Προς το περιεχόμενο

καμμενη 7900gt??

stathakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πριν δυο μερες ειχα αφησει τον υπολογιστη ανοιχτο χωρις να ειμαι εκει για δυο ωρες(δλδ τπτ το παραλογο)...με το που πηγα κανω κατι μετα ειδα κατι περιεργες κουκιδες(και αλλα σχημαατα σε πολλα χρωματα)....και το πισι κολλημενο...λεω κατι θα κολλησε...κανω επανεκινηση και απο την πρωτη κιολας οθονη δειχνει τα ιδια...και δεν μπουταρει με τιποτα....

λετε να καηκε η καρτα....

Δημοσ.
artifacts λογικά...ώρα να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση

καλα για εγγυηση δεν παιζει(μαλλον δηλαδη)...μεταχειρισμενη την εχω...ποσα χρονια εχουν κανονικα εγγυηση....

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις και την απόδειξη αγοράς της κάρτας από τον πρώτο ιδιοκτήτη. Οι περισσότερες εταιρίες 3 χρόνια δινουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια πηγρα νεα καρτα και εχω μια απορια...πανω σε αυτη την χαλασμενη καρτα(μια και δεν εχω νεα εγγυηση...μπορω να πειραματιστω???

να πειραζω κατι μπας και παιξει???κι ας χαλασει ολοκληρωτικα...δε με ενδιαφερει καθολου...δεν εχω να χασω κατι...

ευχαριστω...

Δημοσ.

λοιπών πάρε ένα μολυβάκι και πέρνα μια, δυο φορές από πάνω αυτό που είναι μέσα στις παράλληλες γραμμές όχι με πολύ πίεση και ούτε πολύ μολύβι λίγο για να δούμε αν θα δείξει σωστά η κάρτα

skqgh5ght0aj2ngyjr3siz4.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...