SOWHAT Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Smart στο Πλαίσιο και στο Ε-shop δεν έχει... Στο Ε-shop νομίζω έχει μείνει μόνο ένα 1500 που κάνει και τα κέρατά του... Αν θέλει τα άλλα οκ, έχει σίγουρα, αλλά ΔΕΝ κανουν για active pfc... Aν θες πάντως τη συγκεκριμένη μάρκα και δεν βρίσκεις εύκολα(που πολύ πιθανό το κόβω), πήγαινε στο site της apc---> where to buy και θα βρεις διάφορα μαγαζιά(γιατί με τα μεγάλα) και άρχισε να παίρνεις τηλέφωνα...Αν θες βοήθεια πες μου...
Shadow_9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Είμαι καινούργιος στο forum αν και με έχει βοηθήσει αρκετές φορές. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός UPS. Έχω διαβάσει τόσα πολλά μηνύματα που τα έχω μπλέξει... Γνωρίζω από τις ανάγκες του υπολογιστή μου ότι χρειάζομαι ένα UPS στα 800VA Line Interactive. Ρώτησα τον άνθρωπο απ' όπου αγόρασα τον υπολογιστή και μου είμαι και μου είπε για APC και Mustek. Γνωρίζω ότι τα APC είναι κορυφαία αλλά και ακριβά. Έτσι μου έδωσε τη λύση του Mustek UPS PowerMust 800VA. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701305 Ερωτήσεις - Απορίες: 1. Επειδή διάβασα ένα post και μου έκανε την καρδιά περιβόλι με την ταλαιπωρία που πέρασε (http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=158760&highlight=Mustek) ρωτάω τελικά είναι αξιόπιστα τα UPS από τη Mustek; 2. Το πρόγραμμα που διαθέτει το συγκεκριμένο απ' ότι διάβασα είναι δύσχρηστο. Υπάρχει κάποιο άλλο που να συνεργάζεται για autoshutdown (πχ το Winpower είναι συμβατό); 3. Αν κάποιος το έχει ήδη αγοράσει, ακούσει, ξέρει αξίζει η αγορά του; Όποιο άλλο σχόλιο είναι σαφώς δεκτό και χρήσιμο! Ζητώ συγνώμη αν ρωτάω τα ίδια με κάποιον άλλο αλλά ειλικρινά έχω διαβάσει τόσα πολλά που δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση. Ακόμα και σε άλλο post που λύνει όσες από τις απορίες με στείλετε είναι καλοδεχούμενο και χρήσιμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ...
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ξερω για mustek.ως τωρα παιρνω apc smart και σε αλλες περιπτωσεις mge nova η apc την απλη σειρα.βεβεα για τα smart οτι και να πω ειναι λιγο και εχει προγραμμα που κανει τα παντα.
Shadow_9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ξερω για mustek.ως τωρα παιρνω apc smart και σε αλλες περιπτωσεις mge nova η apc την απλη σειρα.βεβεα για τα smart οτι και να πω ειναι λιγο και εχει προγραμμα που κανει τα παντα. Ξέρω η αλήθεια ότι η APC είναι ίσως η καλύτερη απλά την ψιλοαποκλείω λόγω τιμής. Από την άλλη διάβασα ότι MGE και APC ενώθηκαν. Για MGE πάντως έχω έναν φίλο που έχει και του έχει βγει καλό... Ευχαριστώ πάντως πολύ.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 mge Εχω δει τα Nova Που ειναι οτι πιο απλα και για τα λεφτα τους πολυ καλα με σχεση αλλα noname ups
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.