Προς το περιεχόμενο

Θορυβος τροφοδοτικου Etasis 650W Gaming

vanzelvoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι...ρουφάει τον αέρα και τον βγάζει έξω

και όχι μόνο του Zalman...όλα τα τροφοδοτικά που έχουν 12αρι fan εκεί το έχουν

Δημοσ.
Το εκνευριστικο ειναι στα παιχνιδια που κανει πολυ θρυβο.

Ξερεις καποιο στα 600 - 650W που να ειναι αθορυβο σχετικα??

Φιλε μου νομιζω οτι εισαι υπερβολικος... εχω το ιδιο τροφοδοτικο και δεν νομιζω οτι αλλαζει ο θορυβος οταν παιζω καποιο game. πιο πολυ θορυβο κανουν τα μηλαρακια πιστευω απ οτι το psu

Δημοσ.
Φιλε μου νομιζω οτι εισαι υπερβολικος... εχω το ιδιο τροφοδοτικο και δεν νομιζω οτι αλλαζει ο θορυβος οταν παιζω καποιο game. πιο πολυ θορυβο κανουν τα μηλαρακια πιστευω απ οτι το psu

Ισως και να ειμαι αλλα ειχα συνηθισει σε ποιο ησυχες καταστασεις. Ειναι καθαρα υποκειμενικο. Οποτε θα παρω κατι ποιο ησυχο για να μην εχω παραπονο.

Δημοσ.

Τελικα πηρα αυτο:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=988723

καθως δεν το εβρισκα το zalman!!

Καμια σχεση με το Etasis αυτο ισα ισα που ακουγεται. Χαλαλι τα 20 ευρω παραπανω που εδωσα!

Δημοσ.

Πολύ αθόρυβα ειναι και τα Thermaltake Toughpower με τους 14άρηδες ανεμιστήρες τα οποία, από τη δική μου εμπειρία, δεν ακούγονται (το ανεμιστηράκι της ψύκτρας υπερκαλύπτει το θόρυβο του τροφοδοτικού).

• Super Moderators
Δημοσ.
Πολύ αθόρυβα ειναι και τα Thermaltake Toughpower με τους 14άρηδες ανεμιστήρες τα οποία, από τη δική μου εμπειρία, δεν ακούγονται (το ανεμιστηράκι της ψύκτρας υπερκαλύπτει το θόρυβο του τροφοδοτικού).

πολύ αργά πλέον...πήρε Silverstone :-)

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως δεν την ηξερα ως μαρκα αλλα βγηκε πολυ καλο.

Εχει και αποσπομενα καλλωδια και αυτο ειναι μεγαλο συν.

Δημοσ.

Στην τύχη το διάλεξες το Silverstone???

Ok my friend, είναι πολύ καλό τροφοδοτικό, και εσύ μάλλον τυχερός! ;)

Δημοσ.

Επίσης το κουτι μου ειχε 365W τροφοδοτικό το οποιο ηταν πιο ψηλο απο το καινουριο με αποτελεσμα να μπαινουν στο καινουριο μονο δυο βιδες και να δημιουργειτε κενο. Το καινουριο τροφοδοτικο δλδ δεν καλυπτει ολη την εσοχη του κουτιού.

Θα χρειαστείς ένα PSU bracket. Είναι κάτι σαν "δαχτυλίδι" που βιδώνει γύρω απ' το νέο PSU και όλο μαζί μετά το βιδώνεις στο κουτί.

Έτσι ήταν και στο παλιό μου κουτί πιο μεγάλη η τρύπα του τροφοδοτικού, μιας και το παλιό τροφοδοτικό είχε αυτό το bracket κολλημένο πάνω του.

Τα νέα PSUs πλέον δεν έχουν τέτοιο bracket οπότε πρέπει να βάλεις ένα μόνος σου αν έχεις παλιού τύπου κουτί.

Ζήτησα απ' την εταιρεία του tower μου ένα τέτοιο bracket και μου το έστειλαν απ' το εξωτερικό δωρεάν.

Κάτι τέτοιο για να καταλάβεις:

http://www.frozencpu.com/products/1364/cpa-64/Lian-Li_Power_Supply_Bracket.html?tl=g43c241s628&id=niWx4Dyj

Δημοσ.
Στην τύχη το διάλεξες το Silverstone???

Ok my friend, είναι πολύ καλό τροφοδοτικό, και εσύ μάλλον τυχερός! ;)

οχι δε το διαλεξα στη τυχη! μου το προτειναν δυο πωλητες σε διαφορετικα πλαισια. Στην αρχη ημουν επιφυλακτικος αλλα στο τελος και για να μην μεινω χωρις υπολογιστη μερες που ειναι το αγορασα. Μονο η τιμη του παραπεμπει σε κατι πολυ καλο οποτε εκανα καλη αγορα τελικα!!

Θα χρειαστείς ένα PSU bracket. Είναι κάτι σαν "δαχτυλίδι" που βιδώνει γύρω απ' το νέο PSU και όλο μαζί μετά το βιδώνεις στο κουτί.

Έτσι ήταν και στο παλιό μου κουτί πιο μεγάλη η τρύπα του τροφοδοτικού, μιας και το παλιό τροφοδοτικό είχε αυτό το bracket κολλημένο πάνω του.

Τα νέα PSUs πλέον δεν έχουν τέτοιο bracket οπότε πρέπει να βάλεις ένα μόνος σου αν έχεις παλιού τύπου κουτί.

Ζήτησα απ' την εταιρεία του tower μου ένα τέτοιο bracket και μου το έστειλαν απ' το εξωτερικό δωρεάν.

ξερεις που θα βρω κατι τετοιο ελλαδα? Το κουτι μου ειναι 2 ετων της Hewlett Packard.

Να παω αντιπροσωπεια??

Δημιουργει προβλημα εαν ειναι ετσι εγκατεστημενο??

Δημοσ.

Δημιουργει προβλημα εαν ειναι ετσι εγκατεστημενο??

Εγώ δεν θα έτρεχα να βρω κάτι τέτοιο, αν ήταν ήδη σταθερό το PSU. (έστω με 2 βίδες).

Καλό είναι όμως να το βάλεις, αν έχεις χρόνο να ψάξεις. ;)

Δημοσ.
Εγώ δεν θα έτρεχα να βρω κάτι τέτοιο, αν ήταν ήδη σταθερό το PSU. (έστω με 2 βίδες).

Καλό είναι όμως να το βάλεις, αν έχεις χρόνο να ψάξεις. ;)

Σταθερο ειναι. Μονο οταν του βαζεις το καλλωδιο της πριζα; και το σπρωχνεις προς τα μεσα τοτε κουνιετε.

Δημοσ.

Koιτα καλό είναι να το βάλεις αν μπορέσεις να το βρεις, γιατί διαφορετικά ίσως και να δημιουργούνται τριγμοί στο case.

Ρώτα στην αντιπροσωπεία σου γιατί το κάθε κουτί είναι διαφορετικό.

Εμένα μου το έστειλαν τζάμπα όπως σου είπα απ' το εξωτερικό με courrier στο σπίτι.

Δε χάθηκε ο κόσμος ακόμα κι αν το έχεις έτσι, αλλα αμα είσαι τελειομανής σίγουρα δε θα το θέλεις να κρέμεται χαλαρό μέσα στο κουτί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...