Daimon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Όμορφα ΘΈΜΑΤΑ για τω PSP σας. Click HERE Έχει πλήρη οδηγό πως να τα εγκαταστήσετε (επίσης χρειάζεστε CFW για να τo κάνετε, ΕΔΏ θα βρείτε τον οδηγό)
Daimon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 εξής περασμένο Costum Firmware στο PSP σου? το XMB menu είναι το απλό menu του PSP, GAMEs,SETTINGS,MUSIC,VIDEo...
empty Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Κάνε και μια 3η σημείωση: Μη σβήνετε ότι έχετε στην Flash 0, αν πρώτα δε σιγουρευτείτε ότι το Show Hidden Files είναι απενεργοποιημένο. Μικρή παράλειψη αλλά μόλις brickara το psp μου.
Daimon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 , done also added 2 more themes. check first post
kostas16 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ RECOVERY MENU ΣΤΟ PSP MOY!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΣΤΟ PSP ΜΟΥ ΤΟ SYSTEM SOFTWARE ΕΙΝΑΙ 3.95
Daimon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ RECOVERY MENU ΣΤΟ PSP MOY!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΣΤΟ PSP ΜΟΥ ΤΟ SYSTEM SOFTWARE ΕΙΝΑΙ 3.95 Πρέπει πρώτα να περάσεις Custom Firmware στο PSP σου, ΕΔΏ θα βρείς τον οδηγό... Και μετά μπορείς να κατεβάσεις ΑΥΤΆ τα θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.