Προς το περιεχόμενο

Αγορά DVD-RW/DVD-ROM SATA

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους στους insomniacs,

Έχετε να προτείνετε κάποιο DVD RW και DVD ROM σε SATA;Αφότου πήρα ένα ΝΕC Optiarc DVD-RW πριν κάνα χρόνο, δεν έχω αχοληθεί από τότε και έχω χάσει κάποια επεισόδια... συνεχίζει η NEC να είναι στην κορυφή; Γιατί είχα διαβάσει κάτι αρνητικά σχόλια....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

φιλε μου εμενα μου εχουν βγει αρκετα καλα τα nec , το nec sata το εχει ενας φιλος και ειναι αρκετα καλο, σε ταχυτητα ειναι σχεδον ιδιο με το pata.

Δημοσ.

το DVD-RW που επέλεξες είναι πολύ καλό, για DVD-ROM θα πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε ASUS. έχω ένα sata Asus εδώ κι ένα χρόνο και πάει σφαίρα. μιλάμε δεν μασάει πουθενά και το έχω πεθάνει στο ripping.

Δημοσ.
το DVD-RW που επέλεξες είναι πολύ καλό, για DVD-ROM θα πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε ASUS. έχω ένα sata Asus εδώ κι ένα χρόνο και πάει σφαίρα. μιλάμε δεν μασάει πουθενά και το έχω πεθάνει στο ripping.

Για ρίξε καμμιά πρόταση αν μπορείς...

Δημοσ.

δες αυτό-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330072

είναι πιο καινούριο μοντέλο από το δικό μου. το δικό μου δεν το βρήκα (πάει πάλιωσε).

έχω βάλει το ίδιο με το δικό μου σε 3 φιλαράκια, κανείς δεν παραπονέθηκε για προβλήματα και όλοι ασχολούνται με το ripping.

Δημοσ.
δες αυτό-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330072

είναι πιο καινούριο μοντέλο από το δικό μου. το δικό μου δεν το βρήκα (πάει πάλιωσε).

έχω βάλει το ίδιο με το δικό μου σε 3 φιλαράκια, κανείς δεν παραπονέθηκε για προβλήματα και όλοι ασχολούνται με το ripping.

Σε ευχαριστώ φίλε μου, τελικά λέω για αυτά: ΝΕC και ASUS

Δημοσ.

Tαπεινή μου γνώμη, καλύτερα να προτιμήσεις αυτό. Αν κοιτάξεις και στο CDFreaks θα δεις ότι έχει ελαφρώς καλύτερους χρόνους ανάγνωσης και εγγραφής. Πάντως όποιο και να πάρεις καλό θα είναι μιας και η τεχνολογία DVD έφτασε σιγά σιγά στο τέλος της.

Δημοσ.

Το δικό μου το Asus πάντως έχει (DVD E616P2) έχει βγει μάπα. Αντεγραμμένο dvd δεν διαβάζει με τίποτα!!! Και δεν μπορώ να πω ότι το έχω πεθάνει στη χρήση έτσι ώστε να πει κανείς ότι τα έφαγε τα ψωμιά του.

Δημοσ.
Tαπεινή μου γνώμη, καλύτερα να προτιμήσεις αυτό. Αν κοιτάξεις και στο CDFreaks θα δεις ότι έχει ελαφρώς καλύτερους χρόνους ανάγνωσης και εγγραφής. Πάντως όποιο και να πάρεις καλό θα είναι μιας και η τεχνολογία DVD έφτασε σιγά σιγά στο τέλος της.

Θα το κοιτάξω και αυτό... Πάντως για blue-ray δεν είμαι :-D

Δημοσ.

Αν μιλάμε για dvd-/+rw Pioneer 215 η 115, εναλλακτικά

μπορείς να πάρεις και το Optiarc 7200 η 7203, το 7179

δεν θα το πρότεινα μιας και ειναι liteon και δυστυχώς

έχει ακόμα πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Δεν βλέπω λόγο να πάρει κάποιος dvd-rom drive.

Tα drive της NEC και της Pioneer έχουν την καλύτερη ποιότητα (με το NEC να ξεχωρίζει και με τους εξαιρετικούς χρόνους εγγραφής) αλλά έχουν και την μεγαλύτερη αδυναμία ανάγνωσης γρατσουνισμένων δίσκων.

Θα προτείνω το SAMSUNG DVDRW SH-S203 BLACK BULK κι εγώ, που είναι καλό σε όλα, κι αν θέλεις το κάνεις και να διαβάζει ως 18x :)

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάζεις και LG; Τα χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και έχω μήνη απόλυτα ικανοποιημένος!!

Τώρα που κάνω γενική αναβάθμιση στο pc μου πείρα το LG-GH20NS10 (SATA).

Δημοσ.

Το κακό με την LG είναι οτι σπάνια βγάζει firmware για τα drive τις, αλλά κάθε λίγο βγάζει και ένα καινούργιο drive που έχει βελτιωμένο firmware και καινούργιο όνομα, κάτι που προσωπικά το βρίσκω εκνευριστικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...