strouga2000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 εχω 1 macbook θελω να βαλω leopard τα εχει αγορασει ενας φιλος εγω μπορω να τα βαλω? η χρειαζομαι κωδικο? και αν θελω να βαλω και win τι πρεπει να κανω, ειμαι νεος στα mac. ευχαριστω πολλη. ειναι το macbook 13 με τον core 2 duo
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μπορείς να εγκαταστήσεις το Leopard χωρίς να χρειαστείς serial number, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι παράνομο. Για τα Win ας σου πει κάποιος άλλος που το γνωρίζει.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Για να βάλεις windows πρέπει να βάλεις Bootcamp (το οποίο έρχεται και μαζί με το leopard). κάνοντας ένα partition (πολύ εύκολο μέσω bootcamp assistant) μετά σου λέει πως να βάλεις το cd των windows μέσα και να αρχίσεις την διαδικασία. Να θυμάσαι το εξής... όταν θα κάνεις το partition μην επιλέξεις "Leave the file system format intact (no changes)", άλλαξε το σε NTFS ή FAT 32
strouga2000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ευχαριστω πολλη, το Bootcamp το βαζω πριν το leopard? και το partition το κανω πριν το leopard?
Don.Matis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Η διαδικασία είναι η εξής: ΒΗΜΑ 1ο: Κάνεις εγκατάσταση το Leopard σε ολόκληρο τον δίσκο... ΒΗΜΑ 2ο: Πηγαίνεις στο Applications -> Utilities -> Boocamp και επιλέγεις να σου δημιουργήσει partition και μετά ξεκινάς την εγκατάσταση των Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.