Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Vista(μπλε οθονη)

panvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εβαλα σημερα τα Vista home premium 32bit original!!Πηγα να κανω install τους Drivers της καρτας μου (Sapphire Χ1950pro 512MB)απο το cd του κατασκευαστη διοτι νομιζα οτι τετοια προβληματα τα ειχε καλυψει η SuperMicrosoft τελικα δεν εγκατεστησα τιποτα(μισα και κολοβα τα εβαλε)!Μετα απο αυτο με το που κλεινω η επανεκκινω το PC μου βγαζει μπλε οθονη που δεν προλαβαινω να δω τι γραφει,αυτο που ειδα μονο ηταν <<ati2dvag.dll kati>>!!Αλλα μετα και να εκκινησω το PC χωρις safe mode ανοιγει κανονικα!!Κατεβασα απο την ati drivers( http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 )τα <<εγκατεστησα>> και καμια αλλαγη.Ομως επελεγα εγκατασταση συντομη και αυτο μου εδειχνε οτι ολοκληρωθηκε κανονικα,δοκιμασα ξανα με επιλογη την προσαρμοσμενη και στο 3το βημα της εγκαταστασης που ζηταει τι να κανει install(ati catalyst,visual κατι κλπ)μου βγαζει μην<<μια εφαρμογη δεν βρεθηκε.Η εφαρμογη για τα 3d γραφηκα!!Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να με βοηθησει γιατι θα τρελαθω στο τελος με τα κωλοvista!

ΥΓ Προβλημα αντιμετοπιζω και με την εγκατασταση της mobo ASUS M2A-MVP δεν βρισκω drivers για Vista!!Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

YΓ2 Τα vista που εχω ειναι Ελληνικα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...