Προς το περιεχόμενο

Αποτυχια να μου κραταει ημερομηνια ωρα ακομα και μετα απο αλλαγη μπαταριας

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια τι παιζει να εχει γινει ? ASUS P4P800E-DELUXE 748 SOCKET 865PE CHIPSET.Αλλαξα την μπαταρια μηδενισα τα μπιος και ακομα το ιδιο κανει ... τι μπορει να φταιει σε καθε επανεκινηση μου λεει overcloc failed please press f1 to load setup or f2 to go to setup.ΚΑνω τις ρυθμισεις στα παντα αλλα τιποτα

Δημοσ.

οταν μπενει σε windows δουλευουν ολα σωστα?

ημερομηνιες κ ωρα? εχεις το everest να δεις αν σου διαβαζει ολες τις συσκευες κανονικα? σου βγαζει καποιο μηνημα οτι εντοπιστικε νεο υλικο?

μηπως ειναι καποια επιλογη στο bios ενεργοποιημενη κ σε ρωταει σινεχεια.

(παντος δεν παιζει να εχεις ξεχασει να αλαξεις το τζαμπερακι που κανει ρεσετ στο bios γιατι δεν θα επερνε κ μπροστα ο υπολογιστης)

:rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:;):rolleyes:;)

Δημοσ.

Λες να το εχω βαλει σε clear cmos ? Μονιμα ? Κια γιαυτο εχω προβλημα .

Ναι στα win δουλευει καλα.Αλλα καμια φορα αλλαζει ημερομηνια και την παει 2002

Δημοσ.

ή το jumber είναι, ή δεν έχει κουμπώσει καλά η μπαταρία, ή κατά την αλλαγή στράβωσε τπτ και δεν κάνει καλά επαφή...

Δημοσ.

Αν συνεχίσει να στα κάνει (με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει bios update αν χρειάζεται και έχεις το τμαμπεράκι του cmos στη σωστή θέση), έχε υπόψιν και το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η μητρική....

Δημοσ.

ποσο καφρος μπορει να ειμαι ? Ειχα βαλει το jumper αλλα μονο στην πρωτη ακιδα αντι για πρωτη και δευτερη...Ολα οκ τωρα.

Δημοσ.

το κακο ειναι επειδη ασχολουμαι πολυ με αυτα μεχρι και πυκνωτες εχω αλλαξει πανω στη mobo...υπερεκτιμησα την σιγουρια μου και ταλαιπωριομουν τσαμπα.Οσο ζεις μαθαινεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...