koulouri Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εχω κανει αιτηση απο 13-11-07 για forthnet στο ιδιοκτητο και ακομα περιμενω.. και 1 φιλος μου 1 τετραγωνο πανω απο το δικο μου εκανε αιτηση για HoL εκανε αιτηση πριν 3 βδομαδες και απο προχθες εχει Internet... τα συμπερασματα δικα σας.. ( σκεφτομαι να ακυρωσω την αιτηση και να κανω καινουργια αιτηση για HoL )
antonisid Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εγώ ξέρω ότι κάθε μήνα στην Forthnet αν ρωτήσεις για το ιδιόκτητο δίκτυο τους θα σου πουν σ ενα μήνα θα'ναι έτοιμο.Απο τον Σεπτέμβρη το ακούω αυτό (μιλάω πάντα για την πόλη που βρίσκομαι) Γενικότερα οι υπηρεσίες της σε ποιότητα έχουν πέσει πάρα πολύ,"πάει η Forthnet που ξέραμε"
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 φιλε μου κοιτα να δεις υπαρχουν και χειροτερα ενας φιλος εβαλε on και εχουν περασει 3 μηνες και ακομα περιμενει!,εγω εχω hol και δεν αντιμετωπιζωπροβλημα,τωρα μου ειπανε οτι θα μου αναβαθμισουν την γραμμη απο τα 8 στα 24 και οτι δεν θα μεινω χωρις internet.
gega Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 παιδια μενω Ροδο και τωρα τελευταια περνανε κατι γραμμες(οπτικες ινες ειναι?) και εχω hol αυτες τις γραμμες μπορει να τισ χρησιμοποιησει οποιανδηποτε adsl provider ενοειτε εκτος απο τον οτε παντος εγω προβληματα με ping δεν εχω και μαλιστα την ιδια μερα εκανα αιτηση με εναν φιλο μου (οτε εκανε) και εγω hol μεσα σε 2 βδομαδες ειχα Internet και αυουνου του λεγανε <<σε μια βδομαδα θα μπει, σε μια βδομαδα θα μπει >> και περιμενε 1 μηνα περιπου
koulouri Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 και εγω εχω την ιδια απορεια για τις γραμμες του τηλεφωνου που περνανε ..
ata1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 μια από τα ίδια και εδώ πέρασανε γραμμές και δεν ξέρω αν είναι από κάποια εταιρία. Τώρα θέλω να κάνω μια αίτηση και δεν ξέρω ποια είναι να μην μπλέκω μετά με διακοπές και βλακείες. Πάντως Θεσ/κη με το 2play της forthnet είμαι αρκετά ικανοποιημένος εκτός από κάτι συχνές διακοπές που γινότανε μετά τα Χριστούγεννα και σε έφερναν σε απελπισία, τελείως απροειδοποίητα εκεί που έκανες τη δουλειά σου
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Σχετικά με το 1ο post, ΚΑΝΕΙΣ πάροχος στην Ελλάς του 2000 δεν είναι τέλειος. Εγώ πχ. έχω Forthnet και η σύνδεση πάει καρφί σταθερά, στον άλλο που είναι στην απέναντι μεριά του δρόμου μπορεί η Forthnet να σέρνεται ενώ η HOL να πετάει. Καλό είναι να βλέπουμε το θόρυβο της γραμμής, το κέντρο στο οποίο θα μας συνδέσει ο πάροχος, την απόσταση κτλ. και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα. Πάντως η Forthnet είναι δεδομένο (αντικειμενικά μιλώντας) ότι μετά τον ΟΤΕ έχει το μεγαλύτερο backbone στην Ελλάδα προς το εξωτερικό άλλα και στο εσωτερικό. Και όχι μόνο αυτό, άλλα συνεχώς το αναβαθμίζει και το επεκτείνει όπως έχει ήδη δηλώσει στο site της εδώ και ένα περίπου χρόνο. Επίσης και το customer care έχει βελτιωθεί κάργα μέσα σε 3 μήνες - τώρα πλέον σου λένε σε πόσα λεπτά θα μιλήσεις με τον τηλεφωνητή, και συνήθως είναι κάτω από 5 λεπτά. Τώρα για τις οπτικές ίνες, αυτές αφορούν την σύνδεση των κέντρων των παρόχων. Το Fiber-to-Home θα το δούμε μετά το 2015.... σύμφωνα με τον Υπουργό πάντα....
gega Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ε τοτε οταν λενε οτι ιμαστε στο ιδιωκτητο δικτυο πως γινεται αυτο?
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Αυτό σημαίνει ότι το DSLAM στο οποίο συνδέεσαι είναι του XY παρόχου και όχι του OTE. Αν είχαμε οπτικές ίνες στα σπίτια μας αγαπητέ φίλε, όχι 24mbps, άλλα 2.400 mbps θα είχαμε και μάλιστα πραγματικά (όχι ονομαστικά).
dimitris2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 μπορω να μιλησω για hol που χρησιμοποιω κιολας. κανενα σημαντικο προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει στους 5 μηνες. οταν εκανα την αιτηση μου ειπαν σε 20-25 μερες θα εχω double play και ετσι εγινε. συγχρονιζω στα 14-15 απο τα 24 ονομαστικα. ενα μειονεκτημα στη hol ειναι ο χρονος αναμονης στην τεχνικη υποστηριξη. καλυτερα να βαλεις και καμμια ταινια οσο περιμενεις αλλα απ οτι εχω ακουσει και στη forthnet τα ιδια γινονται στην ΤΥ
valekgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Εγώ πάλι θεωρώ πως η αγαπητη 4νετ , ειναι η πιο αξιόπιστη... ολες οι εταιρείες έχουν αρνητικά αλλα κ θετικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.