M-81 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εδώ καινούργιος χρήστης MacOS... Τα Temporary Internet Files των Windows για τον Internet Exlporer τα γνωρίζουμε όλοι, όπως και το ότι αντίστοιχοι φάκελοι τέτοιων αρχείων δημιούργουνται και για τον Firefox και την Opera. Τι συμβαίνει όμως στο MacOs; Δημιουργούνται/αποθηκεύονται τέτοιου είδους αρχεία; Αν ναι, που; Ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εδώ καινούργιος χρήστης MacOS... Τα Temporary Internet Files των Windows για τον Internet Exlporer τα γνωρίζουμε όλοι, όπως και το ότι αντίστοιχοι φάκελοι τέτοιων αρχείων δημιούργουνται και για τον Firefox και την Opera. Τι συμβαίνει όμως στο MacOs; Δημιουργούνται/αποθηκεύονται τέτοιου είδους αρχεία; Αν ναι, που; Ευχαριστώ! Απ' ότι ξέρω το Cache (το αντίστοιχο του Temporary Files στο MacOS) κάθε application είναι στην τοποθεσία ~/Library/Caches/*, ακολουθούμενο από το όνομα του προγράμματος. Πχ ~/Library/Cache/Safari κλπ... * ή, αν προτιμάς την πλήρη έκδοση: /Users/username/Library/Caches/ - όπου username το όνομα του εκάστοτε χρήστη.
gouglis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Απο Mac δεν ξέρω αλλα για το firefox υπαρχει ενα addon που λέγεται cacheviewer. Υποθετω θα δουλευει παντου.
M-81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Απ' ότι ξέρω το Cache (το αντίστοιχο του Temporary Files στο MacOS) κάθε application είναι στην τοποθεσία ~/Library/Caches/*, ακολουθούμενο από το όνομα του προγράμματος. Πχ ~/Library/Cache/Safari κλπ... * ή, αν προτιμάς την πλήρη έκδοση: /Users/username/Library/Caches/ - όπου username το όνομα του εκάστοτε χρήστη. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.