Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εύγε Coscas !

Είναι φανταστικοί !

Φύγαμε για το "Ροκ 60's - 70's" 

Θα βάζουμε εναλλάξ   :P ,γιατί πράγματι έχουν πολλά όμορφα.

Απορώ γιατί ακόμα καθόμαστε... :)

Εχουν πάνω από 5 υπεραριστουργήματα. Και ίσως μερικά από τον ενθουσιασμό μου που τους ανακάλυψα μου ξέφυγαν ε;

Το ένα το ανέβασα μόλις στο ΥΤ.

Μιλάμε γιά κομματάρα ε;

Θα ήθελα να ανεβάσω σε καλύτερη ποιότητα ήχου και το I Won't Come Back. Ισως αργότερα

Η συνέχεια στο "Ροκ 60's - 70's" 

The Petards - Pretty Liza (1968) 

Ευτηχως που υπαρχει και το youtube και βρισκουμε χαμμενα διαμαντια, τι μουσικαρα ειναι αυτη τους ξερεις κανεις γιατι εχω πρωτη φορα τους ακουω 

Φίλε μου, το μόνο καλό της εποχής μας τελικά είναι τα εξαιρετικά άτομα στο ΥΤ που ανεβάζουν διαμάντια της χρυσής εποχής της Μουσικής.

Αν σου αρέσει αυτή η εποχή της Μουσικής, σε προσκαλώ στο νήμα μου "Ροκ 60's-70's" http://www.insomnia.gr/topic/576565-%CF%81%CE%BF%CE%BA-60s-70s/ όπου υπάρχουν μαζεμένα πολλά ξεχασμένα διαμάντια αυτής της περιόδου. Φυσικά η λίστα είναι ατελείωτη 

• Like 3
  • Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχ, αυτή η γλύκα με την οποία είναι ποτισμένα τα τραγούδια τού τότε.

Αν σου περιγράψω πώς τα έζησα θα γελάσεις.

Με ένα κασσετομαγνητοφωνάκι να τα ακούω και να τα ξανατραγουδώ με κολλημένο το στόμα στο ενσωματωμένο του μικρόφωνο.

Η Μπέσσυ είχε κάνει και διασκευή το Ding a Dong των Teach In που είχαν πάρει το 1ο βραβείο στην Eurovision το 1975 (το ανέφερα μιάς κι' έρχονται πάλι μέρες Eurovision).

Τον Ρόμπερτ τον άκουγα κι΄αυτόν πολύ.

Δεν μας ξέφευγε κανένα τραγούδι τοτε. Δεν ήταν άλλωστε και πολλά αυτά που ακούγονταν

• Like 1
Δημοσ.

Magazine

Με τπτ δεν θα ξέχναγα το Shot By Both Sides

Στο αφιερώνω  :)

Magazine - Shot By Both Sides (1978)

• Like 4
Δημοσ.

Αν σου περιγράψω πώς τα έζησα θα γελάσεις.

Με ένα κασσετομαγνητοφωνάκι να τα ακούω και να τα ξανατραγουδώ με κολλημένο το στόμα στο ενσωματωμένο του μικρόφωνο.

Η Μπέσσυ είχε κάνει και διασκευή το Ding a Dong των Teach In που είχαν πάρει το 1ο βραβείο στην Eurovision το 1975 (το ανέφερα μιάς κι' έρχονται πάλι μέρες Eurovision).

Τον Ρόμπερτ τον άκουγα κι΄αυτόν πολύ.

Δεν μας ξέφευγε κανένα τραγούδι τοτε. Δεν ήταν άλλωστε και πολλά αυτά που ακούγονταν

Καθόλου δεν γέλασα, παρά σε διάβασα μ' ένα πλατύ χαμόγελο. Η αλήθεια είναι πως παλιότερα δεν υπήρχε αυτή η ευκολία στο ν' ακούσεις και να παρακολουθήσεις, οπότε σίγουρα το ταπεινό ραδιοφωνάκι ήταν θεός, και μάλιστα όταν έπεφταν αγαπημένα τραγούδια ήταν τέτοια η χαρά που πραγματικά κολλούσες στο ραδιοφωνάκι -με την ένταση στο τέρμα, εννοείται-, όπως η πεταλίδα προσκολλάται στον βράχο. Τα ξέρω από συζητήσεις που κάνω με τη μητέρα μου κατά καιρούς, ρίχνοντας ένα βλέφαρο στο παρελθόν (της). Απ' την ίδια έχω μάθει αρκετά αθάνατα τραγούδια. Κι όχι μόνο ελληνικά, αλλά και ξένα (ιταλικά και γαλλικά, ας πούμε). Αυτή μου έδωσε μία πρώτη γεύση σ' αυτά τ' ακούσματα, και μ' επηρέασε εν συνεχεία στο να ψαχτώ περισσότερο.  :-) 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...