Προς το περιεχόμενο

Ati 8.3 drivers

EddieObscurant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνηθίζω να μην βρίζω την άτι και γενικότερα να έχω μια άλφα υπομονή με τους drivers. Αυτή τη φορά όμως το θέμα το γ@μησ@νε. Με xp και 3850 εχω τα εξής. 7-8 frames λιγότερα στο crysis και δεν εννοώ στα 100 αλλά στα εκεί που είχα 25 τώρα πήγαν 17 και το παιχνίδι είναι unplayable. Εχω artifacts σε βαθμό που το παιχνίδι δεν παιζεται στα παιχνίδια call of duty 4, και race 07, τα οποία με τους προηγούμενους drivers δουλεύαν μια χαρά. Το φαινόμενο με το powerplay που παλιά συνέβαινε μια στις 1000 κατα τη διάρκεια ενός παιχνιδιού να μπερδεύεται και να ρίχνει τη gpu στα 300 τώρα συμβαίνει κάθε μισή ώρα πάνω κάτω στιγμιαία και είναι ικανό να σε εκνευρίσει αφάνταστα.

Κατι που δεν το θεωρώ αρνητικό αλλά θα ενοχλήσει όσους ασχολούνται με 3dmark είναι ότι απο αυτή την έκδοση των catalyst αναλαμβάνει το scaling της οθόνης η gpu και όχι η ίδια η οθόνη με αποτέλεσμα καλύτερα οπτικά αποτελέσματα απο τη μια , απο την άλλη όμως να ρίχνει την απόδοση πάρα πολύ του 3dmark στις default ρυθμίσεις αν δεν είναι αυτή η native ανάλυση της οθόνης σου (γύρω στις 1500-2000 μονάδες κάτω), ενώ αν το τρέξεις στην native ανάλυση της οθόνης έχεις υψηλότερο σκορ, αλλά σαφώς χαμηλότερο απο αυτο που θα είχες στην χαμηλότερη default ανάλυση του 3dmark αν δεν έκανε το scaling η gpu. Σαν αποτέλεμα αυτού δεν θα μπορούν να γίνονται συγκρίσεις μεταξύ ατομων πλεον.

Πραγματικά μία απο τις χειρότερες εκδόσεις ever, παρόλο που περιλαμβάνει πόσα νέα χαρακτηριστικά και την περιμέναμε πως και πως. Θεωρώ ότι απογοήτευσε πάρα πολούς και αρχίζω δυστυχώς και καταλαβαίνω άτομα που στρέφονται στην nvidia μόνο και μόνο για τους drivers της ατι. Το μόνο καλό είναι οτι θα δούμε κάποια αποτελέσματα απο crossfirex. Προσωπικά, γυρισα στους 8.2, και μαλιστα κατα την απεγκατασταση των 8.3 μου εβγαλε σφαλμα αλλα ευτυχως βγηκανε και περασα απο πανω τους 8.2 και ολα οκ, οποτε καντε ενα system restore point πριν τους εγκαταστησετε γιατι συνεβει αυτο και σε αλλα ατομα.

edit: επισης μου χάλασε και τους codecs και ειχα σπασιματα στα mkv αρχεια και αναγκαστικα να ξαναπερασω το klite codec pack. Τώρα ολα καλα.

Πιστευω παντως οτι για την συγκεκριμενη εκδοση θα επρεπε να βαλουν και ενα sign : " Use it at your own risk !!!"

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε να βάλεις το 1.2 patch του Crysis μπας και βελτιωθεί τπτ...

κρίμα γιατί είχαν ακουστεί πολλά για τους 8.3

Δημοσ.

Και να φανταστεις σήμερα έστηνα ένα καινουργιο pc για ένα φιλαρακι με Ε8400 και Ατι 3870 πάνω και βάζω κατευθείαν τους 8.3 και τρεχω το Crysis [1.2] για να δω πώς πάει το pc σε σχέση με την δικια μου την 8800 GT και απογοητεύτηκα αλλά τωρα εξηγουνται όλα... Κρίμα πάντως για την ΑΤΙ, τρώει τα μούτρα της μόνη της.

Δημοσ.

πρωτον η ATI δεν τρωει τα μουτρα μονη της γιατι εγω τους εβαλα τους 8.3 κε οι drivers απλα δερνουν στο crysis πηρα τουλαχιστον 7-8 καρε κε στο 3dmark επιασα 11.463 score apo 11k:D πρωτα για να βαλεις τους 8.3 πρεπει να κανεις uninstall αυτο microsoft visual c++ 2005 redistributable και μετα τους βαζεις:-D

Δημοσ.

Φίλε μου ειναι καινούργιο το μηχανημα και μετά από clean install των WinXP περασα τους 8.3, το c++ 2005 δεν υπάρχει για να το κάνω unistall. Τώρα το ότι σε σένα αυξήθηκαν οι επιδόσεις σου δεν το αμφισβητώ αλλά διαβάζω πολλά παράπονα και απο αλλους σε αλλα forums.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εμενα μου πεταει error λαθος OS!!!! OMG....

No offence, but:

Αν έχεις 32bito OS και εσύ κατέβασες τίποτα drivers για 64bito τι ήθελες να σου βγάλει, μήπως κάνα "Well done" ? :-)

Όσο για τους drivers θα συμφωνήσω ότι έχουν κάποια προβληματάκια...

Αναμένω το patch ή τους νέους που (πιστεύω) θα βγούν σύντομα για να διορθωθούν.

Δημοσ.
No offence, but:

Αν έχεις 32bito OS και εσύ κατέβασες τίποτα drivers για 64bito τι ήθελες να σου βγάλει, μήπως κάνα "Well done" ? :-)

Όσο για τους drivers θα συμφωνήσω ότι έχουν κάποια προβληματάκια...

Αναμένω το patch ή τους νέους που (πιστεύω) θα βγούν σύντομα για να διορθωθούν.

:-):-):-) ειπαμε δεν ειμαστε και στουρναρια...τελικα ειναι bug με τα VIA chipsets εβγαλαν ενα fix αλλα τιποτα...αυτα με agp καρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...