agrio.imeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που έφυγε η λευκή με τη μαύρη φωνή... Amy Winehouse - Back To Black 4
opera Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν είναι γκρικλις Well, I stand up next to a mountainAnd I chop it down with the edge of my handWell, I stand up next to a mountainChop it down with the edge of my handWell, I pick up all the pieces and make an islandMight even raise just a little sand Δεν είναι γκρικλις https://www.youtube.com/watch?v=_Bx3Ayu7ncA&feature=share Δεν είναι γκρικλις And we will see a plague and a river of bloodAnd every evil soul will surely die in spite ofTheir 7 tears, but do not fear4 in the distance, 12 souls from nowU and me will still be here - we will still be hereThere will be a new city with streets of goldThe young so educated they never grow oldAnd a, there will be no death 4 with every breath Δεν είναι γκρικλις 3
revolver1990 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=QSHkEuCuhnE 2
astrosunnefo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ζεις? Ο.ο Ναι, μπρε. Και βασιλεύω. Και τον κόσμο κυριεύω. 2
Coscas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Η φωτό και το ύφος του τραγουδιού (στιχουργικά και μουσικά) μου θύμισε το επόμενο Eίναι 1η εκτέλεση και σύνθεση Leo Sayer το '73, αλλά επειδή το έχω βάλει από Sayer, το βάζω σε μιά διασκευή από τους θρυλικούς 3 Dog Night Στο αφιερώνω Three Dog Night - The Show must go on (1974) 2
astrosunnefo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Η φωτό και το ύφος του τραγουδιού (στιχουργικά και μουσικά) μου θύμισε το επόμενο Eίναι 1η εκτέλεση και σύνθεση Leo Sayer το '73, αλλά επειδή το έχω βάλει από Sayer, το βάζω σε μιά διασκευή από τους θρυλικούς 3 Dog Night Στο αφιερώνω Three Dog Night - The Show must go on (1974) Ω, κι έπεσες σε πολύ αγαπημένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως το ήξερα μόνο από Leo Sayer, οπότε τούτη η εκδοχή έρχεται και κουμπώνει σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στην tracklist μου. Σ' ευχαριστώ! 1
Coscas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ω, κι έπεσες σε πολύ αγαπημένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως το ήξερα μόνο από Leo Sayer, οπότε τούτη η εκδοχή έρχεται και κουμπώνει σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στην tracklist μου. Σ' ευχαριστώ! Ε, μιάς και πιάσαμε θεματουργικά και μουσικα "clown" καταστάσεις, δεν μπορεί να λείπει το επόμενο Μεγάλος στίχος! Cockney Rebel - Mr Soft (1974) 3
borealisnor Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 επιτρεψτε μου κ ενα φλωρικο https://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU 5
Coscas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Mιά λίστα (από τις χιλιάδες) με 1315 τραγούδια (στην οποία έχω την ευτυχία να έχουν μέσα πολλά δικά μου uploads ) ....Δεν ξέρω πού να τα βάλω...Στα 60's -70's; Μα θα είναι πολλά και κουραστικά... Το ίδιο κι' εδώ Ας βάλω μιά επιλογή (που πάντα είναι δύσκολη και πάντα αφήνεις έξω διαμάντια) Τι κομμάτι! (όχι ότι τα άλλα πάνε πίσω ε; ) Loudest Whisper - Wrong And Right (1974) Fifth Flight - Can't You See (1971) Locomotive - Thinking Of You (1969) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις