεγαλύτερες αδικίες ποτέ Εβγαλε 2 δίσκους διαμάντια στα 70's που ποτέ δεν τους ακούσαμε Στο ΥouTube, παραμιλάνε όλοι. Και όλοι χτυπάνε το κεφάλι τους που δεν τον ήξεραν και γιατί Αλλοι επιτέλους ομολογούν ότι ακούνε πραγματικη Μουσική. Θα τους έλεγα ότι υπάρχουν άπειρα τέτοια διαμάντια από εκείνη την χρυσή εποχή και να τα ψάξουν. Και τα νέα παιδιά, ακούγοντας το remix του Hate street dialogue, ξετρελλάθηκαν. Αν και δυστυχώς τα ακούσματα των νεώτερων είναι διαφορετικά και αν δεν υπάρχει το ντάμπα ντούμπα μέσα και τα "νέα" ηχητικά και ρυθμικά μοτίβα στα χορευτικά και το "βαρύ" στα ροκ, αρνούνται να ακολουθήσουν (ειδικά οι Ελληνες που έχουν και περισσότερα μουσικά ερεθίσματα λόγω γεωγραφικής θέσης) Λογικό. Κι' εμείς παλιά έτσι κάναμε στα 80's Αν και, όπως πάντα, υπάρχουν και εξαιρέσεις ε; Οπως και δεν σημαίνει ότι "μεγαλύτεροι" ξέρουν πάντα να εκτιμούν καλή Μουσική Συγνώμη γιά το μακροσκελές του πόστ. Ξέρω ότι δεν θα διαβαστεί από το μεγαλύτερο ποσοστό όσων βάζουν εδώ τραγούδια Κάποιοι όμως θα το διαβάσουν και σ' αυτούς αφιερώνω και τα 2 επόμενα (αν και έχει πάρα πολλά αριστουργήματα) Οπως και όλα τα διαμάντια που κατά καιρούς ανακαλύπτω και τους άρεσαν Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς και θα τους διαβεβαιώσω ότι ΑΥΤΗ η Μουσική δεν τελειώνει Στους νεώτερους θα πω ότι το 99% όσων ακούνε είναι διασκευές και επιρροές από τότε Αυτοί, να ακούνε την εποχή τους. Να ρίχνουν όμως και λίγο το βλέμμα πίσω στα στάνταρντς της Μουσικής και να μην απαξιώνουν Αν δεν υπήρχε εκείνη η Μουσική, δεν θα υπήρχαν και αυτά που ακούνε τώρα Η Καλή Μουσική μας κάνει πιό ανθρώπινους νομίζω Είναι η απώτερη Τέχνη γιά μένα Και ποτέ δεν προδίδει Είναι εκεί πάντα (στα καλύτερά μας και στα χειρότερά μας) και μας περιμένει να την πλησιάσουμε Ευχαριστώ Rodriguez - Rich Folks Hoax (1970) Rodriguez - Sugar Man (1970) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holism Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7ZrKbecv8qc 5:25 Tην πετάει στην λίμνη, την βγάζει από την λίμνη και μετά την κάνει βόλτες στο χωριό. Χειρότερος δολοφόνος ever 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το video clip ειναι απιστευτο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το Searching for Sugarman που λεει αποπάνω ο coscas είχε πάρει όσκαρ ντοκιμαντέρ το '13 και πρέπει να το δει κάποιος για να πιστέψει την ιστορία. Άσχετο, αλλά το είχα δει κολλητά μ' ένα άλλο ντοκιμαντέρ, εντελώς κουλό κι εκείνο, το The Imposter. Must see και τα δύο Στα δικά μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vantler Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Mε ρετρο διαθεση John barry //the persuaders https://youtu.be/0r5Xn1x9npE 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booka Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις