tierney Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 καλησπέρα.. πρόκειται να αγοράσω μία καινούρια mobo και ένα καινούριο επεξεργαστή. Έτσι κι αλλιώς θέλω να κάνω format, απλά δεν είμαι σίγουρος ποια σειρά πρέπει να ακολουθήσω. Πρώτα κάνω φορμάτ, εγκαθιστώ το νέο hardware, και με την πρώτη εκκίνηση του νέου συστήματος εγκαθιστώ τα windows; Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο και δεν έχω ιδέα. ευχαριστώ προκαταβολικά..!
alex89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 καλησπέρα.. πρόκειται να αγοράσω μία καινούρια mobo και ένα καινούριο επεξεργαστή. Έτσι κι αλλιώς θέλω να κάνω format, απλά δεν είμαι σίγουρος ποια σειρά πρέπει να ακολουθήσω. Πρώτα κάνω φορμάτ, εγκαθιστώ το νέο hardware, και με την πρώτη εκκίνηση του νέου συστήματος εγκαθιστώ τα windows; Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο και δεν έχω ιδέα. ευχαριστώ προκαταβολικά..! Βάζεις τον επεξεργαστή στη mobo, κάνεις τις απαραίτητες συνδέσεις με το σκληρό τα οπτικά κλπ. Μετά βάζεις το cd με τα win τα οποία πριν περαστούν κάνουν φορμάτ στο σκληρό και μετά εγκαθίστανται σε αυτόν. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάστασή τους, περνάς τους drivers της μητρικής, της κάρτα γραφικών κλπ και είσαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.