egaliotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 καλησπερα χρειαζομαι μια βοηθεια εχς εναν Η/Υ με εναν ιντελ πεντιουμ 4 1,7 και γουιντοθσ μι και θελς να βαλω γοθιντους εξ πι χωρισ να αλλαξω μιτρικι γινετε και ναι πως ???? ευχαριστω πολυ εξ αρχης
atropa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 δεν ξερω τη ειναι πιο δυσκολο... να αλλαξεις windows η να διαβασεις το post σου..? τεσπα.. με ενα φορματ στο σκληρο και εγκατασταση winxp (εφοσον εχεις ολους τους απαρετιτους drivers για της συσκευες που εχεις στο pc) εχεις τελιωσει.
egaliotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ευχαριστω πολυ και συγνομι για το μινυμα αλλα ειμαι συνι8ισμενος σε γκρικλεις
Strategos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 offtopic: for @!$%^ sake , ηταν τοσο δυσκολο να χασεις 30 sec απο την ζωη σου να αλλαζεις γλωσσα και να τα γραφεις με μια τυπικη ορθογραφία; και τα windows xp γιατι τα εγραψες με ελληνικους χαρακτηρες; ontopic: Μητρικη γιατι να αλλαξεις δεν καταλαβα λογικα θα εννοεις οτι αν τα σηκωνει τα xp στο δικο μου p1.7 τα σηκωνε ανετα οποτε... απο εκει και περα θες το cd των windows με delete μολις πατησεις να ανοιξει το pc πατας delete μπαινεις bios, πας σε μια καρτελα που εχει μεσα την επιλογη boot priority και βαζεις first boot device το cdrom και μετα κανεις exit και save απο το bios μετα ακολουθεις τα βηματα του cd και ολα οκ. Λογικα αν δεν εχεις τους drivers παλι δεν θα εχεις κανα σοβαρό προβλημα μιας και τα xp απο μονα τους τα βρισκουν τα βασικα μονο για την καρτα θα χρειαστείς οπωσδήποτε.
Hlapatsas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ευχαριστω πολυ και συγνομι για το μινυμα αλλα ειμαι συνι8ισμενος σε γκρικλεις Ήξερα κάποιον που έλεγε ότι τα greeklish δεν κάνουν κακό στην ορθογραφία...Μάλλον και αυτός δεν ήξερε τι σημαίνει ορθογραφία! Για όνομα του Θεού ας διαγραφεί το post
oldnew Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καλησπερα χρειαζομαι μια βοηθεια εχς εναν Η/Υ με εναν ιντελ πεντιουμ 4 1,7 και γουιντοθσ μι και θελς να βαλω γοθιντους εξ πι χωρισ να αλλαξω μιτρικι γινετε και ναι πως ???? ευχαριστω πολυ εξ αρχης Λήπων κυτά τόι θά κάνοισ. Θα βαλόισ τώ δοιςκακοί τον γώυοιντοθσ 6p στω ντόιβειντοι ςού κάοι θα τω τραικςόισ. Αφτα γόια αρχόι...
gregdais Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 χαχαχαχα εχω να γελάσω πολύ καιρό τόσο πολυ. Όλα τα posts τα σπάνε αλλά με αρχηγό τον το δεύτερο "δεν ξερω τη ειναι πιο δυσκολο... να αλλαξεις windows η να διαβασεις το post σου..?" ον τόπικ, φίλε μου για να περάσεις τα Windows XP στον Η/Υ σου δεν χρειάζεσαι αντικατάσταση της μητρικής μια και τα specs σου είναι συμβατά, απλά καλό θα ήταν να είχες ενα minimum 512mb Ram για να μπορέσεις να είσαι άνετος. Θα πάρεις backup τα αρχεία σου (αντιγράφοντας τα σε cd,dvd,hdd,flashdisks κτλ) και μετά θα ξεκινήσεις τον Η/Υ από το cd των Windows XP. Μετά πας μόνος σου χωρίς να χρειαστείς βοηθεια γιατί είναι πολυ ευκολη και κατανοητή διαδικασία. βοοταβλε ψδ ςινδοςσ χπ προ σπ2
giorgosa5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 παιδια ειχα καιρο να γελασω ετσι να ησται καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.