DIMITRISG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ετοιμος ο codec Dirac ! με αναλυση απο 176x144 (QCIF) εως 1920x1080 (HDTV), διπλη συμπιεση και ποιοτητα ανωτερη του mpeg2 Schrödinger Dirac liboil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Προσπάθησα και όταν είχες ποστάρει και προχθές αλλά σε windows δεν μπορώ να εγκαταστήσω ούτε βιβλιοθήκες, ούτε decoder, ούτε encoder. Εσείς του linux δε θα μας κάνετε κανένα συγκριτικό να δούμε περί τίνος πρόκειται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empement Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Είναι απλό, βάλε Linux και δοκίμασε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να δεις και την ανωτερότητά του ως λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 τι ακριβως κανει ο liboil?ειναι μεσα με την βασικη εγκατασταση του πακετου της mandriva...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Είναι απλό, βάλε Linux και δοκίμασε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να δεις και την ανωτερότητά του ως λειτουργικό. 1)Το λειτουργικό το γνωρίζω (είχα σε ένα pc της κόρης μου fedora core 6, και στο htpc Μythdora) 2) To Dirac δε γνωρίζω και κάνω ένα request σε όποιον το έχει πρόχειρο (και περισσότερο στον OP) και έχει όρεξη να κάνει μια παρουσίαση. Είχα σκοπό να την κάνω εγώ αλλά δεν πιάνουν τα χέρια μου να κάνω build τις βιβλιοθήκες (schroedinger, liboil) σε unix για να τις μεταφέρω στα win ώστε να κάνω συγκρίσεις. Τίμιο σαν καλόγρια σε μοναστήρι 3)Δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας κατωτερότητας. Μήλα και αχλάδια. Δεν τσιμπάω ευχαριστώ όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δεν χρειάζεται να γίνει build τίποτα: BBC Dirac for Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 dirac-1.0.0-1.fc10 Αυτο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δεν χρειάζεται να γίνει build τίποτα: BBC Dirac for Windows Ξέρεις πόσα τέτοια έχω κατεβάσει και μου βγάζει πως δεν βρίσκει τα libraries κλπ? Κι αυτό registered κατευθείαν lol. Ευχαριστώ πολύ, με έκανες να αισθάνομαι κουτός, είναι απελευθερωτικό το ομολογώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασα τη σχετική επιλογή του MediaCoder και κωδικοποιεί κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασα τη σχετική επιλογή του MediaCoder και κωδικοποιεί κανονικά. ναι έχω αρχίσει και πάλι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 μην ξεχασεις να πεις εντυπωσεις μετα στα χαρτια τα σπαει αλλα στην πραξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Φοβάμαι πως δεν έχω και πολλά να πω. Λοιπόν: Στο 1 PC όπου θα μπορούσε να γίνει και χρήση του CUDA (κάπως ambitious)της Nvidia δεν μπορώ να κάνω κωδικοποίηση με τίποτα. Δείχνει πως κωδικοποιεί και μου βγάζει muxer error στο τέλος. Άρα αποτελέσματα από το δεύτερο PC -Athlon 64 4200+ Manchester @2200 -2GB DDR 400 -ATI EAH4670 Κωδικοποίηση Lossless, σε αρχείο Mpeg2, 720x576, μεγέθους 11ΜΒ, χωρίς audio stream, bitrate ~6.5Mbps Χρόνος κωδικοποίησης: 4λεπτά και 10 δεύτερα ! Έχω διαβάσει για real-time encoding σε core duo οπότε δεν περίμενα τόσο αργά αποτελέσματα. Εncoding Framerate : 2.1 FPS Compression, ~x1.9 Μέγεθος αρχείου μετά την κωδικοποίηση: ~6ΜΒ Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ με τίποτα να δω το κωδικοποιημένο αρχείο οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μου έκανε και πολύ κέφι να κωδικοποιήσω κάποιο 1080p xωρίς να δω εικόνα και να βγάλω screenshots. Επίσης δεν μπορώ να δω αποτελέσματα με πιο lossy encoding οπότε χέστα. Παρ' όλα αυτά είναι όπως είπες στο αρχικό σου ποστ, σχεδόν διπλή συμπίεση στο MPEG2. Πάρα πολύ αργό όμως. Δεν είναι για χρήση end user (back-ups etc.) εκτός κι αν με Nvidia ή στο μέλλον με OpenGL τρέχει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.