Προς το περιεχόμενο

Σπηλια θεου Πανα (η Νταβελη) στην Πεντελη

ageliko445

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα, πολλάκις. Σε γενικές γραμμές είναι όμορφο τοπίο, αλλά όσον αφορά όσα λέγονται, τίποτα δεν ευσταθεί, τουλάχιστον όχι πια.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα είδος τσάμπα ενέργειας εκεί.

Νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να γίνει το θέμα μιας ταινίας μικρού μήκους.

Δημοσ.

Εκεί έχουν βρει οι Αμερικάνοι ένα εξωγήινο αντικείμενο "καρφωμένο" στο βουνό. Αδυνατώντας να το αφαιρέσουν τσιμένταραν την πρόσβαση προς αυτό. Όταν προσπάθησαν να το "πειράξουν" μια περίεργη ακτινοβολία σκότωσε αρκετά άτομα. Όλοι οι μετρητές βγήκαν εκτός λειτουργίας αφού κανένας δεν μπορούσε να ταυτοποιήσει για το τι πρόκειται. Ακόμη και οι φωτογραφίες από το google earth είναι "πειραγμένες"... Λίγοι γνωρίζουν την είσοδο προς το αντικείμενο αυτό. Όσοι προσπάθησαν να φτάσουν εκεί βρέθηκαν μπροστά σε τόνους από οπλισμένο σκυρόδεμα. Πολλοί λένε ότι είναι τμήμα του όπλου "Αφροδίτη" που έχει βρεθεί και φυλάσσεται στην Δήλο. Ξέρετε, στο στρατόπεδο που και καλά δεν υπάρχει.

Δημοσ.
firewalker γιαυτο που λες εχεις καποια φωτο του τσιμεντου καποια αλλη αναφορα για διασταυρωση στοιχειων?

Καλά ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι σε δουλεύουν;

Δημοσ.

το ξερο ρε φαν

τι να τους κανω?

μαλλο θα διαλεξω αλλο φορουμ

ας ασχολειθουν με τα σοβαροτερα θεματα τους

εγω τους φαινομαι περιεργος κ ξερεις γιατι?

γιατι τολμαω..

θεωρουν τα παντα δεδομενα οπως το φαι το ρευμα το νερο το σπιτι που μενουν...

δε πειραζει..

παντος

ξερεις κατι φαν,τις απαντησεις σε ολα τα θεματα τις πειρα εγω...

Δημοσ.

οταν ρωτας κατι, σου λενε οτι δεν στεκει και μετα εσυ προσπαθεις χωρις βασεις να τους αποδείξεις οτι αυτο που νομιζες ηταν σωστο τι περιμενεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...