Coscas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μα δεν είπα οτι δεν το δέχομαι, μόνο σου το αναπαράγεις. Δεν στέκομαι καθόλου σ'αυτό είπα και το ξαναέω άλλη μια. Να στο κάνω και λιανά. Η μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος που φέρει το nickname μου είναι το creep. Οι the hollies κέρδισαν δικαστικά επειδή τους το 'έκλεψαν', O λόγος για αυτό Έχουν παραδεχθεί επιρροή απο Jeff Buckley σε ολόκληρο τον δίσκο τους και περισσότερο στο fake plastic trees. Αυτό τι σημαίνει δλδ οτι θα ακούω μόνο The hollies, θα ξενερώσω με τον Yorke και θα πω στα παιδιά μου μην τους ακούτε αυτούς είναι κλέφτες. Πλάκα με κάνεις; ΔΕΝ μπαίνω σ'αυτή την διαδικασία και δεν το συνεχίζω ακριβώς για αυτό που συμβαίνει τώρα και είμαστε και καραofftopic. Δεν νομίζω ότι είμαστε off topic. Γιά μουσική μιλάμε. Αν δεν θέλεις να το συνεχίσεις, εγώ το σταματώ εδώ. Εσύ όμως ανέφερες δεν σε νοιάζει κλπ. Και δεν είπα να μην ακούς Ζeppelin πχ. Απλά, δείχνεις στα παιδιά σου το αυθεντικό, το μαθαίνουν, εξηγείς ότι αντιγράφηκε και αυτά επιλέγουν. Οπως επίσης τα παιδιά πρέπει να ξέρουν πώς λειτουργεί και το star system και πώς δημιουργεί "μύθους" (βλέπε Elvis Presley). Και ξανατονίζω. Δεν με ενοχλούν οι επιρροές. Αρκεί να αναφέρονται και να μην αποσιωπώνται τεχνιέντως. Και δεν σου κρύβω, όση ώρα γράφουμε εδώ (και το θεωρώ θετικό γιατί οι συζητήσεις και ενίοτε οι αντιπαραθέσεις δημιουργούν γόνιμο κλίμα, αρκεί να μην είναι στείρες), μου έρχεται στο μυαλό το κλέψιμο σε τραγούδι των Pretty Things από κάτι hiphoppers που άλλαξαν τον τίτλο και δεν ανέφεραν το παραμικρό. Σφαγή έγινε στο ΥΤ. Οταν κλέβεις και παρουσιάζεις σαν δικό σου το δημιούργημα κάποιoυ άλλου, με εξοργίζει. Πες από πού το πήρες και όλα οκ. Θα σε σέβομαι (και όλοι) 1000 φορές περισσότερο. Υ.Γ. Ετσι με τους Hollies ε; Δεν το ήξερα. Thanks for the info
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 @ Coscas ok βάλε κανένα τραγουδάκι τώρα να γουστάρουμε (άκου και μια διασκευή του street spirit )
Coscas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 @ Coscas ok βάλε κανένα τραγουδάκι τώρα να γουστάρουμε (άκου και μια διασκευή του street spirit ) Χα χα! "Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης"... Αντε να βάλω κι΄εγώ ένα κομμάτι που ο Paul Weller παραδέχτηκε ότι είναι το Taxman των λατρεμένων του Beatles. Αφιερωμένο! The Jam - Start! (+ Lyrics) 3
salonikios95 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Aquasound - the universe of trance #300 τα σπάει!!!!
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μάκης Δημάκης, el fenomeno! https://www.youtube.com/watch?v=qvJS2DjbPy4
Προτεινόμενες αναρτήσεις