Tzimmys Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Πρέπει να αγοράσω έναν KVM Switch και έχω κάποιες απορίες. καταρχήν, όταν συνδέεις την οθόνη σου μέσω αυτού, μήπως χάνεις σε χρόνο απόκρισης? Μήπως χάνεις σε χρόνο απόκρισης και από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι? Όποιος ξέρει να μου προτείνει καποιο καλό να το κάνει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δέχεται οθόνη με DVI και να έχει θύρες USB για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Αν έχει και θύρες για τον ήχο ακόμα καλύτερα, αλλά δεν πειράζει και αν δεν έχει. Μέσω google έχω βρει αυτά: 1 2 3 Περιμένω τις απαντήσεις σας και προτάσεις. Ευχαριστώ.
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μόνος μου ρωτάω, μόνος μου απαντάω. Από τα 3 που βρήκα, δε κάνει κανένα. Τα 2 πρώτα δεν υποστηρίζουν usb 2.0 που σημαίνει ότι κατευθείαν θα χάσω στον χρόνο απόκρισης των mouse & kb, και το 3ο δε κάνει γιατί λέει ξεκάθαρα ότι δουλεύει μόνο με κάρτες γραφικών που έχουν έξοδο dvi. Εμένα το κυρίως pc έχει dvi ενώ το 2ο έχει d-sub. Μη πείτε για converters, αυτό ακριβώς λέω, πως δε δουλεύει έτσι. Κάποια πρόταση ή απάντηση στα αρχικά ερωτήματα?
antonl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς δεν έχω κάποια πρόταση να σου κάνω, απλά έχω μια απορία. Το mouse και το k/b σου είναι usb2; Δεν νομίζω να χρειάζονται και τόσο μεγάλο bandwidth ώστε με usb1.κάτι να έχεις πρόβλημα απόκρισης.
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Το mouse και το k/b σου είναι usb2; 100 % σίγουρος δεν είμαι, αλλά είναι για games.( g7 & lycosa). Λογικά χρειάζομαι το 2.0 profile.
Tzimmys Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Αν δε μπορείτε να απαντήσετε ή δεν έχετε κάποια πρόταση, μπορείτε να πείτε τουλάχιστον αν έχετε κάποιο αν είναι καλό ή όχι.
random Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 απο αυτα τα 3 που κοιτάς... 1ον τα βρισκω ακριβά, για οικιακή χρήση και μονο 2 pc (αν ηταν κατι επαγγελματικό για 4 pc, να πω ΟΚ ) 2ον, βλέπω αμερικάνικα site. θα μπλεξεις με τελωνεία, ή εχεις άλλη λύση να τα περάσεις; ---------------------------------------------------------------------- το Πλαίσιο έχει kvm στην ενότητα Περιφερειακά / Συνδεσιμότητα / Splitters/Switches και το e-shop εδώ έχω το φτηνότερο της Equip, για ps2, πριν 2μηνο το πηρα απο Πλαισιο καπου 25ε, αλλα τώρα δεν το βλέπω στον κατάλογο. http://www.equip-info.net/english/index.php?main=10&gruppe=300&prod=1042 μια χαρά παίζει. για αλλαγή απο το ενα pc στο άλλο, πατάς στο πληκτρολόγιο: Control, και αμέσως μετά Control+1 ή Control+2 πουλιέται σε πρόσφατη αγγελία εδώ ειχαν τότε και ενα για usb με 50+κάτι μάλλον αυτό της Belkin αλλα δεν βρήκα λόγο να δωσω τα διπλά. Belkin KVM Wizard Αν δεν έχεις Mac (νομιζω εχουν μονο usb ), για PC πάντα προτιμούσα τα ποντίκια + πληκτρολόγια ps2. για πιό αργό χρόνο απόκρισης ποντικιού, δεν ασχολούμε (ειτε εχει βάση, είτε όχι). Το χέρι και το μυαλό μας ειναι πάντα πιο αργά απο τα ηλεκτρικά σήματα. Το μόνο που βλέπω σαν προειδοποιητικό "μείωσης" στα χαρακτηριστικά ειναι η μέγιστη υποστηριζόμενη ανάλυση της οθόνης. Γράφουν πχ. supports high VGA resolution (1920x1440 /70 Hz), αρα υποθέτω, οτι αν η οθονη ΚΑΙ η vga σου υποστηρίζουν μεγαλύτερη, θα σε εμποδίσει το kvm. Αλλα δεν έχω δοκιμάσει τα όρια.
Tzimmys Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Απλά ότι έχω πάρει μέχρι τώρα φτηνό το έχω μετανιώσει. Γιαυτό κοιτάω να είναι καλό και ας είναι και ακριβότερο. Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπλεκα με τελωνεία αν το έπαιρνα από έξω. Αυτά στο plaisio και στο eshop τα είδα, καθώς επίσης και την αγγελία, αλλά είναι για monitors vga, εγώ έχω dvi. Το belkin wizard μου έβγαλε ένα που κάνε 200+ και θέλει άλλα 100 λέει για τα καλώδια. Τόσα δε δίνω. Μου φαίνεται θα περιμένω μέχρι να βρω κάτι καλό. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.