mspant Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ποιά είναι η γνώμη σας για τον τίτλο του θέματος , δηλ. ποιά κάρτα θα προτιμούσατε , αν δεν υπήρχε θέμα κόστους, από θέμα απόδοσης/επίδοσης και συμβατότητας freenas/openfiler .... Οι μάρκες που έχουν πέσει την αντίληψή μου , μιας και είναι κάτι το καινούργιο για μένα, είναι οι adaptec, lsi, promise , areca. To βασικό είναι να υποστηρίζεται το hot swap (έχει γίνει ήδη η αγορά του SC743T-650). Bασικά κοιτάω κάτι από τους παρακάτω, δεν ξέρω αν έχω καλύψει όλο το φάσμα PROMISE SuperTrak EX8300 ARECA ARC-1120 ADAPTEC 2820SA LSI MegaRAID SATA 300-8XLP 3WARE 9550SXU-8LP HIGHPOINT RocketRAID 3220 με ζητούμενο hot swap, linux/unix support, leds activities, online expansion. Δύο ακόμα απορίες, τι δίσκοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν , έχω υπόψιν μου τους ST31000340NS της seagate, πάντα έχοντας στον νου και το hot swap. Kαι τέλος , υπάρχουν προφανώς λύσεις για αγορά λογισμικού εκτός των linux/bsd που ανέφερα στην αρχή, ποιές είναι αυτές ; Θα προτιμούσα αν έχετε κάποια άποψη για το θέμα να υπάρχουν και οι αντίστοιχες παραπομπές για περαιτέρω μελέτη. Σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.