Προς το περιεχόμενο

Απεργιες Δημοσιων Υπαλληλων

grdimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω αυτο που διακρινω περιτρανα σε αυτο το τοπικ ειναι εμπαθεια, ημιμαθεια και κομπλεξισμο.

εντιτ: α και ειτε αλλαξτε τον τιτλο του τοπικ, καθως οι απεργιες των ημερων δεν ειναι των δημοσιων υπαλληλων (πλην των υπαλληλων των οτα) ειτε ειστε τελειως οφ τοπικ.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω αυτο που διακρινω περιτρανα σε αυτο το τοπικ ειναι εμπαθεια, ημιμαθεια και κομπλεξισμο.

εντιτ: α και ειτε αλλαξτε τον τιτλο του τοπικ, καθως οι απεργιες των ημερων δεν ειναι των δημοσιων υπαλληλων (πλην των υπαλληλων των οτα) ειτε ειστε τελειως οφ τοπικ.

μιλαμε γενικως για απεργιες Δημοσιων υπαλληλων

Τωρα ο Οτα αυριο δεη.Παντα καποιος προνομιουχος απεργει καθε μερα και αλλος.

Παρεπιπτοντως οι Εργαζομενοι στους Δημους στα σκουπιδια εχουν δικαιο αγωνα και καλως απεργουν αλλα οχι με τον κοσμακη ομηρο.

Τελικα σημερα ακουσα στο ΣΚΑΙ οτι θα τους αναγνωρισουν σε βαρεως την δουλεια τους.

Δημοσ.

Απο ολους αυτους που απεργουν αυτη τη περιοδο, δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ΜΟΝΟ αυτοι που δουλευουν στους δημους και μαλιστα θεωρουνται τακτικοι πολιτικοι δημοσιοι υπαλληλοι.

Αυτοι της καθαριοτητας που σταματησαν την απεργια τους ειναι μεν δημοσιοι υπαλληλοι αλλα δεν ειναι τακτικοι.

Ολοι οι υπολοιποι που απεργουν ΔΕΝ ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.

Ο δημοσιος τομεας δεν πληττεται σε αυτη τη πρωτη φαση απο το ασφαλιστικο νομοσχεδιο και γιαυτο ο δημοσιος τομεας (πλην των οτα) ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ. Αλλο που το συνδικαλιστικο τους οργανο (ΑΔΕΔΥ) συμμετεχει στις κινητοποιησεις.

Δημοσ.
εμπαθεια, ημιμαθεια και κομπλεξισμο.

Νομίζω αυτές είναι οι καταλληλότερες λέξεις για επικεφαλίδα στο thread, βάση των περισσοτέρων απαντήσεων.

:fear:

Δημοσ.
Εδώ συμφωνούμε, μέχρι να γίνει όμως αυτό, λουριά στους δ.υ.

Λουριά; Έτσι έχεις μάθει εσύ πως φέρονται σε ανθρώπους; Με λουριά δουλεύεις εσύ;

Πλάκα έχεις, πολύ πλάκα έχεις. Μισείς αυτό που ποθείς και δεν έχεις. Αλήθεια, εδώ για το διορισμό σου δουλεύεις ή τα συμπλέγματα σου εκτονώνεις;

grdimis,

σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Προσανατολίστηκα επαγγελματικά πριν σε γνωρίσω. Κρίμα.

Δημοσ.

grdimis,

σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Προσανατολίστηκα επαγγελματικά πριν σε γνωρίσω. Κρίμα.

Πιστευω να καταλαβες τα λεγομενα σου η διαφορετικα μπορεις να καλυφτεις πισω απο το πεπλο του δημοσιου χαρακτηρα.

Και επισης πριν 4 χρονια αν θυμασαι καλα βγηκε εκεινο το αγορακι του Υπουργειου Οικονομικων και εκανε το 18% το εκανε 19%

Γιατι το εκανε ξερεις?

Μηπως το Δημοσιονομικο ελλειμα ετρεχε με 12.5%.Και που απευθυνθηκε για να σταματησει αυτο το ρυθμο του δημοσιονομικου ελλειματος.

Στους Ελευθερους Επαγγελματιες

Αρα για να καταλαβεις πολυ καλα οτι και να γινει σε αυτο το κρατος σε εμας θα ερθουν να ζητησουν για να σας πληρωσουν.

Να το καταλαβετε καλα πληρωνεστε απο εμας και απο τον Ελληνικο Λαο και σας προσλαβαμε για να μας εξυπηρετητε.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Δημοσ.

Σου αρέσει να φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως "αφεντικό", έτσι δεν είναι;

Αύξησε το ΦΠΑ, δηλαδή το φόρο που πληρώνουμε όλοι οι καταναλωτές. Τον ίδιο ίδιο φόρο που κλέβουν πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες. Τον ίδιο φόρο που παρουσιάζει κάθε χρόνο υστέρηση, γιατί κάποιοι τον κλέβουν. Τον κλέβουν οι ίδιοι που φοροδιαφεύγουν και έτσι μεγαλώνουν τα ελλείμματα.

Εγώ τη δουλειά μου την κάνω και πρόσφατα αξιολογήθηκα για την ικανότητα μου. Τα υπόλοιπα είναι ανούσιοι λεονταρισμοί.

Δημοσ.
Σου αρέσει να φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως "αφεντικό", έτσι δεν είναι;

Αύξησε το ΦΠΑ, δηλαδή το φόρο που πληρώνουμε όλοι οι καταναλωτές. Τον ίδιο ίδιο φόρο που κλέβουν πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες. Τον ίδιο φόρο που παρουσιάζει κάθε χρόνο υστέρηση, γιατί κάποιοι τον κλέβουν. Τον κλέβουν οι ίδιοι που φοροδιαφεύγουν και έτσι μεγαλώνουν τα ελλείμματα.

Εγώ τη δουλειά μου την κάνω και πρόσφατα αξιολογήθηκα για την ικανότητα μου. Τα υπόλοιπα είναι ανούσιοι λεονταρισμοί.

Συγχαρητηρια για την αξιολογηση σου.Αν ακουσες καλα ειπα εμεις σας πληρωνουμαι.Δεν με αρεσει να το παιζω αφεντικο και δεν το ευχομαι σε κανεναν να ειναι αφεντικο και να εχει τις ευθυνες των ατομων που εχει προσλαβει.

Μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο πραμα.

Να σαι ρωτησω

Εχεις Απεργησει καθολου φετος?

Οσο για την φοροδιαφυγη σου λεω μην ανοιγεις αυτο το θεμα.Στον Δημο Κηφισιας εδρεουν 14000 οφσορ εταιρειες.Ποσοι τις εχουν επειχηρηματιες και ποσοι Δημοσιοι Υπαλληλοι.Για ρωτα μια και εισαι εκει κατω.

Δημοσ.

Πετάς στον αέρα λόγια και συνεχίζεις ακάθεκτος. Προηγουμένως μας πληροφόρησες πως το ΦΠΑ τον πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ στην πραγματικότητα τον πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές. Τώρα μας ενημέρωσες πως τις off-shore εταιρείες τις έχουν δημόσιοι υπάλληλοι.

Και ακόμα δεν έχει φτάσει μεσημέρι. Είμαι σίγουρος πως θα μας διασκεδάσεις όλους σήμερα. Για συνέχισε...

Δημοσ.
Πετάς στον αέρα λόγια και συνεχίζεις ακάθεκτος. Προηγουμένως μας πληροφόρησες πως το ΦΠΑ τον πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ στην πραγματικότητα τον πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές. Τώρα μας ενημέρωσες πως τις off-shore εταιρείες τις έχουν δημόσιοι υπάλληλοι.

Και ακόμα δεν έχει φτάσει μεσημέρι. Είμαι σίγουρος πως θα μας διασκεδάσεις όλους σήμερα. Για συνέχισε...

ρε φιλε σε τι υπηρεσια δουλευεις στο Δημοσιο?

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειναι αυτοι που κανουν μονο την φοροδιαφυγη.

Δηλαδη οι δημοσιοι υπαλληλοι με 2 η 3 αυτοκινητα με σπιτι και εξοχικο και σκαφος διχως η γυναικα να δουλευει ειναι φοροδιαφυγοντες η οχι.

Και στο φιναλε εσυ εχεις ενδειξεις η αποδειξεις οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες φοροδιαφευγουν?

Σου μιλαω οπως μιλας εσυ.

Δωσε αποδειξεις.

Δημοσ.

Αν απήργησα ρωτάς, σε τι υπηρεσία δουλεύω ρωτάς.

Ρε φίλε μήπως θες και αφμ; Μήπως πρέπει να πάρω και την άδεια σου για να γράφω;

Μην το χαλάς, συνέχισε με τις off-shore των δημοσίων υπαλλήλων. Έχει περισσότερο γούστο.

Δημοσ.
Πετάς στον αέρα λόγια και συνεχίζεις ακάθεκτος. Προηγουμένως μας πληροφόρησες πως το ΦΠΑ τον πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ στην πραγματικότητα τον πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές.

Αν δεν κανω λαθος ποιο πισω εσυ μιλησες για Τσμεδε.

Μηπως Δουλευεις στην Πολεοδομια ρε φιλε?

ποιοι διαθετουν τα προιοντα για να παρει το κρατος το ΦΠΑ?

Για πες Μας να ξερουμε.

Αν κλεισουν μια μερα ολοι Ελευθεροι επαγγελματιες τα μαγαζια του ποσο ΦΠΑ θα μασει το Κρατος την συγκεκριμενη μερα?

Οι καταναλωτες ψωνιζουν με μια τιμη και μεσα εκει ειναι το φπα ο καταναλωτης δεν το γνωριζει.Πηγες εσυ πουθενα να παρεις ενα ψωμι σαν καταναλωτης και σε ειπε κανενας 1.01 συν το Φπα.Οχι 1.20 σε λενε και μεσα εκει ειναι και ο ΦΠΑ.

Δημοσ.

Μην το χαλάς, συνέχισε με τις off-shore των δημοσίων υπαλλήλων. Έχει περισσότερο γούστο.

Και συ μην το χαλας γιατι πρωτος ξεκινησες την σημαια φοροδιαφυγης.Δωσε με αποδειξεις αλλιως θα εισαι ενας γραφικος τυπος που προσπαθει να ειρωνευτει καποιον που τον Πληρωνει κιολας.

Με αυτην την συμπεριφορα μου θυμιζεις Πολεοδομια

:P

Δημοσ.

Πες μας αν εκανες απεργια η οχι και ποιος ηταν ο λογος που εκανες απεργια.Ξερεις?

Η ηταν ευκαιρια για να πας παραλιακη για καφε

Δημοσ.

Λάθος κάνεις, δεν είμαι στο ΤΣΕΜΕΔΕ και όχι δε δουλεύω στην πολεοδομία. Να δώσω αποδείξεις; Να δώσω αποδείξεις για ποιο πράγμα και για ποιο λόγο;

Τα χαριτωμένα περί ενσωμάτωσης του ΦΠΑ στην τιμή τι αποδεικνύουν; Ο ΦΠΑ είναι φόρος επί της κατανάλωσης και εισπράττεται από τον επαγγελματία για να αποδοθεί στην εφορία. Δεν είναι φόρος εισοδήματος. Θέλεις αναφορές για την υστέρηση εσόδων και την μη απόδοση ΦΠΑ; Google is yor friend.

Έλα, όμως, μην το χαλάς. Πες μας και άλλα για τις off-shore των δημοσίων υπαλλήλων. Έλα, διασκέδασε μας. Όπου να 'ναι θα πλακώσει κόσμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...