Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά την οθόνη έλεγα να μη τη βάλω, χρειάζεται? Αλλά και να τη βάλω είναι tft, δε τραβάει πολύ. Τώρα στο skroutz έκανα αναζήτηση με λήμματα ups 1200 και μου έβγαλε αυτά. Τίποτα της προκοπής, εκτός από τα δύο τελευταία που μπορεί να είναι αλλά πάνε στα 250. Κάποια πρόταση?

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά, διάβασα όλα τα παραπάνω αλλά δε μπορώ να καταλήξω κάπου. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα UPS μέχρι 200 ευρώ. Τώρα λέω να μη γράψω τι απαιτήσεις έχω, προτείνετε μί αολκληρωμένη λύση σε συτά τα λεφτά. Να πω ότι έχω τροφοδοτικό toughpower 750. Το λέω γιατί υπάρχει ένα topic "Προσοχη στα ups σε υπολογιστες με active pfc τροφοδοτικο!!" και δεν ξέρω αν ανοίκω σε αυτήν τη κατηγορία. Σας ευχαριστώ πολύ.

το toughpower einai active pfc .β.αν δεν φτασεις το τροφοδοτικο στα ορια και με 1000 va εισαι νορμαλ εκτος αν εχεις 2 χ 8800 gtx.ι οθονη η 24 tft Εχει 100 watt h 22 νομιζω εχει 45 watt περιπου.apc smart einai ωραια αλλα ειναι ακριβα....συν οτι με τα πιο φτηνα apc παρχει παντα αυτο που λενε για τα active pfc.

Βασικά την οθόνη έλεγα να μη τη βάλω, χρειάζεται? Αλλά και να τη βάλω είναι tft, δε τραβάει πολύ. Τώρα στο skroutz έκανα αναζήτηση με λήμματα ups 1200 και μου έβγαλε αυτά. Τίποτα της προκοπής, εκτός από τα δύο τελευταία που μπορεί να είναι αλλά πάνε στα 250. Κάποια πρόταση?
Δημοσ.

Ούτε έχω sli, ούτε πρόκειτε να κάνω, και το σύστημά μου δεν το τραβάω στα άκρα. Νορμάλ καταστάσεις. Διάβασα και το topic με τα pfc, αλλά το μόνο που βγαίνει από εκεί είναι αυτό που προτείνεις παραπάνω, να πάρω δηλαδή ένα smart apc. Βγαίνουμε όμως κατά πάρα πολύ από το budget.(πολλά τα λεφτά Άρη). Υπάρχει κάτι πιο προσιτό?

Δημοσ.

και smart apc apo 750 kai πανω διοτι τα πιο χαμηλα δεν βγαζουν την καμπυλη που θες.τωρα για πιο φτηνα δεν ξερω εγω συνθηθως επερνα τα back up της apc αλλα τωρα με τα active pfc δεν ξερω.εχω ακουσει απο τους πιο πολους εδωμεσα οτι απλα κανει λιγο παραξενο θορυβο το ups.nothing else εκτος απο μια περιπτωση που καηκε.

Δημοσ.

Δοκίμασα για πολυ λιγο ενα πλήρως φορτισμένο UPS 1000VA 480W σε μια TFT-LCD 37' 215w και άκουγα ένα σιγανό τσίριγμα από το πίσω μέρος της τηλεόρασης (από τροφοδοτικό η' μετασχηματιστή προφανώς).Είναι φυσιολογικό? έλεγα να την αφήσω πάνω στο UPS για να δω πόση ώρα θα μείνει αναμμένη....μετά από τον ήχο δεν ξέρω...

Δημοσ.

Σιγουρα δεν το ακους αυτο και οταν ειναι στο ρεύμα? β.μην παραξενευεσαι πολλες συσκευες παντως εχω δει να αντιδρανε διαφορετικα στο ρευμα του ups.

Δημοσ.
σιγουρα δεν το ακους αυτο και οταν ειναι sto reuma?β.μην παραξενευεσαι πολλες συσκευες παντως εχω δει να αντιδρανε διαφορετικα στο ρευμα του ups.

Οταν είναι στο ρεύμα σίγουρα δεν ακούγετε.Μονο στο UPS.

Παντός όταν έκοψα το ρεύμα δεν έσβησε ούτε έκανε κάτι άλλο περίεργο εκτός από το τσίριγμα...Την άφησα για 1 λεπτό στο UPS.

Δημοσ.

τωρα δεν ξερω τι τροφοδοτικα εχουν μεσα οι οθονες αλλα δεν νομιζω να παθει κατι.τοσος κοσμος εχει απλα ups που δεν ειναι sinewave

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση μάλλον άκυρη αλλά θα την κάνω. Αν πάρω το smart και συνδέσω εκτός από το pc μου με το pfc τροφοδοτικό και ένα κατεβαστήρι με απλό τροφοδοτικό θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

αρκει να μην τραβαει τρελο ρευμα και αμα δεν ειναι active pfc τοτε 8α εισαι οκ.τωρα για active pfc απο το smart 750 και πανω.

Δημοσ.

Παιδια εχω καταμπερδευτεί :-) Θελω να παρω ενα ups για το δεύτερο pc μου, στο πρώτο εχω ενα MGE του 1999 (ακομα κραταει) standby. Οποτε χρειαστηκε ήταν ΟΚ.

Πρεπει να το παρω απο e-shop (εχω ενα πιστωτικο υπολοιπο ~110€) και ισως να βαλουμε και κατι παραπανω :-)

Λοιπόν:

1. Λέτε να παρω ενα μεγαλο και για τα δύο pc μιας που οπου να'ναι μπορεί το παλιο μου MGE να τα παίξει; Απο την αλλη εδω ενας ηλεκτρολογος λεει με 15 ή 20 ευρώ αλλάζει την μπαταρία στο MGE και θα είναι ΟΚ.

2. Βλέπω διάφορα στο E-SHOP και έχουμε:

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701036

90 € STANDBY

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701750

45€ LINE INTERACTIVE 600VA ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ αλλά μαπα ποιοτητα θα πείτε

3) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701304

60€ LINE INTERACTIVE 600VA Και αυτό αρκετα φτηνό. Μηπως μαπα;

4) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701102

122€ 500VA LINE INTERACTIVE Αυτό γιατί εχει τετοια τιμή σε σχέση με τα άλλα; Τοσο καλό είναι; Αλλα δεν έχει σουκο.

Δεν θελω να εχει ανεμιστήρι και καλύτερα να είναι μπεζ/ασπρο. Βρίσκω μονο αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701036 στα 90€ που είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που εχω τόσα χρόνια. Νομιζω θα κανει τη δουλεια του. Λεει προστασία από υπερτασεις αρα και κεραυνούς; Επισης το line interactive αν γίνει διακοπή αλλάζει λεει στην μπαταρία πιο γρηγρορα. Σιγα. Αλλα κανει και βελτίωση της κυματομορφής αν υπαρχει προβλημα;

Δημοσ.
αρκει να μην τραβαει τρελο ρευμα και αμα δεν ειναι active pfc τοτε 8α εισαι οκ.τωρα για active pfc απο το smart 750 και πανω.

συμφωνώ...

σαν μάρκα καλύτερη η apc

και να ελέγξεις αυτό που λέει το παιδί πιο πάνω, γιατί αλλιώς με το λάθος ups και active pfc στην καλύτερη θα καταλήξεις να καεί το πισί σου...

γιατί αν έχει χρειάζεται 2ης γενιάς ups και σε μάρκα apc είναι από το μοντέλο που λέει ο poulinos και πάνω...

καρατσέκαρέ το!!!μην πας για μαλλι και βγεις κουρεμένος στο τέλος!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...