De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Υπάρχουν τόσες πολλές μάρκες που δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο...Θέλω ένα αξιόπιστο hub με μέγιστο 4 θύρες και σε λογική τιμή.Έχετε κάποιο υπόψιν σας?Ευχαριστώ προκαταβολικά.
hurin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Έχω αγοράσει από το mediamarkt (δεν ξέρω αν έχετε τέτοιο στο τιμπουκτού ) 2 τέτοια usb hub 4-port της belkin και παίζουν άψογα. Είναι και οικονομικά, γύρω στα 15?.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Έχω αγοράσει από το mediamarkt (δεν ξέρω αν έχετε τέτοιο στο τιμπουκτού ) 2 τέτοια usb hub 4-port της belkin και παίζουν άψογα. Είναι και οικονομικά, γύρω στα 15?. Eυχαριστώ φίλε.Κι εγώ τα συγκεκριμένα σκεπτόμουν
kostastnt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Belkin με 4 θύρες έχει και στο πλαίσιο με 10 Ευρώ παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο. Αυτό που λέω εγώ είναι ένα μικρό μαύρο οβάλ με μπλέ φώς και συνδέεται στο pc με miniusb.
ata1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Παιδιά επειδή έχω ξεμείνει και όλα βγαίνουν usb μπορώ σε ένα hub να βάλω ποντίκι,πολυμηχάνημα και tv-tuner ή adsl modem???? Μήπως πρέπει να πάρω αυτά που παίρνουν και τροφοδοσία εξωτερική?
hurin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Belkin με 4 θύρες έχει και στο πλαίσιο με 10 Ευρώ παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο. Αυτό που λέω εγώ είναι ένα μικρό μαύρο οβάλ με μπλέ φώς και συνδέεται στο pc με miniusb. Ναι, αυτά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.