Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο άνοιγμα σελίδων

inrainbows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, δεν ηξερα σε πιο κομάτι του forum να κάνω την ερώτηση, και αφού οι ταχύτητα των dllds/uploads μου ειναι κανονικές σύμφωνα με τη σύνδεσή μου, (2Mbs/otenet) και έκανα και τα σχετικά τέστ στο site της otenet, ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό με το εξής:

εδώ και περίπου μια εβδομάδα εγκατέστησα το flash get (mozilla addon), ύστερα από αυτό η ταχύτητα που ανοίγω σελίδες είναι πάρα πολύ αργή. Δε ξέρω αν αυτό είναι η αιτία η κάτι άλλο, όμως επειδή συνέπεσε , ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει σχέση ή τι άλλο θα μπορούσε να συμβαίνει, ή τι άλλο θα πρέπει να τσεκάρω.

Η γραμμή μου adsl σύνδεση, δείχνει εντάξει σύμφωνα με τον ΟΤΕ.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Τι θα μπορούσε να συμβαίνει ξαφνικά ενώ πριν όλα ήταν οk?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Για να δεις αν το flashget έχει κάποια σχέση, μπορείς απλά να δεις πως έχει η κατάσταση όταν χρησιμοποιείς τον IE.

Δημοσ.
Για να δεις αν το flashget έχει κάποια σχέση, μπορείς απλά να δεις πως έχει η κατάσταση όταν χρησιμοποιείς τον IE.

Τα 'ιδια! Μήπως με έχει πιάσει ο σχετικός κόφτης του ΟΤΕ, επειδή χρησιμοποιώ τόρεντ ? Το αναβάθμισα όμως στην beta 1.8

έκδοση που υποτίθεται οτι ξεφεύγει απο το TS.

Δημοσ.

μη σε κόφτει ο κόφτης ,έχει να κάνει μόνο με χρήση bittorent apps (έλεος αν "κόβανε" γενικά,θα τους είχανε σφάξει).Δοκίμασε να μπεις από σέιφ μόουντ (χα χα βαριέμαι το αλτ+σιφτ τώρα) με υποστήριξη δικτύου,και δες πώς πάει ο φυλλομετρητής (...βαριέμαι,ναι,αλλά μη το ξεφτιλίσουμε) σου από ΄κει.

Δημοσ.
μη σε κόφτει ο κόφτης ,έχει να κάνει μόνο με χρήση bittorent apps (έλεος αν "κόβανε" γενικά,θα τους είχανε σφάξει).Δοκίμασε να μπεις από σέιφ μόουντ (χα χα βαριέμαι το αλτ+σιφτ τώρα) με υποστήριξη δικτύου,και δες πώς πάει ο φυλλομετρητής (...βαριέμαι,ναι,αλλά μη το ξεφτιλίσουμε) σου από ΄κει.

Σ'ευχαριστώ φίλε θα δοκιμάσω

:lol::lol::lol: γελάω με την υπογραφή σου :lol:πάνω στην ώρα μου ήρθε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...