doomya Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 παιδια θελω να εγκαταστησω το καινουργιο το fedora αλλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποια εκδοση να κατευασω για τον 64 bit amd επεξεργαστη μου την εκδοση i386 η την εκδοση x86_64 απο τι σαιτ http://fedoraproject.org/en/get-fedora ευχαριστω ελπιζω για γρηγορη απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 την εκδοση x86_64, για να πιστείς και μόνο σου δες αυτό: http://fedoraproject.org/wiki/Distribution/Download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 την εκδοση x86_64, για να πιστείς και μόνο σου δες αυτό:http://fedoraproject.org/wiki/Distribution/Download σε ευχαριστω φιλε να ρωτισω και κατι αλλο τα προγραματα που θα εγκαθιστω πρεπει να ειναι για 64bit (τα rpm εννοω) ? η στο linux αυτο δεν παιζει ρολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 τίποτα να είσαι καλά, ναι παίζει ρόλο πρέπει να είναι x86_64 για 64bit!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Τα προγραμματα που λες θα τα εγκαταστησεις ολα μεσω του yum του package management systhem που χρησιμοποιει η Fedora. Δεν θα ψαχνεις στο internet για να βαλεις προγραμματα. Ριξε μια ματια και εδω: Fedora 8 Installation Guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 αν δεν βρεις κατι που θελεις το ψαχνεις στο internet και κατεβαζεις το source αρχειο το κανεις compile και θα γινει 64 μπιτο αφου εχεις 64 μπιτο kernel τα properties προγραμματα (nvidia, adobe) πρεπει να βαζεις τα 64 bit versions, εκτος απο adobe flash που δεν υπαρχει ακομα σε 64 bit οποτε δεν μπορεις να εχεις (βαζεις gnash) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Πάντως προσωπικά αν και έχω 64bito φόρτωσα το i386... ακριβώς επειδή δεν ήθελα να ψάχνομαι με προγράμματα. Ίσως αργότερα φορτώσω χ86_64... Για την ώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με την i386. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 (βαζεις gnash) Δεν έχω ακούσει κάποιον που να φόρτωσε gnash και να έμεινε ευχαριστημένος. Όσες φορές το δοκίμασα - όχι στο fedora - δεν δούλεψε κάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Τα προγραμματα που λες θα τα εγκαταστησεις ολα μεσω του yum του package management systhem που χρησιμοποιει η Fedora. Δεν θα ψαχνεις στο internet για να βαλεις προγραμματα. Ριξε μια ματια και εδω: Fedora 8 Installation Guide φιλε πολλυ χρησιμο αυτο ! το δοκιμασα και με γλυτωσε απο πολλυ ψαξιμο στο google!!! και τωρα εχω κατι δυσκολο!!!! επειδη θελω α εχω το fedora και στο φορητο , το fedora υποστιριζει ασυρματες καρτες δυκτιων? εαν εχει τους drivers εγκατεστιμενους μετα ειναι ευκολες οι ρυθμισεις και με τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 φιλε πολλυ χρησιμο αυτο ! το δοκιμασα και με γλυτωσε απο πολλυ ψαξιμο στο google!!! και τωρα εχω κατι δυσκολο!!!! επειδη θελω α εχω το fedora και στο φορητο , το fedora υποστιριζει ασυρματες καρτες δυκτιων? εαν εχει τους drivers εγκατεστιμενους μετα ειναι ευκολες οι ρυθμισεις και με τι? Χεχε Ειδικα το Fedora 8 υποστηριζει πολλες ασυρματες καρτες. Παιζει ρολο βεβαια ποιο chip εχει η καρτα σου. Αν δεν υποστηριζεται μπορεις να χρησιμοποιησεις τον driver απο τα windows με το προγραμμα ndiswrapper. Δεν το εχω ψαξει παραπανω, αλλα πιστευω με τον Network Manager να κανεις ευκολα τις ρυθμισεις μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις πολυτημες συμβουλες σας ,το fedora ηδη τρεχει στα 2 pc μου με επιτυχια στα υλικα 100%!!! το topic μπορει να κλειδωθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.