Προς το περιεχόμενο

Αγορά Wifi - router. Ποιο????

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, μου έχουν πεί και φαίνεται απο τα καλύτερα..Στις ασύρματες κάρτες κολλάω.Και θελω και τρείς.Υπάρχουν κάποιες που να συνδυαζονται με αυτό,αλλά όχι πάνω απο 35ευρώ;Θάθελα τη γνώμη σου...

Δημοσ.

μπορεις να παρεις ιδια μαρκα με τον ρουτερ.και ι λινκσυς karta που εχω δοκιμασει μια που εχει το eshop για g μιλαμε παντα μια χαρα δεν ειχα προβλημα.

Δημοσ.
Φίλε πουλινός μήπως λες αυτή; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615009

Πάντως σαν μέγας ασχετος που είμαι δεν την κόβω να συγχρονίζει με το zyxel660hw.πολύ Φτωχή μου φαίνεται...

Κάποια απάντηση;Thanks

εχω την previous καρτα απο αυτην χωρις το speedbooster.επαιζε και με το linksys και με το zyxel που ειχα δοκιμασει .τωρα βεβεα την εχω βαλει για πουλημα διοτι ο αδερφος μου πηρε mobo με Onboard ασυρματη καρτα δικτυου

Δημοσ.

Εμένα που με ενδιαφέρει το 9108 μόνο για την σταθερότητα και την μεγάλη ταχύτητα σε ADSL2 και καθόλου το wifi του,μπορείτε να μου πείτε εαν γίνεται να απενεργοποιήσω το wireless του ώστε να γλυτώσω και την ακτινοβολία? Σκέφτομαι για το USR 9107 που είναι ενσύρματο,αλλά λένε πολλοί πως το 9108 είναι πιο καλό όσον αφορά τη σταθερότητα. Όμως για μένα που δε με ενδιαφέρει το wifi παρα μόνο να το συνδέσω με ethernet στο laptop και να χω πρόσβαση ίντερνετ, το προτείνετε? όσον αφορά τα χρήματα είναι εντάξει

Δημοσ.

*** Το παρόν μήνυμα αυτολογοκρίθηκε για να διαγραφεί μια από τις μεγαλύτερες μ@λ@κίες του insomnia. Μέρος των πειστηρίων ακολουθεί στο επόμενο μήνυμα...***

Δημοσ.
Ξεκίνα από το να αφαρέσεις την κεραία. Προσωπικά κάνω αυτό ακριβώς και όταν υπάρχει ανάγκη την επανατοποθετώ. Τώρα για το αν μπορείς να απενεργοποιήσεις το wireless δεν ξέρω αν γίνεται.

σου δίνει τη δυνατότητα να την αφαιρέσεις? λογικά έτσι δεν απενεργοποιείται το wifi του, ίσως απο καποια εσωτερική ρύθμιση γίνεται. Σε κανα configuration εαν υπάρχει καμια επιλογή για disable/enable ?

Δημοσ.

επ μην λεμε τετοια και βγαλω κεραιες απο το κεφαλι.το wireless απενεργοποειτε σχεδον σε ολα τα ρουτερ μεσα απο το interface.και ποιος σου ειπε οτι αμα βγαλεις την κερεα οτι γλιτωνεις ακτινοβολια?ειναι σαν να λες οτι επειδη η κερεα στο κινητο εγινε εσωτερικη οτι εχουν λιγοτερη ακτινοβολια.ισα που στο κινητο αμα βγαλεις την κερεα βγαζει μεγαλυτερο output power για να παιξει σωστα.και να βγαλεις την κερεα αυτο εκπεμπει κανονικοτατα οπως και πριν με την κερεα.

Δημοσ.

Λοιπόν linksus wag200 = 89 euro στα media market και αν δεν κάνω λάθος στο ίδιο κατάστημα το 585 = 105 euro (αλλά δεν είμαι σίγουρη). Σήμερα που θα πάω να αλλάξω ένα crypto θα κοιτάξω και θα σου πω σίγουρα. Μιλάμε όμως για συγκεκριμμένα για το media market που είναι δίπλα στα careffour στην Πέτρου Ράλλη. Καλά μιλάμε έχω γίνει ειδική στις τιμές για router.

Δημοσ.

να κάνω μια ρητορική ερώτηση σχετικά με το wireless και τα τορεντς.

πόσα connections μπορεί να αντέξει το wireless πριν αρχίσει να "μπουκώνει"; μιλάω για linksys πάντα αλλά κ γενικά να μιλάμε, το ίδιο μου κάνει. μπορεί ένα λαπτοπ συνδεμένο ασύρματα να αντέξει τα ίδια connections με όταν θα συνδεθεί ενσύρματα ή να μειώσω τα connections;

και για να μείνω on topic, για ασύρματο θα προτιμούσα linksys κυρίως αν ήταν να πάρω κάποιο router με wireless. μου έχουν βγει πιο σταθερά από τα zyxel. προσωπικά πλέον προτιμώ κάθε μηχάνημα ξεχωριστό για κάθε δουλειά. προτιμώ ένα ap ξεχωριστό από να είναι το ασύρματο ενσωματωμένο.

edit. αυτό το Wireless Router Annex A 54Mbps έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά! ειδικά το γεγονός ότι έχει ενσωματωμένο usb, μου το κάνει άκρως ελκυστικό μιας και χρησιμοποιώ πολύ samba sharing κ θα μου έλυνε τα χέρια. ξέρετε αν είναι σταθερό σε γραμμή 2play της forthnet;

Δημοσ.

ποιο wireless router?το λινκσυς ?an milaw για αυτο βγενει firmware update που θα το κανει πολυ stable..β.λογικα τα ιδια connectios θα αντεξει αλλα ισως να μην τα αντεξει η συνδεση.β.δεν εχει νοημα να ανοιξεις τρελα connections.με λινκσυς εχω ανοιξει και 800 connectios και δεν επεσε το ρουτερ απλα ολο το bandwidth πηγαινε στο να κρατησει τα connectios ανοιχτα(με 2 mbit γραμμη).liga connectios και καλα.να βλεπω τωρα στο Emule max connections 600 και 40 αρχεια για κατεβασμα και να θελει ο αλλος να δει και σελιδες χωρρις qos δεν γινετε.10 mbit γραμμη ειναι οχι 1000

Δημοσ.

χαχα! μόλις παρατήρησα ότι δεν είχα γράψει το όνομα του μοντέλου.... λοιπόν μιλάω για το Asus w600g που είχε προαναφέρει ένα παλικάρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...