Προς το περιεχόμενο

Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?

rile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 27,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Btw πάρα πολύ ωραίο τραγούδι.

Αν ήσουν της εποχής τους , θα ήσουν μεγάλη fan

Δυστυχώς, είμαι του '92.

Άργησα να τους μάθω (κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως!), καθώς γύρω στα 17-18 άρχισαν να υποχωρούν οι μουσικές παρωπίδες που είχα. Τότε άρχισα να εκτιμάω κι άλλα είδη μουσικής και να ψάχνομαι. Κι αυτή η μπάντα μού έγινε γνώριμη σχετικά πρόσφατα, κι αυτό μέσα από έναν φίλο μου. Μία απ' τις ομορφιές τής μουσικής είναι κι αυτή: ν' ανακαλύπτεις και ν' ανακαλύπτεις συνεχώς, είτε μέσω της προσωπικής ενασχόλησης είτε μέσω της αλληλεπίδρασης με άλλους.

Αν έχεις υπόψη ακούσματα που είναι κοντά σ' αυτό, θα μ' ενδιέφερε να μου πεις. :-)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Σε κρατάω στα χέρια μου, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για 'σένα ούτως ή άλλως.

Τι είπε ο παλίκαρος;

Δυστυχώς, είμαι του '92.

Άργησα να τους μάθω (κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως!), καθώς γύρω στα 17-18 άρχισαν να υποχωρούν οι μουσικές παρωπίδες που είχα. Τότε άρχισα να εκτιμάω κι άλλα είδη μουσικής και να ψάχνομαι. Κι αυτή η μπάντα μού έγινε γνώριμη σχετικά πρόσφατα, κι αυτό μέσα από έναν φίλο μου. Μία απ' τις ομορφιές τής μουσικής είναι κι αυτή: ν' ανακαλύπτεις και ν' ανακαλύπτεις συνεχώς, είτε μέσω της προσωπικής ενασχόλησης είτε μέσω της αλληλεπίδρασης με άλλους.

Αν έχεις υπόψη ακούσματα που είναι κοντά σ' αυτό, θα μ' ενδιέφερε να μου πεις. :-)

Τι να πρωτοβάλω

Λίγο αχταρμάς από καλλιτέχνες και είδη , sorry  :-)

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...