panvas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδια εβαλα σημερα τα Vista home premium GR 32bit original!!Πηγα να κανω install τους Drivers της καρτας μου (Sapphire Χ1950pro 512MB)απο το cd του κατασκευαστη διοτι νομιζα οτι τετοια προβληματα τα ειχε καλυψει η SuperMicrosoft τελικα δεν εγκατεστησα τιποτα(μισα και κολοβα τα εβαλε)Κατεβασα απο την ati drivers( http://game.amd.com/us-en/drivers_ca...common-vista32 )τα <<εγκατεστησα>> και καμια αλλαγη.Ομως επελεγα εγκατασταση συντομη και αυτο μου εδειχνε οτι ολοκληρωθηκε κανονικα,δοκιμασα ξανα με επιλογη την προσαρμοσμενη και στο 3το βημα της εγκαταστασης που ζηταει τι να κανει install(ati catalyst,visual κατι κλπ)μου βγαζει μην<<μια εφαρμογη δεν βρεθηκε.Η εφαρμογη για τα 3d γραφηκα!!Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να με βοηθησει γιατι θα τρελαθω!!!
tsakonas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Καταρχας το UAC το εβγαλες? Update τα vista εκανε αυτοματα? Δες αν εχει περασει τους drivers απτο update.αν ναι τοτε απτη διαχειριση συσκευων κανε απεγκατασταση την καρτα οθονης και απενεργοποιησε το αυτοματο update.
panvas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Οχι δεν το εχω απενεργοποιησει!Τα Vista εκαναν update αλλα οχι συγκεκριμενα για την καρτα αλλα γενικα τους drivers τους εβαλα μονος μου!!
panvas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Εκανα αυτα που μου πες και εγκατεστησα το ATI catalyst αλλα στο κεντρο πληροφοριων εκει που γραφει Εκδοση 3D και εκδοση OpenGL διπλα λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο!Για να καταλαβεις οταν κανω αξιολογιση στα Vista μου βαθμολογει για AERO και 3σδιαστατη απεικονιση με 1!!Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε γιατι εχω μπερδευτει και δεν σκαμπαζω και πολλα απο Software κλπ! ΥΓ η καρτα επαιζε κανονικα οσο ειχα XP δηλαδη μεχρι προχθες!
tsakonas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Περιεργα πραματα....msn εχεις? add me να το τσεκαρω με remote αν θες
kostas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Καλησπερα,τετοιου ειδος προβληματα,συναντησα οταν δεν ειχα εγκαταστησει,εκ των προτερων, το NET FRAMEWORK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.