fsbmaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Λοιπον θα κανω ενα εκτενες ποστ διοτι απο το 2004 που εχω 4 vaio μεχρι σημερα...εχω να πω οτι οχι μονο βελτιωθηκαν αλλα πλεον υπαρχει ς ελληνικη υποστηριξη πληρης.Και αυτη τη φορα που χρειαστηκε επισκευη το λαπτοπ 2 μερες πλην κλεισει τα 2 χρονια(εχω κανει επεκταση εγγυησηςη) απο δικη μου βλακεια εσπασα τον διακοπτη του ασυρματου και κατι βραχυκυκλωσε.ΟΧι μονο δεν με χρεωσαν (δικη μου αιτια το προβλημα) αλλα το εστειλα το περασμενο σαββατο και σημερα ειναι πισω στα χερια μου.... ΟΧΙ μονο εφτιαξαν το προβλημα(αλλαγη μητρικης) Οχι μονο μου ελλαξαν πλαστικα μερη που ειχαν γρατσουνιες και φθορες χωρις χρεωση(ολο το πλαισιο που ακουμπουν τα χερια και κατω απο την οθονη) Οχι μονο μου αλλαξαν πληκτρολογιο επειδη ειχα υποψιες για προβλημα Οχι μονο μου Εδωσαν καθαριστικο σετ για οθονη vaio Αλλα μου ζητησαν και συγνωμη που καθηστερησαν μια μερα παραπανω. Εχω μεινει πραγματικα αφωνος!!! Ειδικα οταν ειδα καινουρια πλαστικα πηγα να πεθανω απο τη χαρα μου!!!! Μου καθαρισαν το εσωτερικο ,εξετασαν το συστημα ψυξης και το ξανατοποθετησαν με νεες αλοιφες. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο απο το νεο κεντρο επισκευης στη γερμανια πλεον και οχι στη γαλλια που ηταν παλια.Ελληνικα στην υποστηριξη και απιστευτα γρηγορα Μονο μπραβο εχω να πω στη sony .Ειχα κανει επεκταση εγγυσηης βεβαια αυτο εννοειται αλλιως οι χρεωσεις ειναι τρελες. Αλλα εφοσον εφταιγα εγω και οχι μονο το επισκευασαν αλλα αλλαξαν και τοσα πραγματα μου δειχνουν οτι ειναι αριστοι εππαγεματιες για ακομα μια φορα.Και με εχουν πεισει οτι οχι μονο ειναι ψεμματα αυτα που λενε για σονυ εγγυηση αλλα και οτι η επομενη επιλογη μου θα ειναι Vaio.Αυτα Edit:Μολισ τωρα ειδα οτι αλλαξαν και τα ειδικα κουμπια επειδη ειχαν φυγει απο πανω τα χρωματα τους!!!! Τι να πω δεν εχω πλεον λογια.Ισως το καλυτερο service και εξυπηρετηση που ειχα ποτε ακομα και απο την dell που ειχα μια εμπειρια.Τωρα ειναι οτι εκαναν μια βδομαδα αλλα πολλες ελληνικες κανουν τοσο μονο για να παραγγειλουν τα εξαρτηματα!
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ένα μπράβο κι από μένα. Μακάρι να παραδειγματίζονταν και κάποιοι άλλοι.
fsbmaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πιστευω οτι ειναι εντελως μυθος το οτι ειναι καλο να ειναι το κεντρο επισκευης στην ΕΛΛΑΔΑ.Εκτος dell καμια αλλη δεν εχει τοσο αμεση διαθεσιμοτητα ανταλακτικων και πιστευω οτι καμια δεν θα μου εκανε ολα αυτα που εκανε η σονυ. Μου ειπαν μαλιστα οτι θα βελτιωθουν και αλλο με το χρονο επισκευης και παραδοσης.Ειναι τρελοι δεν μπορω να πω τιποτα.Τα 2.000 που ειχα δωσει οχι μονο τα εβγαλε αλλα θα τα βγαλει για ακομα πολλα χρονια .Μπραβο τους
doc1000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Eίσαι σίγουρος ότι σου έφτιαξαν το παλιό και δε σου έδωσαν κανα καινούριο ? Αλλαξαν δηλαδή mboard, πληκτρολόγιο, κάσα. Οθόνη είναι σίγουρα η ίδια? Μήπως έβαλαν απλά δηλαδή τον παλιό δίσκο σε ένα καινούριο υπολογιστή. Όπως και να 'χει μπράβο τους.
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μπραβο τους!! Επιβεβλημενη η αγορα επεκτασης εγγυησης στα sony και ακριβη,αλλα αξιζει!!
michalis2610 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μπράβο στους επαγγελματίες. Είναι γεγονός ότι έχω πει τα εξ αμάξης για τη Sony και τα Vaio αλλά είναι επίσης γεγονός ότι όποιος αγοράσει την (ακριβή) επέκταση εγγύησης δεν θα προβληματιστεί ποτέ. Και όντως αν έχεις αγοράσει την επέκταση δεν είναι καθόλου πρόβλημα ότι το service βρίσκεται στο εξωτερικό. Η εμπλοκή ξεκινά όταν ΔΕΝ έχεις προνοήσει για αγορά επέκτασης εγγύησης όπου σου έρχονται πυρ κατά βούληση από τη Sony.
fsbmaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 οχι δεν ειναι καινουριο απλα αλλαξαν καποια πραγματα .Οι σειριακοι αριθμοι οθονης πανελ,case ειναι ιδιοι ,ακομα και cpu,ram hdd τα ιδια. Η εγγυηση που ειχα παρει ειναι η απλη....PCGE-VPW2 Vaio Plus Warranty Extension συνολικα 3 χρονια δηλαδη 2 χρονια παραπανω με τους ιδιους ορους εγγυησης με την αρχικη. Τα Vaio δεν επισκευαζονταν στο βελγιο αλλα Γαλλια απλα περνανε απο βελγιο παντα.Τωρα πλεον υπαρχει στη γερμανια κεντρο επισκευης οπου οπως πληροφορηθηκα ειναι απο τα κορυφαια service center στο κοσμο με εξοπλισμο και οργανωση που δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Επισης μου ειπαν οτι σκευτονται αναθεωρηση της πολιτικης χρεωσης στα εκτος εγγυησης. Γιαυτο αν παρετε αποφαση να παρετε ενα καλο φορητο η επεκταση ειναι ζωτικης σημασιας. Να λεμε τα καλα διοτι μπαινουμε και γραφουμε μονο οταν εχουμε προβλημα...Εγω προσωπικα οταν θα ξαναπαρω παλι vaio θα παρω.2 χρονια τωρα ηταν αψογος παρολη την υγρασια και ακονη που ετρωγε λογω δουλειας . Επισης ...μου εβαλαν και καινουρια ελαστικα ποδαρακια.... εχω μεινει αφωνος.
S2Katana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Απλα μπραβο τους. Θα επισπευσω την αγορα της εγγυησης!
np91 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Απλα μπραβο τους. Θα επισπευσω την αγορα της εγγυησης! ποσο καιρο μετα την αγορα του Laptop εχουμε δικαιωμα να ενεργοποιησουμε την επεκταση εγγυησης αν την αγορασουμε?
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ποσο καιρο μετα την αγορα του Laptop εχουμε δικαιωμα να ενεργοποιησουμε την επεκταση εγγυησης αν την αγορασουμε? Μεχρι 1 χρονο μετα την αγορα του υπολογιστη,μπορεις να αγορασεις επεκταση εγγυσης στα 3 χρονια.
duke21gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγω που το πηρα πριν 1 μηνα και δεν πήρα την επέκταση εγγύησης μπορώ να την πάρω τώρα? Αν ναι μέχρι πότε μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης?
michalis2610 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγω που το πηρα πριν 1 μηνα και δεν πήρα την επέκταση εγγύησης μπορώ να την πάρω τώρα? Αν ναι μέχρι πότε μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης? Μεχρι 1 χρονο μετα την αγορα του υπολογιστη,μπορεις να αγορασεις επεκταση εγγυσης στα 3 χρονια. 10 χαρακτήρες.
S2Katana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Παιδιά για την επέκταση εγγύησης απλά πληρώνεις έτσι?Δεν χρειάζεται δλδ να πας εκεί το λαπτοπ?
fsbmaniac Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 ναι ρε παιδια απλα αγοραζεις ενα πακετο και στην ουσια εχει ενα κοδικο μεσα που τον δηλωνεις στην σονυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.