dchris Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μαγκες χερετε, Ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει το USR που εχει αναφερθει ( USR809108A) αν αξίζει η αγορα της αντίστοιχης USB καρτας δικτιου που βγαζει η ιδια εταιρεια. Το κόστος είναι μεγαλο σε σχεση με τις υπολοιπες (40Ε) και ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία για το αν αποδίδει περισσοτερο σε σχεση με μια απλή κάρτα... Ευχαριστω εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 συνηθως ειναι καλο να τα παιρνεις ολα ιδια μαρκα απλα και η Usr εχει ενα ονομα
dchris Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ετσι και εκανα...Αποψε εστησα το δικτυο. Αντι για usb εβαλα την αντιστοιχη PCI καρτα τησ ιδιας εταιρειας με την "τεχνολογια βελτιστοποίησης του σηματος"...Οταν την εχω ενοργοποιημένη την εν λογω τεχνολογία στον 2ο οροφο εχω σημα -70dBm και καθολου ιντερνετ. Οταν την απενεργοποιώ σημα -80dBm και ιντερνετ μια χαρα!!!!τι στο καλο γίνεται? ΥΓ: Με ενεργοποιημένη την ενισχυση στον ιδιο οροφο το δικτυο παιζει μια χαρα
random Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 έχω το USR809108A σε forthnet 2play. η γραμμή μου κλείδωνε με siemens μεταξύ 11-13 Mbps, περίπου εκεί κλειδώνει και τώρα, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία, αφου με torrents κατεβάζω κατα 99%, και σ'αυτα το τελευταίο που με απασχολεί ειναι το που κλειδώνει. Τα προβλήματα που αναφέρονται στο adslgr.com σχετικά με 9108 και τη forthnet, δυστυχώς τα διάβασα μετά την αγορά. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=146151 συγκεκριμένα, λενε αρκετοί, οτι οταν κοπεί η σύνδεση, το συγκεκριμενο, κάνει μόνο 3 προσπάθειες επανασύνδεσης και μετα σταματάει. Διαπίστωσα κι εγώ κατι παρόμοια, αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρος (ποιος φταιει, το ρουτερ, η γραμμη, η 4νετ, κλπ ) γιατι δεν ασχολήθηκα πολύ. έζησα με το πρόβλημα μονο 2-3 μέρες, και μετά του έβαλα ενα "πειραγμένο" firmware, το Abyssos, που βρήκα στο adslgr.com, με το οποίο προσπαθεί συνέχεια επανασυνδέσεις. Απο τότε δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. θέμα Alternative firmware for 9108 συγκεκριμένο μήνυμα: Abyssos Annex A v1.00 (Based on v1.15 Original Firmware) by pmark74 CHANGES From The USR9108 Original Firmware1. Fixed Reauthentication Bug (Retry according to /etc/ppp/options File) 2. Optimized P2P Performance (Connection Handling) (Changed Kernel Defaults) 3. Enabled Busybox Shell (ash) (Hacked cfm) 4. Added Busybox Commands 5. Altered Kernel Config 6. Branded Web UI download (καλύτερα, δειτε πρώτα το τόπικ, μηπως έχει νεώτερη) Abyssos AnnexA v1.00 για PSTN Το ρουτερακι το πηρα επειδη μπηκε λαπτοπ στο σπίτι, και έχω και αλλα 3 pc ενσύρματα. Για όσους έχουν μόνο 1 pc, συστήνω ανεπιφύλακτα να κρατήσουν το Siemens CL-101.
panos_kr Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 +1 στο linksys wag200 και απο εμενα εχω πανω του 3 pc και δεν εχουμε κανενα προβλημα στη συνδεση και ειναι και σε καλη τιμη νομιζω
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ετσι και εκανα...Αποψε εστησα το δικτυο. Αντι για usb εβαλα την αντιστοιχη PCI καρτα τησ ιδιας εταιρειας με την "τεχνολογια βελτιστοποίησης του σηματος"...Οταν την εχω ενοργοποιημένη την εν λογω τεχνολογία στον 2ο οροφο εχω σημα -70dBm και καθολου ιντερνετ. Οταν την απενεργοποιώ σημα -80dBm και ιντερνετ μια χαρα!!!!τι στο καλο γίνεται? ΥΓ: Με ενεργοποιημένη την ενισχυση στον ιδιο οροφο το δικτυο παιζει μια χαρα δοκιμασε drivers kai firmware αλλιως αστο κλειστο. έχω το USR809108A σε forthnet 2play.η γραμμή μου κλείδωνε με siemens μεταξύ 11-13 Mbps, περίπου εκεί κλειδώνει και τώρα, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία, αφου με torrents κατεβάζω κατα 99%, και σ'αυτα το τελευταίο που με απασχολεί ειναι το που κλειδώνει. Τα προβλήματα που αναφέρονται στο adslgr.com σχετικά με 9108 και τη forthnet, δυστυχώς τα διάβασα μετά την αγορά. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=146151 συγκεκριμένα, λενε αρκετοί, οτι οταν κοπεί η σύνδεση, το συγκεκριμενο, κάνει μόνο 3 προσπάθειες επανασύνδεσης και μετα σταματάει. Διαπίστωσα κι εγώ κατι παρόμοια, αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρος (ποιος φταιει, το ρουτερ, η γραμμη, η 4νετ, κλπ ) γιατι δεν ασχολήθηκα πολύ. έζησα με το πρόβλημα μονο 2-3 μέρες, και μετά του έβαλα ενα "πειραγμένο" firmware, το Abyssos, που βρήκα στο adslgr.com, με το οποίο προσπαθεί συνέχεια επανασυνδέσεις. Απο τότε δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. θέμα Alternative firmware for 9108 συγκεκριμένο μήνυμα: Abyssos Annex A v1.00 (Based on v1.15 Original Firmware) by pmark74 download (καλύτερα, δειτε πρώτα το τόπικ, μηπως έχει νεώτερη) Abyssos AnnexA v1.00 για PSTN Το ρουτερακι το πηρα επειδη μπηκε λαπτοπ στο σπίτι, και έχω και αλλα 3 pc ενσύρματα. Για όσους έχουν μόνο 1 pc, συστήνω ανεπιφύλακτα να κρατήσουν το Siemens CL-101. βλακεια του usr 9108 ειναι διοτι με το 9112 πχ δεν υπαρχει αυτο το προβλημα και ουτε με αλλο ρουτερ υπαρχει αυτο το προβλημα στην forthnet.μα καλα και αυτοι τοσο ζοα ειναι να αφηνουν μονο 3 προσπαθειες.ελεος.ολα τα ρουτερ προσπαθουν συνεχεια και αυτοι το εκαναν μονο 2-3 φορες και δεν μπορουν να το διορθωσουν.θα μου πεις αυτη η βλακεια υπαρχει απο το 9105 τωρα 8α το φτιαξουν? +1 στο linksys wag200 και απο εμενα εχω πανω του 3 pc και δεν εχουμε κανενα προβλημα στη συνδεση και ειναι και σε καλη τιμη νομιζω +1
aldon Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 μιας και εγω ειχα ξεκινησει αυτο το topic, οφείλω να ενημερωσω οτι πηρα το w200G (ευχαριστω τον χρηστη poulinos και τα άλλα μέλη που βοηθησαν). Εδω και 2 μήνες που το εχω περίπου το μηχάνημα φυσάει ! σημα εχω σε όλο το σπίτι (160 τμ), κατεβάζει σφαίρα!! πλεόν ειδα η τιμή του ειναι 65 Ε!
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 καλα εκανες και απαντησες.στο site της forthnet υπαρχουν και 2 νεα firmware που το κανουν ακομα πιο stable.
HADJIBABA Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 WAG200G και ξερο ψωμι... πες τα ΠΟΥΛΙΝΟΣ.το πηρα και σωθηκα, τι να λεμε τωρα. κατεβαζω και εγω και το pc στο αλλο δωματιο (ενσυρματα το ενα και το αλλο ασυρματα) ΑΕΡΑ Φίλε μου, έχω το ίδιο και με έχει απογοητέψει.Σχεδόν μέρα παρά μέρα πρέπει να μπαίνω στα Diagnostics του I.E. για να το διορθώνει και να ξανασυνδέομαι.Αν μου έτυχε ελαττωματικό δεν το γνωρίζω.Πάντως ακούω Link και φεύγω μακρυά.Τη δουλειά μου τώρα την κάνω θαυμάσια με ένα SpeedTouch modem-router. Δουλεύουμε ο γιός μου κι εγώ, ασύρματα, και κανένα πρόβλημα στο κατέβασμα.
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 το speedtouch ειναι πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες.to λinksys χανει το dsl τι χανει?δοκιμασε το firmware απο το site της forthnet.διορθωνει πολλα..1.01.08
HADJIBABA Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 το speedtouch ειναι πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες.to λinksys χανει το dsl τι χανει?δοκιμασε το firmware απο το site της forthnet.διορθωνει πολλα..1.01.08 Τώρα μου επιβεβαιώνεις τα όσα μου είχε πεί, ένας ειδικός τεχνικός της Forthnet (αυτή έχω τώρα και από αυτήν είχα αγοράσει το modem) μου είχε πεί πως ίσως δεν είναι το κατάλληλο για την γραμμή τους.Μη σε κουράζω, είχα μεγάλη ιστορία μαζί τους.Κατέβασα και το νέο Firmware, ψιλοδιορθώθηκε κάπως, αλλά παρέμεινε προβλήματικό.Το SpeedTouche 585i v6 ADSL 2+, μου έχει βγεί...γαϊδούρι. ¨ερχομαι λοιπόν να συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
thanos75x Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Εμενα παλι το speedtouch μου εκανε συνεχεια αποσυγχρονισμους στα 8Mbit και τωρα που περασε το 6μηνο το κατεβασα παλι στα 2Mbit. Το Linksys WAG54GS που ειχα το πουλησα οταν εβαλα 8αρα γιατι δεν δουλευε καθολου. Εχω δοκιμασει επισης : Baudtec και το μεγαλο και το ασυρματο , Philips , καθως επισης και το Linksys WAG354G , Εχω ριξει καινουριο καλωδιο FTP απο το κουτι του ΟΤΕ μεχρι το δωματιο μου , Εχω δοκιμασει 3-4 διαφορετικα φιλτρακια στο Τηλ. Τελικα μαλλον ειμαι ατυχος και φταιει η συγκεκριμενη γραμμη μεχρι το ΚΑΦΑΟ. Ισως οταν αλλαξω σπιτι (33χρονια μενω εκει) να ειμαι πιο τυχερος
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 μπορει να ειναι και μεγαλη αποσταση οποτε καλυτερα χαμηλα και σταθερα.
skiaxtro7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 καλησπερα και απο μενα...εχω το siemens cl110 το κλασσικο της 4νετ.Μια ερωτηση θελω να κανω.καταρχας με το συγκεκριμενο μοντεμ ενω 4-5 μηνες κλειδωνα στα 10 τωρα κλειδωνω 6,5 και ρωτησα και μου ειπαν πως προκειτε προβλημα ισως του μοντεμ.Αυτο απο που μπορω να το καταλαβω?καταρχας γινεται?επειδη δεν εχω την ευκολια να συνδεσω καποια ασυρματο αναρωτιεμαι αν αγοραζοντας ενα ρουτερ κλειδωνει ποιο ψηλα.επισης τι προτεινετε μεχρι 100ευρω σε ασυρματο?ευχαριστω πολυ!
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 α.να φτεει το ρουτερ δυσκολο εως απιθανο.β.συνηθως ο χαλκος φτεει.γ.πιο ψηλα απο οτι συγχρονιζει το speedtouch και siemens δεν 8α βρεις.100 ευρω ασυρματο linksys wag200 με το τελευταιο firmware που δινει ι 4νετ στο site της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.