scissorhands Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα, Είχα webhosting σε μία εταιρία η οποία ήταν ακριβή.Με την λήξη του πακέτου hosting του ζήτησα παράταση για την πληρωμή ένα μήνα.Μου την έδωσε χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι πως θέλω να περάσω σε μία πιό φθηνή εταιρία και δέν μου δίνει πρόσβαση για να πάρω τα backups απο τον server. Ήθελα να φανώ σωστός και του έστειλα email για τους λόγους που αλλάζω εταιρία, επίσης είπα να τους πληρώσω τον χρονικό διάστημα που είναι ανενεργό το site. Άρχισε τα περι ανέμων και υδάτων! Τί μπορω να κάνω ;
scissorhands Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 οχι δέν έχω πρόσβαση στο cp! πήγα να κάνω reset όλα όκ αλλά στο τέλος μου πέταξε your account is suspended ! και δέ μπορώ να κάνω τίποτα! Τι μπορώ να κάνω έχει άρθρα ενός χρόνου
nik1992 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ποια ειναι αυτη η σοβαρη εταιρια??? Οταν με το καλο φυγεις απο αυτους πηγαινε στην cretaforce, αψογοι, εχω 2 ιστοσελιδες εκει και σε λιγο καιρο 3η... Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τους τηλεφωνησεις...
scissorhands Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 όλα εντάξει παιδιά! λύθηκε το θέμα μετά απο πολλά emails κουβεντολογίου.!! μου το ανέβασε στην ιστοσελίδα του και το κατεβάζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.