Προς το περιεχόμενο

paypal και rapidshare

buffon85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια βοήθεια παιδιά..μπορώ να χρησιμοποιήσω την prepaid της τράπεζας κύπρου στο paypal;:rolleyes:

νομίζω ναι ετσι;καθώς κοιτούσα στο paypal είδα οτι υπάρχουν τριών ειδών λογαριασμοί που μπορείς να κάνεις εκεί.εγω όμως θέλω λογαριασμό μόνο για premium account rapidshare.ποιον λογαριασμό να φτιάξω?τον personal account;

και μια τελευταία ερωτηση.να βάλω στην κάρτα όσα λεφτά ζητάει η rapidshare ή θα χρειαστούν παραπάνω.αν δηλαδη πληρώνω κάτι στο paypal.

ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας.

κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρω για την διαδικασία;

:o:o:o

Δημοσ.

1)Θα επιλεξεις personal account οπως προειπες κι εσυ.

2)Οχι το PayPal δεν παιρνει κατι παραπανω απο αυτα που απαιτουνται για το rapidshare

3)Τελος οχι δεν εχει κατι το παραπανω η ολη διαδικασια ή κατι το περιεργο...

Δημοσ.

σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!να σαι καλά γιατί μπερδεύτηκα εκεί λίγο με το paypal!!!είμαι και χαζούλα!!:o:o:oκαιρός να αρχίσει το ασταμάτητο downloading!!χεχε!!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

νομιζω οτι κραταει και 1,5 ευρω απ τη καρτα,το οποιο σου επιστρεφει οταν κανεις enrollment.Δηλαδη,οταν ερθει ο λογαριασμος της καρτας,θα γραφει χχχχpaypaλ,οπου χ ειναι 4 νουμερα(νομιζω ετσι ειναι).και τα βαζεις αυτα στο site του παυπαλ.αν δε κανεις ενρολεμεντ,μπορεις να κανεις μεν αγορες,αλλα με καποιο όριο....

Δημοσ.
νομιζω οτι κραταει και 1,5 ευρω απ τη καρτα,το οποιο σου επιστρεφει οταν κανεις enrollment.Δηλαδη,οταν ερθει ο λογαριασμος της καρτας,θα γραφει χχχχpaypaλ,οπου χ ειναι 4 νουμερα(νομιζω ετσι ειναι).και τα βαζεις αυτα στο site του παυπαλ.αν δε κανεις ενρολεμεντ,μπορεις να κανεις μεν αγορες,αλλα με καποιο όριο....

Αυτο γινεται μονο οταν θες να καταθεσεις λεφτα στο λογαριασμο σου μεσω paypal, απο πληρωμες που εχεις εισπραξει... για bank account verification δλδ. Οταν απλα πληρωνεις για ψιλοπραματα μεχρι 500 ευρω ισως και παραπανω δε χρειαζεται τπτ. Τα λεφτα βγαινουν πολυ ευκολα και γρηγορα :-) ,αλλα δεν μπαινουν τοσο ευκολα ουτε τοσο γρηγορα :-;

Δημοσ.

ααα....ενταξει τότε!γιατι νομιζα οτι αν δε το κανεις αυτο δε μπορεις να κανεις αγορες πανω απο καποιο όριο...ετσι είχα ακουσει!!αν και εγω σιγα,7 ευρω στη ραπιντσερ δινω...οποτε....θενξ παντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...