mc84kreouzis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ενα iPhone 1.1.3 εδώ και 3 μέρες. Όλα καλά μέχρι πριν 2 ώρες. Άλλαξα password απο το terminal και προσπάθησα να το συνδέσω με WinSCP. Δεν τα κατάφερα όμως. Έχοντας λοιπόν ανοιχτό το Wifi μπαίνω στον installer kai egkathistw το pool, το kb2 και το real artist. Μόλις βγήκα όλα μια χαρά. Προσπαθώ να μπω πάλι στο terminal αλλά έμπαινε και έβγαινε. Οπότε μπαίνω το κάνω απεγκατάσταση και αμέσως εγκατάσταση. Αυτό ήταν. Μου άλλαξε αμέσως theme και τις θέσεις των εικονιδίων και μοθ πετάει συνέχεια οτι για να αλλάξω τις θέσεις των εικονιδίων πρέπει να πατήσω σε καποιο απο αυτά και όταν αρχίζουν να κουνιούνται κτλ...Κάθε 5 δευτερόλεπτα μου πετάει αυτό το παράθυρο και με βγάζει στην κεντρική οθόνη. ¨Οταν το συνδέω στο pc ούτε καν φορτίζει. Έχετε ακούσει ξανά κάτι παρόμοιο?? Υπάρχει λύση. Σας παρακάλω πείτε μου οτι μπορώ να κάνς κάτι πέρα απο το να το πετάξω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Mην πανικοβάλεσαι. Πάντα υπάρχει λύση. 1. Κατ'αρχήν να θέσεις το iPhone σε Recovery Mode: α) Συνδέεις το iPhone στον υπολογιστή σου. β) Κρατάς πατημένα το κουμπί ενεργοποίησης και το κουμπί Home του iPhone για 20-25 δευτερόλεπτα, μέχρι να δεις την ακόλουθη εικόνα στην οθόνη του iPhone: 2. Ανοίγεις το iTunes και βλέπεις το σχετικό μήνυμα: Ακολουθείς τις οδηγίες του iTunes. 3. Ταυτόχρονα (για να μην χάνουμε χρόνο) κατεβάζεις το Ziphone από την σχετική διεύθυνση. 4. Πατάς Update και κάνεις την αναβάθμιση του software του κινητού σου (σε 1.1.4) μέσω iTunes. 5. Μόλις τελειώσει και το update, αφήνεις συνδεδεμένο το iPhone αλλά κλείνεις το iTunes. Κλείνεις επίσης, μέσω των processess, το process iTunesHelper. Αφήνεις το iPhone συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου. 6. Τρέχεις το ήδη κατεβασμένο Ziphone και επιλέγεις την πρώτη επιλογή: Do it all! 7. Kάνεις λίγη υπομονή, η όλη διαδικασία θα διαρκέσει μερικά λεπτά. Αν καπνίζεις, άναψε τσιγάρο. Αν δεν καπνίζεις, καιρός για μία γρήγορη επίσκεψη στην τουαλέτα, να κατουρήσεις από το άγχος σου. 8. Όταν η διαδικασία έχει τελειώσει, θα δεις την οθόνη του iPhone που έχει επανέλθει στα ίσια της. 9. Χαμογέλα, τα κατάφερες.
AggeLON Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 paredwse, αν δεν κανω λάθος, αυτό που έχεις στην εικόνα (πάνω σε ειδικό μαλακό πανάκι καθαρισμού και προστασίας )είναι ένα ipod touch. Γίνονται οι κόνξες του Ζιphone σε ipod Touch???? Ρωτάω γιατί κι εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα και μου βγήκε η πίστη να το κάνω jailbreak...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 paredwse, αν δεν κανω λάθος, αυτό που έχεις στην εικόνα (πάνω σε ειδικό μαλακό πανάκι καθαρισμού και προστασίας )είναι ένα ipod touch. Γίνονται οι κόνξες του Ζιphone σε ipod Touch???? Ρωτάω γιατί κι εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα και μου βγήκε η πίστη να το κάνω jailbreak... Sorry, η εικόνα δεν απεικονίζει δική μου συσκευή (δεν έχω άλλωστε iPod Touch). Την βρήκα μέσω Γούγλη Images.
mc84kreouzis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ! Όλα μια χαρά. ΥΓ:Μπορεί να έφυγε και μισό πακέτο τσιγάρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
emilceramic Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΩ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΩ Kαλώς ήρθες. Κατ'αρχήν μην γράφεις κεφαλαία, είναι κουραστικό και σημαίνει ότι ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ. Ως προς το πρόβλημά σου, διάβασες το παρόν θέμα; Λίγο πιο πάνω δίνονται αναλυτικές οδηγίες για το ξεκλείδωμα του iPhone. Τα έκανες όλα αυτά;
dmtits Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 εχω ενα iphone εδω και μια εδομαδα το οποιο μου το στειλαν απο το εξωτερικο ξεκλειδωτο δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι ακριβως, ειναι το παλιο 16αρι!δεν ξερω εαν με καταλαβαινετε!το προβλημα μου ειναι οτι οποτε το συνδεα με το PC εμφανιζοταν ενα μηνυμα για ενα update software 2.0(καπως ετσι)και απο περιεργια πατησα ok!και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα!οταν το ανοιγω μου λεει slide for emergency!μπορω να κανω κατι;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 εχω ενα iphone εδω και μια εδομαδα το οποιο μου το στειλαν απο το εξωτερικο ξεκλειδωτο δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι ακριβως, ειναι το παλιο 16αρι!δεν ξερω εαν με καταλαβαινετε!το προβλημα μου ειναι οτι οποτε το συνδεα με το PC εμφανιζοταν ενα μηνυμα για ενα update software 2.0(καπως ετσι)και απο περιεργια πατησα ok!και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα!οταν το ανοιγω μου λεει slide for emergency!μπορω να κανω κατι; Μπορείς να κάνεις. Αν και χαζομάρα που το έκανες update σε 2.0, δεν θα πεθάνουμε κι όλας! Ακολούθησε προσεκτικά τις ακόλουθες οδηγίες: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1504
zana Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Mην πανικοβάλεσαι. Πάντα υπάρχει λύση. 1. Κατ'αρχήν να θέσεις το iPhone σε Recovery Mode: α) Συνδέεις το iPhone στον υπολογιστή σου. β) Κρατάς πατημένα το κουμπί ενεργοποίησης και το κουμπί Home του iPhone για 20-25 δευτερόλεπτα, μέχρι να δεις την ακόλουθη εικόνα στην οθόνη του iPhone: 2. Ανοίγεις το iTunes και βλέπεις το σχετικό μήνυμα: Ακολουθείς τις οδηγίες του iTunes. 3. Ταυτόχρονα (για να μην χάνουμε χρόνο) κατεβάζεις το Ziphone από την σχετική διεύθυνση. 4. Πατάς Update και κάνεις την αναβάθμιση του software του κινητού σου (σε 1.1.4) μέσω iTunes. 5. Μόλις τελειώσει και το update, αφήνεις συνδεδεμένο το iPhone αλλά κλείνεις το iTunes. Κλείνεις επίσης, μέσω των processess, το process iTunesHelper. Αφήνεις το iPhone συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου. 6. Τρέχεις το ήδη κατεβασμένο Ziphone και επιλέγεις την πρώτη επιλογή: Do it all! 7. Kάνεις λίγη υπομονή, η όλη διαδικασία θα διαρκέσει μερικά λεπτά. Αν καπνίζεις, άναψε τσιγάρο. Αν δεν καπνίζεις, καιρός για μία γρήγορη επίσκεψη στην τουαλέτα, να κατουρήσεις από το άγχος σου. 8. Όταν η διαδικασία έχει τελειώσει, θα δεις την οθόνη του iPhone που έχει επανέλθει στα ίσια της. 9. Χαμογέλα, τα κατάφερες. Ευχαριστώ πολύ!!! Η βοήθιά σας ήταν πολύτιμη !!!Εγώ προσπάθησα να ανεβάσω ένα βίντεο στο facebook από το iPhone μου και κόλησε. Τρόμαξα γιατί δεν άνοιγε με τίποτα, η οθόνη ήταν σίνεχώς μάυρη. Τελικά πάτησα ταυτόχρονα τα κουμπιά home και έναρξη όπος αναφέρεται πιό πάνω και όλα ok .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.