Προς το περιεχόμενο

ERROR: Please enable JavaScript - Rapidshare

legro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καμια βδομαδα κατεβαζω συνεχεια απο το rapidshare χωρις να εχω καποιο account(κανω συνεχεια disconnect το modem και ετσι δεν εχω wait time).

Σημερα στο countdown μου βγαζει ''ERROR: Please enable JavaScript''.Δοκιμασα και Mozilla και σε Explorer και στα 2 το ιδιο(ειναι ενεργοποιημενα τa javacripts σιγουρα).Εβγαλα το NOD δοκιμασα και σε αλλο υπολογιστη αλλα και παλι το ιδιο...

Κατι θα χουν κανει οι απατεωνες απο το rapidshare.

Ξερει κανεις κανα αλλα site να δω αν δουλευουν τα javascripts?

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα! Έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, μέχρι χτες δεν υπήρχε. Είναι ενεργοποιημένο κανονικά, αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Και γω το ίδιο πρόβλημα. Και νόμιζα ότι πείραξα κάτι χωρίς να το καταλάβω. Απότι φαίνεται πείραξαν κάτι οι παλιό άσχετοι στον κώδικα δημιουργώντας ένα javascript error (το λάθος είναι σύμφωνα με το firebug litteral string unterminated, δηλαδή ξεχάσαν ένα " στο τέλος), με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δουλέψει ο κώδικας και να νομίζει η σελίδα ότι έχουμε disabled την JavaScript. Λογικά σε λίγο θα το πάρουν γραμμή και θα το διορθώσουν.

Δημοσ.

Υπάρχει και η περίπτωση να μη προλαβαίνει να φορτώσει τη σελίδα επειδή η σύνδεση σου είναι αργή ή την έχεις "μπουκάρει"

Αλλά επειδή βλέπω ότι υπάρχει σε πολλούς το ίδιο πρόβλημα, η λύση δεν είναι ίδια για όλους και μάλλον θα είναι κάτι προσωρινό αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

ξεκολλησε μολις νομιζω!

Υπάρχει και η περίπτωση να μη προλαβαίνει να φορτώσει τη σελίδα επειδή η σύνδεση σου είναι αργή ή την έχεις "μπουκάρει"

οχι φιλε, ειχαν κανει κατι λαθος στον κωδικα και ουσιαστικα δεν εκανε ελενχο για javascript, απλα σου εβγαζε το μηνυμα οτι δεν την εχεις enable... Και μετα το cheat με το javascript code του rapishare δεν μπορεις να προχωρησεις σε downloading αν οντως δεν περιμενεις, οποτε κετερευσε ολη η σελιδα οσο υπηρχε αυτο το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...