Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καθόλου δεν γέλασα, παρά σε διάβασα μ' ένα πλατύ χαμόγελο. Η αλήθεια είναι πως παλιότερα δεν υπήρχε αυτή η ευκολία στο ν' ακούσεις και να παρακολουθήσεις, οπότε σίγουρα το ταπεινό ραδιοφωνάκι ήταν θεός, και μάλιστα όταν έπεφταν αγαπημένα τραγούδια ήταν τέτοια η χαρά που πραγματικά κολλούσες στο ραδιοφωνάκι -με την ένταση στο τέρμα, εννοείται-, όπως η πεταλίδα προσκολλάται στον βράχο. Τα ξέρω από συζητήσεις που κάνω με τη μητέρα μου κατά καιρούς, ρίχνοντας ένα βλέφαρο στο παρελθόν (της). Απ' την ίδια έχω μάθει αρκετά αθάνατα τραγούδια. Κι όχι μόνο ελληνικά, αλλά και ξένα (ιταλικά και γαλλικά, ας πούμε). Αυτή μου έδωσε μία πρώτη γεύση σ' αυτά τ' ακούσματα, και μ' επηρέασε εν συνεχεία στο να ψαχτώ περισσότερο.  :-)

Σαν να ήσουν μπροστά... :)

Ετσι ακριβώς γινόταν.

Μπράβο στη μαμά! Και μπράβο και σε σένα!

Αφιερώνω και στις 2 σας το επόμενο. Ισως δεν θα το ξέρει η μαμά αλλά είμαι σίγουρος θα αρέσει. Ενα από τα χιλιάδες ξεχασμένα αριστουργήματα που θα έπρεπε να είναι πολύ γνωστά σε όλους.

Question Mark & The Mysterians - Love Me Baby (1967)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν να ήσουν μπροστά... :)

Ετσι ακριβώς γινόταν.

Μπράβο στη μαμά! Και μπράβο και σε σένα!

Αφιερώνω και στις 2 σας το επόμενο. Ισως δεν θα το ξέρει η μαμά αλλά είμαι σίγουρος θα αρέσει. Ενα από τα χιλιάδες ξεχασμένα αριστουργήματα που θα έπρεπε να είναι πολύ γνωστά σε όλους.

Question Mark & The Mysterians - Love Me Baby (1967)

Ω, σ' ευχαριστούμε πολύ αμφότερες. Δεν το ήξερε, αλλά της άρεσε.

Και μιας και καλύψαμε ελληνικό, ιταλικό κι αγγλικό ρεπερτόριο, ας βάλουμε κι ένα γαλλικό.

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...