Προς το περιεχόμενο

Καηκε ο υπολογιστής...

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα Central Superprotectοr (35ευρώ). Το χουν στα περισσότερα μαγαζιά με ηλεκτρονικά...

Και έχει αυτά τα κλασσικά που είπα το 3πλο φιλτράρισμα, αντικεραυνική, κλπ.

Filesystem NTFS. Και ο εξωτερικός FAT32... (Παιζει να χαθούν data του εξωτερικού σκληρού??? Αν ναι την π0υτσ1σ@@@@ Θα τον βγάλω απ την πρίζα εντελώς...)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοίπον φίλε επειδή έχουν ακούστει πολλά έδω μέσα.Υπάρχει τρόπος να πάρεις αποζημίωση για το pc σου.Ο μόνος τρόπος είναι να καταγγείλεις στο Συνήγορο του κατανάλωτη το περίστατικο και αυτός θα επικοινωνήσει με τη Δ.Ε.Η. και έτσι ίσως να πάρεις τίποτα από αυτήν.

αυτή είναι η σελίδα

http://www.synigoroskatanaloti.gr/

Δημοσ.
Απο τις άσκοπες διακοπές της δεή κάηκε ο υπολογιστής μου(δεν μας ενδιαφέρει τι απο όλα κάηκε αλλού είναι το θέμα).Εμένα ποιός θα με πληρώσει???Γιατί κόβουν το ρευμα χωρίς προιδοποίηση??Και για μένα δεν είναι απάντηση το είπανε στις ειδήσεις γιατί ειδήσεις δεν βλέπω.Οπως λοιπόν οι μάγκες στέλνουν τον λογαριασμό στο σπίτι και εγώ πάω και τον πληρώνω σαν μακάκας έτσι να στέλνανε και ειδοποιητήριο για ενημέρωση σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές.Εμένα λοιπόν κάηκε ο υπολογιστής μου αξίας 1000e.Θα βρώ δικαιο??Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά με το θέμα??Που να απευθηνθώ??

Αν εχει ακόμα εγγύηση ο υπολογιστής σου παιχτο κινεζος και πηγαινε το να στο κοιταξουν...εννοειται δε θα αναφερεις για διακοπη ρευματος...Αν η εγγυηση εχει ληξει τοτε μαζι με τα καινουρια μηχανηματα παρε και ενα UPS!Αν γινόταν ασχετη διακοπη ρευματος δλδ τι θα εκανες?

Τα σενάρια να βρεις το δικιο σου και να αποζημιωθεις ξεχασε τα...μονο για γέλια είναι....στη Ελλάδα εισαι ρε φίλε! ΠΩΣ τόλμησες να σκεφτείς κατιο τέτοιο?:lol:

Δημοσ.
Το κράτος φταίει ?

η μήπως οι αριστεροί συνδικαλιστές που φοβούντε μην χάσουν το αραλίκι τους ?

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ,

να γλυτώσει και ο κοσμάκις τις μαλακίες πάγια για ΕΡΤ κ ΠΟΥΡΤ και οτιδήποτε....

ΗΜΑΡΤΟΝ

Ναι ρε φίλε . Γιατί μας δουλεύουν στα μούτρα μας. Δηλαδή δε φτάνει που τόσα χρόνια παίρνουν παχηλούς μισθούς (οι περισσότεροι) και αράζουν, διαμαρτύρονται διότι χάνουν τα δικαιώματά τους!!! Δηλαδή τους πληρώναμε καλά και τώρα πρέπει και να τους συνταξιοδοτήσουμε καλά!!

Αλλά όταν κάποιος στην περίπτωση της ΔΕΗ τους ρώτησε "γιατί δεν απεργήσατε όταν αυξήθηκαν τα τιμολόγια πρόσφατα" κάνανε τις πάπιες και μασάγανε τα λόγια τους!! Δυστυχώς για αυτούς όμως δεν παίζει να δικαιωθούνε, διότι αν κάνει τέτοιο λάθος η κυβέρνηση, θα βγει και η κουτσή μαρία να διεκδικήσει!!!

Αυτό όμως που μου τι δίνει περισσότερο είναι πως κανένας τους δεν απέργησε για τους κουμπάρους και τα λαμόγια, κοιτάνε όλοι να βολευτούνε και να μην ενοχλήσουν το βύσμα τους, αλλά όταν διορίζονται, τους πληρώνει ο λαός και αδικούνται , μετά πάνε και πετάνε και καρέκλες στα ματ!!!

Ο άλλος δεν είχε να φάει, τον διορίσανε στο δήμο και τώρα απεργεί ....

Ρόμπες....Έρχεται η ώρα σας όμως και όπως πανε διεθνώς τα πράγματα, όπου η Αμερική δεν παίζει να ανακάμψει ποτέ πια, και με το σκληρό ευρώ , θα κλάψουνε μανούλες!!!! Σας βλέπω αυξήσεις μισθών 2% για τα επόμενα 60 χρόνια!!!

Δημοσ.
Ναι ρε φίλε . Γιατί μας δουλεύουν στα μούτρα μας. Δηλαδή δε φτάνει που τόσα χρόνια παίρνουν παχηλούς μισθούς (οι περισσότεροι) και αράζουν, διαμαρτύρονται διότι χάνουν τα δικαιώματά τους!!! Δηλαδή τους πληρώναμε καλά και τώρα πρέπει και να τους συνταξιοδοτήσουμε καλά!!

Αλλά όταν κάποιος στην περίπτωση της ΔΕΗ τους ρώτησε "γιατί δεν απεργήσατε όταν αυξήθηκαν τα τιμολόγια πρόσφατα" κάνανε τις πάπιες και μασάγανε τα λόγια τους!! Δυστυχώς για αυτούς όμως δεν παίζει να δικαιωθούνε, διότι αν κάνει τέτοιο λάθος η κυβέρνηση, θα βγει και η κουτσή μαρία να διεκδικήσει!!!

Αυτό όμως που μου τι δίνει περισσότερο είναι πως κανένας τους δεν απέργησε για τους κουμπάρους και τα λαμόγια, κοιτάνε όλοι να βολευτούνε και να μην ενοχλήσουν το βύσμα τους, αλλά όταν διορίζονται, τους πληρώνει ο λαός και αδικούνται , μετά πάνε και πετάνε και καρέκλες στα ματ!!!

Ο άλλος δεν είχε να φάει, τον διορίσανε στο δήμο και τώρα απεργεί ....

Ρόμπες....Έρχεται η ώρα σας όμως και όπως πανε διεθνώς τα πράγματα, όπου η Αμερική δεν παίζει να ανακάμψει ποτέ πια, και με το σκληρό ευρώ , θα κλάψουνε μανούλες!!!! Σας βλέπω αυξήσεις μισθών 2% για τα επόμενα 60 χρόνια!!!

Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Είπαμε να δείχνουμε κάποια ανοχή στα offtopic αλλά εσείς εδώ το κάνατε μπλα-μπλα.

p.s. No insult intended Luci.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...