Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mge i apc παρε .εγω δεν 8α επερνα κατι αλλο.η μπαταρια αλλαζει πανευκολα αρκει να ξερεις απο κατσαβιδι και κανει πραγματι

20 ευρω οποτε αλλαξε την κιολας.και να μην εχει σουκο περνεις ενα πολυπριζο του κοβεις την ακρη και βαζεις βυσμα για ups και

εισαι μια χαρα.γενικως καλυτερα τα Line interactive απο τα back up

τωρα δεν ειναι σιγουρο για τον φιλο στο τελευτεο post οτι 8α του καει το pc alla 8α ακουει ενα παραξενο θορυβο.παντως το 750 ακριβο αλλα λεει.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mge i apc παρε .εγω δεν 8α επερνα κατι αλλο.η μπαταρια αλλαζει πανευκολα αρκει να ξερεις απο κατσαβιδι και κανει πραγματι

20 ευρω οποτε αλλαξε την κιολας.και να μην εχει σουκο περνεις ενα πολυπριζο του κοβεις την ακρη και βαζεις βυσμα για ups και

εισαι μια χαρα.γενικως καλυτερα τα Line interactive απο τα back up

τωρα δεν ειναι σιγουρο για τον φιλο στο τελευτεο post οτι 8α του καει το pc alla 8α ακουει ενα παραξενο θορυβο.παντως το 750 ακριβο αλλα λεει.

το ξέρω απο γνωστό μου που είχε apc 1ης γενιάς και του έκανε αυτόν τον ήχο και όταν τηλεφώνησε στην εταιρεία του είπαν άμεσα να αλλάξει ups για αυτό το λόγο(μιας και είχε active pfc και δεν το ήξερε)....

Δημοσ.

δεν ειναι apc πρωτης η δευτερης γενιας.οταν κοιταξα στην apc εχει να κανει με τον μοντελο.απο 750 και πανω βγαζουν ημιτονοειδη καμπυλη ενω τα πιο μικρα σχεδον ημιτονοειδη πως το λενε.

Δημοσ.
δεν ειναι apc πρωτης η δευτερης γενιας.οταν κοιταξα στην apc εχει να κανει με τον μοντελο.απο 750 και πανω βγαζουν ημιτονοειδη καμπυλη ενω τα πιο μικρα σχεδον ημιτονοειδη πως το λενε.

Ναι αυτό που λες, αλλά δεν ήξερα να το εκφράσω κατάλληλα...

Εννοώ για τροφοδοτικά χωρίς active(1ης) και με active(2ης)...

Τελοσπάντων, το νόημα είναι ότι αν έχει active pfc, χρειάζεται από smart και πάνω...

Μπορεί αν θέλει το παιδί να τηλ και στην εκάστοτε εταιρεία που τον ενδιαφέρει και να ρωτήσει αναλυτικά λεπτομέρειες για το τι να προτιμήσει ανάλογα...Εγώ πάντως αυτό έκανα!!!

Δημοσ.

thnx poulinos για το γρήγορο reply ... το γνωρίζω για το fan και είναι κι αυτό ένα θέμα :-( από κάτι photo που είδα, φαίνεται να έχει κι αυτό fan, αλλά όπως είπε και ένα άλλο μέλος πιο πάνω, τα περισσότερα μοντέλα πάνω από τα 800VA πιθανότατα έχουν fan. το κακό είναι ότι στο παλιότερο μοντέλο (1100VA) δεν έκλεινε καθόλου... ούτε όταν ολοκληρωνόταν η φόρτιση ...

Δημοσ.
thnx poulinos για το γρήγορο reply ... το γνωρίζω για το fan και είναι κι αυτό ένα θέμα :-( από κάτι photo που είδα, φαίνεται να έχει κι αυτό fan, αλλά όπως είπε και ένα άλλο μέλος πιο πάνω, τα περισσότερα μοντέλα πάνω από τα 800VA πιθανότατα έχουν fan. το κακό είναι ότι στο παλιότερο μοντέλο (1100VA) δεν έκλεινε καθόλου... ούτε όταν ολοκληρωνόταν η φόρτιση ...

ναι δεν εκλεινε ποτε.ευτυχως τα apc smart μεχρι το 1000 που εχω δεν εχουν καν fan .τα πιο μεγαλα μοντελα νομιζω εχουν φαν το οποιο παιζει μονο οταν ειναι On battery

Δημοσ.
Για να καταλάβω και εγώ, αυτό τώρα κάνει και για το δικό μου τροφοδοτικό που είναι pfc?

Για active pfc μόνο τα από σειρά smart της apc κάνουν(αυτά τα μαύρα...). Πάρε τους ένα τηλ και θα σε κατατοπίσουν!:-)

Δημοσ.

Δυστυχώς τα περισσότερα είναι σε έλλειψη (από τα smart) οπότε ό,τι προλάβει...και αυτό με πολλή προσπάθεια, δυστυχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...