coolmatter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Κάτι είχα ακούσει ότι υπάρχουν κάποια παιχνίδια στα ελληνικά... Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι μπορείτε να μου πει κάποιος ποιά είναι;
ThanasisAR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Υπάρχουν κι άλλα, ένα που δεν θυμάμαι ακριβώς το τίτλο αλλά ήταν κάτι με συνωμοσίες ή κάτι τέτοιο και είχε βγεί το 2002 περίπου και το Theseis που βγήκε το 2006.
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Υπάρχει το ghost in the sheet ένα adventure που όλο το game είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά http://www.ghostinthesheet.com/
KnightRider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Το ghost in the sheet τι παιχνιδι είναι αυτο ?
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά στο παρελθόν (κυρίως από τη Γεννάδειο Σχολή αν θυμάμαι καλά). Ένα αξιόλογο είναι το Συνωμοωίες (Conspiracies).
shodan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Λοιπόοοον, ας ρίξουμε λίγο φως στο τοπίο.. Όντως παλιότερα κυκλοφόρησε το παιχνίδι Συνωμοσίες και περιμένουμε το επόμενο από την Anima Interactive Συνωμοσίες 2: Φονικά Δίκτυα. Το Θέσεις δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη αλλά σύμφωνα με τελευταίες εκτιμήσεις το περιμένουμε προς το τέλος του χρόνου. Στα ράφια των καταστημάτων θα βρίσκεται σε λίγες μέρες το DTR (Diamonds in the Rough) του Άλκη Πολυράκη. Επίσης υπο κατασκευή βρίσκεται και ένα δωρεάν adventure που ακούει στο όνομα destiny. Aπό εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια εκπαιδευτικού χαρακτήρα που δεν νομίζω ότι υπόκεινται στον χαρακτηρισμό παιχνίδι.
lion2486 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Έχω παίξει και στο playstation ελλινικο game το: "Ghost Hunter"
marantonis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Έχω παίξει και στο playstation ελλινικο game το: "Ghost Hunter" Πολυ καλο παιχνιδι. Δεν ειναι Ελληνικο αλλα μεταφρασμενο απο το συγκροτημα Φιλοι για Παντα αν δεν κανω λαθος...
metmat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Επίσης υπάρχει και το Scratches. Δεν είναι ούτε αυτό ελληνικό, αλλά έχει βγει σε έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους.
Commentator Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Για ps2 το Killzone,πολυ καλο fps.Ειναι μεταφρασμενο
coolmatter Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Αλλά θα έπρεπε και εγώ να διευκρινήσω ότι εννοούσα για PC
Sam1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, το Red Faction, είναι ελληνικό, αλλά όχι στα ελληνικά. Πολύ καλό πρώτου προσώπου, της εποχής του. ;;2002;; ή κάπου εκεί γύρω...
sintalkas Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Καλά τι λες , το Red Faction είναι Αμερικάνικο.Πάντως το παιχνίδι είναι πολύ καλό ακόμα και για σήμερα.
ibiza_fr Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 worms ... ξενο αλλα εχει και ελληνικα... "προδοτη...θα το μετανιωσεις...":p:p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.