jungle Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Παλαιοτερα απο 3 δεκεμβρη και για εναμιση μηνα με ειχαν αφησει χωρις καν τηλεφωνο που λογος για internet βεβαια , τωρα συχρονιζω απο τα 13mbit στα xaxaxaxaxaxa142 kbit 246 αλλα ειδα και το εkπληκτικο 32kbit. Μια εβδομαδα τωρα μου λεει η hol θα το φταξουμε θα το κανουμε θα στειλουμε τεχνικο στο dslam θαθαθαθα.... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . αυτη την φορα ουτε σε εναμιση μηνα δεν θα δω net. ααα μην με παρει κανεις τηλεφωνο γιατι δεν εχω σχεδον ποτε . Και αλλο ρουτερ εχω δοκιμασει (zyxel &cisco)και χωρις τιποτα επανω στο ρουτερ και αλλη μπριζα δεν εχω και η δουλεια μου ειναι τεχνικος pc και δικτυων σε καμια 750αρια pc. ΜΠΡΑΒΟ HOL:lol::lol:
Susi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 φιλε ετυχε να εχω και εγω hol me to fritz πριν 2 μηνες, σαν router ειναι αρκετα καλο,οσο για τα mbit, ειμουνα στα 24, και το φριτζ εγραφε 12 . παλι καλα ελεγα, αλλα τους εκοψα γιατι μου ειχαν μπλοκαρει το τηλ για 2 μηνες κ, και ετσι πηγα παλι οτε και ισυχασα, 8 ρα και τα δινει ολα , με 860 σε ραπιντ.(εχω και τηλ)!!
jungle Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Το βασικο μου προβλημα ειναι οτι την γραμμη την εχω για να κανω και service σε απομακρυσμενους υπολογιστες remote που λεμε και το upload του οτε φτανει πραγματικο οπου και αν το εχω δει μολις στα 512kb ενω οι ι.χ. εταιρειες το 1 mb. Αρα φιλε μου ειμαι εγκλωβισμενος οπως καταλαβενεις αναμεσα στην σκυλα και την χαρυβδη.
gdp77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 jungle, για πόσταρε τα χαρακτηριστικά της γραμμής S/N margin, attenuation κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 με 44db downstream line attenuation ούτε στα 8mbit δεν θα συγχρονίζεσαι πάντως...
gdp77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ attenuation. Δεν μπορείς να ελπίζεις σε μεγάλες ταχύτητες με αυτά τα νούμερα. Ψάξτο μέσω HOL για να δεις τι φταίει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.