Arxidamos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας καταρχάς. Βασικά επειδή τώρα έχω αυτό το NEC είμαι πολύ ευχαριστημένος γι΄αυτό λέω να πάρω NEC επειδή δεν είχα κανένα πρόβλημα. DVD-ROM πέρνω διότι με βοηθάει περισσότερο στην αντιγραφή, τελειώνω πιο γρήγορα... @blackstar τι εννοείς όταν λες Lite-on; και τι είδους προβλήματα μπόρει να προκαλέσει;
blackstar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εχει πολλα bugs (το DH20A3P, για τα αλλα δεν ξέρω) στο firmware, που προσπαθούν να τα διορθώσουν, μερικά απο αυτα ειναι η μείωση της ταχύτητας στην εγγραφεί, κακή ποιότητα εγγραφείς, τα έχω διαπίστωση όλα αυτά απο πρώτο χέρι, μιας και το εχω στο pc μου μονο για να κάνει disc quality test και τίποτα άλλο. Το ξανά γράφω, όλα αυτά είναι μονο για το DH20A3P.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εγω πηρα προσφατα ενα DVD-ROM Asus Sata (retail, σε συσκευασια). Παιδια τα αφτια μου ηρεμησαν... Βαζεις μεσα το dvd, το διαβαζει με 18x και δεν ακους ΤΙ_ΠΟ_ΤΑ παραπανω απο το θορυβο που κανει το υπολοιπο συστημα... Αφου αμα δεν εμενε αναμμενο το LED οσο ειναι μεσα το dvd, θα ξεχναγα ποτε ειχα βαλει dvd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.