totem_lost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ένα από τα αγαπημένα μου albums από πολύ παλιά: Κάποιος να προτείνει κάτι καλό με παρόμοιο ήχο; 4
gon1332 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ένα από τα αγαπημένα μου albums από πολύ παλιά: Κάποιος να προτείνει κάτι καλό με παρόμοιο ήχο; Το καλύτερο δώρο μου έκανες σήμερα. Ακούω το album εδώ και 45 λεπτά. Είναι τέλειο! Κρίμα που δε μου έρχεται κάτι στο μυαλό να ανταποδώσω. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ^Απ' τα πιο αγαπημένα μου του Βασιλάρα. Το ειχε βαλει ο διπλα κ το θυμηθηκα αλλα εκτελεση Νταλαρα..Δεν ακουω Νταλαρα σε καμια περιπτωση αλλα δεν το ελεγε κ ασχημα. Τωρα ποιος το τραγουδησε πρωτος δεν το ξερω..Υπεροχο κομματι, συμφωνω αστροσυννεφο ¨ ) !!
astrosunnefo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το ειχε βαλει ο διπλα κ το θυμηθηκα αλλα εκτελεση Νταλαρα..Δεν ακουω Νταλαρα σε καμια περιπτωση αλλα δεν το ελεγε κ ασχημα. Τωρα ποιος το τραγουδησε πρωτος δεν το ξερω..Υπεροχο κομματι, συμφωνω αστροσυννεφο ¨ ) !! Παρότι ακούω Νταλάρα, δεν έτυχε να τ' ακούσω ποτέ απ' αυτόν. Οι μόνες εκτελέσεις που ξέρω είναι (με σειρά πρoτίμησης): Παπακωνσταντίνου, Αρβανιτάκη & Ζερβουδάκης, Μουτσάτσου & Σκιαδαρέση. Just for the record, πρώτος το είπε ο Παπακωνσταντίνου κι είναι διασκευή αυτού εδώ. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ισως ειχε βαλει αυτο που τραγουδουν Νταλαρας με Παπ. μαζι κ ετυχε οταν βγηκα στο μπαλκονι να ακουσω μονο την φωνη του Νταλαρα Τι να μας πει κ ο Ιταλος : P https://youtu.be/CewVjWKRfVU 1
astrosunnefo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ισως ειχε βαλει αυτο που τραγουδουν Νταλαρας με Παπ. μαζι κ ετυχε οταν βγηκα στο μπαλκονι να ακουσω μονο την φωνη του Νταλαρα Τι να μας πει κ ο Ιταλος : P https://youtu.be/CewVjWKRfVU Όντως, διόλου άσχημο κι από Νταλάρα. Αλλά, πώς να το κάνουμε, η top είναι του Παπακωνσταντίνου. Απλώς τ' ακούς κι ανατριχιάζεις. (Αχ, κι αυτή η πένα τής Νικολακοπούλου!!) 1
*nenya* Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Όσα χρόνια και να περάσουν, θα συνεχίσει να μ'ανατριχιάζει κάθε φορά. Κάποια στιγμή θα το κάνω και cover. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις