*nenya* Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Γεια σου ρε Moby! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τόσα χρόνια δεν έχω παίξει το SH. Μου φαίνεται θα το αρχίζω λόγω του soundtrack. Καταστροφή. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καθόλου δεν γέλασα, παρά σε διάβασα μ' ένα πλατύ χαμόγελο. Η αλήθεια είναι πως παλιότερα δεν υπήρχε αυτή η ευκολία στο ν' ακούσεις και να παρακολουθήσεις, οπότε σίγουρα το ταπεινό ραδιοφωνάκι ήταν θεός, και μάλιστα όταν έπεφταν αγαπημένα τραγούδια ήταν τέτοια η χαρά που πραγματικά κολλούσες στο ραδιοφωνάκι -με την ένταση στο τέρμα, εννοείται-, όπως η πεταλίδα προσκολλάται στον βράχο. Τα ξέρω από συζητήσεις που κάνω με τη μητέρα μου κατά καιρούς, ρίχνοντας ένα βλέφαρο στο παρελθόν (της). Απ' την ίδια έχω μάθει αρκετά αθάνατα τραγούδια. Κι όχι μόνο ελληνικά, αλλά και ξένα (ιταλικά και γαλλικά, ας πούμε). Αυτή μου έδωσε μία πρώτη γεύση σ' αυτά τ' ακούσματα, και μ' επηρέασε εν συνεχεία στο να ψαχτώ περισσότερο. Σαν να ήσουν μπροστά... Ετσι ακριβώς γινόταν. Μπράβο στη μαμά! Και μπράβο και σε σένα! Αφιερώνω και στις 2 σας το επόμενο. Ισως δεν θα το ξέρει η μαμά αλλά είμαι σίγουρος θα αρέσει. Ενα από τα χιλιάδες ξεχασμένα αριστουργήματα που θα έπρεπε να είναι πολύ γνωστά σε όλους. Question Mark & The Mysterians - Love Me Baby (1967) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σαν να ήσουν μπροστά... Ετσι ακριβώς γινόταν. Μπράβο στη μαμά! Και μπράβο και σε σένα! Αφιερώνω και στις 2 σας το επόμενο. Ισως δεν θα το ξέρει η μαμά αλλά είμαι σίγουρος θα αρέσει. Ενα από τα χιλιάδες ξεχασμένα αριστουργήματα που θα έπρεπε να είναι πολύ γνωστά σε όλους. Question Mark & The Mysterians - Love Me Baby (1967) Ω, σ' ευχαριστούμε πολύ αμφότερες. Δεν το ήξερε, αλλά της άρεσε. Και μιας και καλύψαμε ελληνικό, ιταλικό κι αγγλικό ρεπερτόριο, ας βάλουμε κι ένα γαλλικό. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TikoChef Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2016 από gon1332 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laurelien Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Κάθε φορά που σε βλέπω θυμάμαι το εξής καταπληκτικό https://www.youtube.com/watch?v=bFSb9pyqR7Y 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 σοον 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 RIP https://www.youtube.com/watch?v=RWUcki58aMI https://www.youtube.com/watch?v=BTkprnw-IWY https://www.youtube.com/watch?v=9Lx_x0rTh3c 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τι μουσικάρα βγάζει ο Akira! Έχω μείνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις