leukonas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Απο τις άσκοπες διακοπές της δεή κάηκε ο υπολογιστής μου(δεν μας ενδιαφέρει τι απο όλα κάηκε αλλού είναι το θέμα).Εμένα ποιός θα με πληρώσει???Γιατί κόβουν το ρευμα χωρίς προιδοποίηση??Και για μένα δεν είναι απάντηση το είπανε στις ειδήσεις γιατί ειδήσεις δεν βλέπω.Οπως λοιπόν οι μάγκες στέλνουν τον λογαριασμό στο σπίτι και εγώ πάω και τον πληρώνω σαν μακάκας έτσι να στέλνανε και ειδοποιητήριο για ενημέρωση σχετικά με τις προγραμματισμένες διακοπές.Εμένα λοιπόν κάηκε ο υπολογιστής μου αξίας 1000e.Θα βρώ δικαιο??Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά με το θέμα??Που να απευθηνθώ??
stm00192 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Νομικα δεν καλύπτεσαι απο πουθενα και δεν μπορεις να κανεις κατι εναντιον της ΔΕΗ. Η καλύτερη λυση που θα μπορουσες να έχεις κανει ήταν η αγορά ενός UPS για να προστατέψεις το συστημα σου από την ηλιθιότητα της ΔΕΗ. Τώρα το μονο που μπορεις να κάνεις είναι να βρείς πιο εξάρτημα καηκε και εφόσον είναι ακομη στην εγγύηση να το πας για RMA. Χωρίς βεβαίως να αναφέρεις οτι κάηκε μετα από διακοπή ρεύματος διοτι έτσι δεν σε καλύπτει η εγγύηση! Και αν σε ρωτήσουν αμα είχες καποια διακοπή ρεύματος ή αμα έχεις UPS εσύ να τους απαντήσεις οτι έχεις!!!!
christian-ago Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Με έναν πολυμετρητή μπορείς να βρεις ποιο εξάρτημα κάηκε. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι το τροφοδοτικό ή η ίδια η μηρική που θέλουν άλλαγμα. Από το κέντρο τροφοδοσίας ρεύματος δηλαδή.
leukonas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εμένα αυτό που με ενδιέφερει είναι αν είμαι καλυμένος απο κάπου για να πάρω τα λευτά που στόιχιζε το μηχάνημα μου.Με κάλυψε ο stm00192
Bougas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εμένα αυτό που με ενδιέφερει είναι αν είμαι καλυμένος απο κάπου για να πάρω τα λευτά που στόιχιζε το μηχάνημα μου.Με κάλυψε ο stm00192 απ'οσο γνωριζω παιρνεις αποζημιωση μονο αμα τους πας δικαστικος.αλλα μεχρι να γινει το δικαστηριο .... θα περασουνε κατι χρονακια.
vasilis-kristin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αστα φίλε leukonas ,έχουμε μπλέξει με κάφρους , τον τελευταίο μήνα μου χάλασε ψυγείο SAMSUNG 4 χρονών , και τηλεόραση με τις επαναλαμβανόμενες διακοπές εδώ στη Ρόδο , Ελλάδα ζούμε πρέπει να το χωνέψουμε
poihths Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 πάρτε ups για όλες τις συσκευές.. μπουρδελο κρατος.. τπτ αλλο πουθενά δε γινονται αυτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 εδώ άλλος πέθανε ρε λόγω της διακοπής ρεύματος και δεν έχουν ευθύνες...θα έχουν για μια ηλεκτρική συσκευή?
Chemical Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 μπουρδελο κρατος.. τπτ αλλο πουθενά δε γινονται αυτα. ΕΛΕΟΣ!!! Που για όλα φταίει μόνο το κράτος,είναι σοβαρά πράματα όλα αυτα,και τι είναι το κράτος η μαμάκα σας?Πουθενα στο κόσμο παρα μόνο στην Ελλάδα υπαρχει τέτοια αφέλεια.... Λυπάμαι leykonas ειλικρινά αλλά δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι,;έδωσες 1000 ευρω και σε ένα ups κόλλισες,κρίμα διάολε πραγματικά κρίμα.
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ΕΛΕΟΣ!!! Που για όλα φταίει μόνο το κράτος,είναι σοβαρά πράματα όλα αυτα,και τι είναι το κράτος η μαμάκα σας?Πουθενα στο κόσμο παρα μόνο στην Ελλάδα υπαρχει τέτοια αφέλεια....[...] Φαντάζομαι σοβαρά μιλάμε. Αν πάω και τραβήξω απ' την πρίζα το pc στη δουλειά μου, θα πρέπει να κατηγορήσω το αφεντικό μου που δεν έχει ups; Με δικιά μου ευθύνη δεν θα συμβεί η οποιαδήποτε ζημιά; Ή μήπως είναι σοβαροί αυτοί που κατεβάζουν τους διακόπτες γιατί "απεργούν";
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 well από την στιγμή που ξέρεις για τις διακοπές ρεύματος ε κράτα το pc κλειστό μην πάθει κάτι...δεν κατουράμε κόντρα στον άνεμο
Chemical Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αν και πάει πολύ off topic θα σου απαντήσω. Αυτοί που απεργούν καλά κάνουν γιατί είναι δικαίωμα τους να το κάνουν,όπως και να έχει η κατάσταση,τα προβληματα ηλεκτροδότησης ανέκαθεν υπήρχαν και οπωσδήποτε θα υπάρχουν δυστυχώς,αλλα δεν μπορώ να δεκτώ οτι για οτιδήποτε,φταινε οι άλλοι...,με εκνευρίζει πώς να σου το πω ,διοτι υποτιμαμε τη συνείδηση μας.
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 well από την στιγμή που ξέρεις για τις διακοπές ρεύματος ε κράτα το pc κλειστό μην πάθει κάτι...δεν κατουράμε κόντρα στον άνεμο Έχουμε μάθει σε αυτή τη "λογική" (να φυλαγόμαστε) επειδή γνωρίζουμε πώς έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω κάθε 2 ώρες στο site της ΔΕΗ για να δω πότε θα γουστάρουν να κόψουν το ρεύμα στην περιοχή μου; Η μάνα μου που δεν μπαίνει Internet θα πρέπει να μην ανοίξει για μια βδομάδα την τηλεόραση μπας και καεί από κάποια διακοπή; Btw χθες βράδυ γυρίζοντας από εθνική Ν. Φιλαδέλφεια -> Πειραιά είδα τρία τρακαρίσματα στις διασταυρώσεις (όπου ήταν εκτός λειτουργίας οι σηματοδότες). Δε λέω να αποζημιωθούν κι αυτοί, απλά μου την έχει δώσει ο ωχαδερφισμός και η ανευθυνότητα μερικών. Επειδή αδικούμαι, κάνω ό,τι γουστάρω κι ας κόψουν το λαιμό τους όλοι οι άλλοι. Sorry leukonas που σου χαλάω το topic edit: Αν και πάει πολύ off topic θα σου απαντήσω.Αυτοί που απεργούν καλά κάνουν γιατί είναι δικαίωμα τους να το κάνουν,όπως και να έχει η κατάσταση,τα προβληματα ηλεκτροδότησης ανέκαθεν υπήρχαν και οπωσδήποτε θα υπάρχουν δυστυχώς,αλλα δεν μπορώ να δεκτώ οτι για οτιδήποτε,φταινε οι άλλοι...,με εκνευρίζει πώς να σου το πω ,διοτι υποτιμαμε τη συνείδηση μας. Chemical, συμφωνώ στο ότι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Κι εμένα με ενοχλεί που κάποιοι τα θέλουν όλα στο πιάτο και αρχίζουν να ορίονται όταν θεωρούν πως κάποιος τους φταίει. Όμως σ' αυτή την περίπτωση δεν ισχύει. Άλλο απεργώ κι άλλο κατεβάζω διακόπτες. Δηλαδή αν απεργήσουν οι νοσηλευτές θα πρέπει να αποκαλωδιώσουν πχ το 20% των ασθενών; Ή αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να απεργούν; Το ρεύμα δεν είναι πολυτέλεια στις μέρες μας και στη χώρα μας (πιστεύω). Είναι είδος πρώτης ανάγκης. Όχι για μένα που δε μπορώ να σερφάρω. Στον πατέρα μου όμως που παίρνει οξυγόνο είναι, όπως και σε αρκετούς άλλους για διάφορους λόγους.
Chemical Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μαζί σου antonl και επειδη ακριβώς είναι 1ης ανάγκης αυτους που μας κυβερνουν να τους ψηφίζουμε για νας μας ικανοποιούν και να μας καλύπτουν τις ανάγκες μας και όχι τις αντίστοιχες οπαδικές...
tomasss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Έχουμε μάθει σε αυτή τη "λογική" (να φυλαγόμαστε) επειδή γνωρίζουμε πώς έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα.Δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω κάθε 2 ώρες στο site της ΔΕΗ για να δω πότε θα γουστάρουν να κόψουν το ρεύμα στην περιοχή μου; Η μάνα μου που δεν μπαίνει Internet θα πρέπει να μην ανοίξει για μια βδομάδα την τηλεόραση μπας και καεί από κάποια διακοπή; Btw χθες βράδυ γυρίζοντας από εθνική Ν. Φιλαδέλφεια -> Πειραιά είδα τρία τρακαρίσματα στις διασταυρώσεις (όπου ήταν εκτός λειτουργίας οι σηματοδότες). Δε λέω να αποζημιωθούν κι αυτοί, απλά μου την έχει δώσει ο ωχαδερφισμός και η ανευθυνότητα μερικών. Επειδή αδικούμαι, κάνω ό,τι γουστάρω κι ας κόψουν το λαιμό τους όλοι οι άλλοι. Sorry leukonas που σου χαλάω το topic edit: Chemical, συμφωνώ στο ότι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Κι εμένα με ενοχλεί αλλά που κάποιοι τα θέλουν όλα στο πιάτο και αρχίζουν να ορίονται όταν θεωρούν πως κάποιος τους φταίει. Όμως σ' αυτή την περίπτωση δεν ισχύει. Άλλο απεργώ κι άλλο κατεβάζω διακόπτες. Δηλαδή αν απεργήσουν οι νοσηλευτές θα πρέπει να αποκαλωδιώσουν πχ το 20% των ασθενών; Ή αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να απεργούν; Το ρεύμα δεν είναι πολυτέλεια στις μέρες μας και στη χώρα μας (πιστεύω). Είναι είδος πρώτης ανάγκης. Όχι για μένα που δε μπορώ να σερφάρω. Στον πατέρα μου όμως που παίρνει οξυγόνο είναι, όπως και σε αρκετούς άλλους για διάφορους λόγους. Φίλτατε, Με συγχωρεις δηλαδή, αλλά....[b]Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν κατεβάζουν τους διακόπτες οι εργαζόμενοι. Αυτό, πρόσθεσε, είναι αποκλειστική ευθύνη και δικαίωμα της διοίκησης της ΔΕΗ και του ΔΕΣΜHΕ. Οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν ότι η ΔΕΗ κλείνει το ρεύμα για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς αυτό να είναι αναγκαίο, με σκοπό, όπως λένε, να βάλει την κοινή γνώμη απέναντι στους εργαζόμενους. και αυτό ακριβώς συμβαίνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.