Coscas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ας το καταλάβουν κάποιοι επιτέλους...All you need is love..καλημέρα.. Και There's nothing you can do that can't be done ε; 1000 likes δεν φτάνουν γιά τους Βeatles (κι' έβαλες και άλλα τραγούδια τους πρίν). Επεσες σε ειδικό Μπητλολόγο (τίτλος που μου απεδόθη σε άλλο φόρουμ που τους είχα ζαλίσει με Βeatles). Σου αφιερώνω το επόμενο The Beatles - I Want You (She's So Heavy) Θα μπορούσα τώρα να κάνω μια ανάλυση γιά την επιρροή εδώ στους Floyd που εντελώς τυχαία έγραφαν στα Abbey Road των Beatles αλλά ...άλλη φορά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ coscas...οι beatles μπήκαν στη ζωή μου στα 15 μου..ταξίδια του μυαλού που μου πρόσφεραν..πρόσεξα κ απο το άλλο θέμα που χεις ανοίξει πως σου αρέσουν.μεγάλο κομμάτι στην ιστορία της μουσικής.. https://youtu.be/G7UbCMnHCTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ coscas...οι beatles μπήκαν στη ζωή μου στα 15 μου..ταξίδια του μυαλού που μου πρόσφεραν..πρόσεξα κ απο το άλλο θέμα που χεις ανοίξει πως σου αρέσουν.μεγάλο κομμάτι στην ιστορία της μουσικής.. https://youtu.be/G7UbCMnHCTs Στα 15;;; Τρομερή βάση στη Μουσική να τους ακούει κανείς τόσο νωρίς Το ίδιο κι΄εμένα. Τους ήξερα βέβαια σαν όνομα, αλλά δεν είχα ασχοληθεί και δεν είχα δίσκους ή κασέττες τους. Η 1η μου κασέττα στα 15 ήταν Beatles Ειδικά στα 15 άρχισα να τους αναλύω συστηματικά και στιχουργικά και συνθετικά. Κάθε φορά ανακάλυπτα και κάτι νέο. Πράγματι πολύ μπροστά από την εποχή τους και παρεξηγημένοι. Οι μόνοι που ξεκίνησαν εμπορικά και κατέληξαν ποιοτικά. Σταματάω γιατί μπορώ κυριολεκτικά να μιλάω γιά τους Beatles χρόνια (και να μην έχω πεί τπτ). Πλέον τους θεωρώ αδέρφια μου στη σκέψη. Τπτ δεν έχεις δεί... Σε άλλα φόρουμ, είχα ανοίξει νήματα μόνο με Beatles Αφιερωμένο το 1ο τους τραγούδι που με έβαλε στα "δύσκολα". Ελπίζω να το αγαπάς The Beatles - A Day In The Life Το θεωρώ το 3ο καλύτερό τους μετά το Boat On the River και το The serpent is Rising. Styx - Southern Woman (1974) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ναι στα 15..τρία συγκροτήματα μου "συστήθηκαν" στα 15 μου..(δεν είμαι κ πιτσιρίκα μεταξύ μας).αυτά τα συγκροτήματα καθόρισαν την μουσική μου εξέλιξη..αγαπώ όλα των beatles..άλλο αγαπημένο του lennon.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ναι στα 15..τρία συγκροτήματα μου "συστήθηκαν" στα 15 μου..(δεν είμαι κ πιτσιρίκα μεταξύ μας).αυτά τα συγκροτήματα καθόρισαν την μουσική μου εξέλιξη..αγαπώ όλα των beatles..άλλο αγαπημένο του lennon.. Λεννον ε; Αλλο κόλλημα... Μετά τον McCartney, τήρησα την υπόσχεση στον εαυτό μου να ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτόν. Περιττό να πώ ότι πήρα περισσότερα απ' όσα πίστευα ποτέ ότι θα πάρω. Τολμώ να πω ότι πλέον πρέπει να θεωρούμαι και ειδικός Λεννονολόγος...Χα χα! Κι' επειδή αν αρχίσουμε με Λέννον μπορεί να καταλήξουμε να βάζουμε γιά 100 μέρες, ας βάλω κάτι διαφορετικό. Κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα και θυμίζει η χροιά της φωνής Pavlov's Dog. Μόνο που εδώ τραγουδά γυναίκα. Πανέμορφα! The Savage Rose - A Girl I Knew (1968) Savage Rose - Wild Child (1973) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=TEUu4UiBEpw 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Απίστευτη ταινία! Ένα από τα βασικά της συστατικά το soundtrack. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν..Καλημέρα!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Holism Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sKmEZye2gbc https://www.youtube.com/watch?v=oRElf7kJjeU 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις